Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Παίξτε Street Fighter μέσω YouTube video

More
22 Aug 2009 00:46 #58660 by Frank
Το παιχνίδι Street Fighter που μεγάλωσε γενιές και γενιές στα ηλεκτρονικά, στους υπολογιστές και τις κονσόλες είναι λίγο πολύ γνωστό σε όλους. Αυτό που δεν είναι γνωστό είναι ότι πλέον μπορείτε να παίξετε το θρυλικό αυτό ηλεκτρονικό παιχνίδι και μέσα από ένα πρωτοποριακό βίντεο στο Youtube.

Σωστά διαβάσατε, πρόκειται για μια πανέξυπνη ιδέα και υλοποίηση κατά την οποία μέσα από ένα βίντεο αλληλεπίδρασης μπορείτε να κάνετε επιλογή χαρακτήρα και στη συνέχεια να παίξετε, απλώς πατώντας σε μια από τις επιλογές για να κάνετε την επόμενη σας κίνηση.

Η πρωτότυπη αυτή λειτουργία γίνεται ακόμη πιο εντυπωσιακή από την στιγμή που για το παιχνίδι δεν χρησιμοποιήθηκαν τα γνωστά φτιαγμένα σε υπολογιστή γραφικά αλλά παιδικά παιχνίδια, φιγούρες Street Fighter, των οποίων κάθε κίνηση βιντεοσκοπήθηκε και σύμφωνα με τις επιλογές σας προβάλλεται και η σχετική κίνηση. Δοκιμάστε το κι εσείς παρακάτω…

[youtube:2my5v3su]
[/youtube:2my5v3su]

[right:2my5v3su]otherside.gr/[/right:2my5v3su]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Aug 2009 09:18 #58669 by Ρωμανός Βογιατζής
Πολύ ωραίο Frank thanks !

More
22 Aug 2009 18:57 #58728 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Βασικά είναι μουφα.. Πρέπει να είσαι ανάπηρος για να χάσεις :armata tongue:

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.

More
22 Aug 2009 19:37 #58729 by Ρωμανός Βογιατζής
θέλει πολύ προσπάθεια για να χάσεις :P !!!

More
24 Aug 2009 15:29 #58923 by Μάνος Γρυπάρης
1)Frank είσαι καμμένος.
2)Αυτός που το έφτιαξε είναι καμμένος και Nolifer μαζί! Δεν γίνεται να χάσεις. Πολύ απλά γυρνάς το βίντεο πίσω, πατάς τα κουμπιά και τον βγάζεις νοκ-άουτ! Εχω δει πολλές τέτοιες μούφες στο youtube. :armata very angry:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
24 Aug 2009 15:53 #58935 by Ρωμανός Βογιατζής

Manos wrote: 1)Frank είσαι καμμένος.
2)Αυτός που το έφτιαξε είναι καμμένος και Nolifer μαζί! Δεν γίνεται να χάσεις. Πολύ απλά γυρνάς το βίντεο πίσω, πατάς τα κουμπιά και τον βγάζεις νοκ-άουτ! Εχω δει πολλές τέτοιες μούφες στο youtube. :armata very angry:

1)Όπως λέμε 2 σε 1 και μαλακτικό και καθαριστικό :armata tongue: :armata tongue: ????
2)Το θέμα είναι να παίζεις χωρίς cheats,αυτό το τόσο δύσκολο game!!!!

More
24 Aug 2009 18:54 #58997 by Frank

Manos wrote: 1)Frank είσαι καμμένος.

τυχαια το βρηκα στο νετ και ειπα να το μοιραστω μαζι σας αφου ειναι τζαμπα το παιχνιδι ... :cool:

(φανταστειτε να το πληρωναμε κιολας :mrgreen: )

More
24 Apr 2010 00:18 #71212 by Aνέστης Αδαμίδης
Γουαου! Εμένα μου άρεσε πολύ. Αν και είναι λίγο στατικό.

More
24 Apr 2010 11:24 #71223 by Άγγελος Φασούλης

1)Frank είσαι καμμένος.

Για την ακρίβεια δεν χρειάζεται καν να γυρνάς πίσω το βίντεο απλά πατάς ένα κουμπί όταν εμφανίζεται και με 3 χτυπήματα Κ.Ο

More
24 Apr 2010 12:13 #71232 by arkypraios
Καλα ποιος θα καθοταν να το φτιαξει αυτο;