Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragonball Z: Raging Blast

More
15 Jun 2009 15:26 #54233 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Εγω παντως ειμαι επιφυλακτικος. Το ειπα και χθες, πως το PR του παιχνιδιου, επικεντρωθηκε στο online παιχνιδι και στους χαρακτηρες που θα ειναι διαθεσιμοι. Δεν ακουστηκε τιποτα για innovative gameplay, κατι που με δυσαρεστει μεχρι στιγμης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jul 2009 16:40 #55519 by Milkman14
Τωρα που το ξανασκεφτομαι ο Freak εχει δικιο μπορει το παιχνιδι να στηριζεται ποιο πολυ στο online οπως κανανε με το burst limit,λιγους χαρακτηρες και μην πω για το story του το οποιο ηταν ''ανυπαρκτο''.Επισης το οποιο δεν μου αρεσε ειναι οτι θα φτανει μεχρι τον cell οπως και στο προηγουμενο,βεβαια εχω διαβασει καποια σχολια ατομων που λενε οτι εχει και τους χαρακτηρες του GT.Τελος παντων θα δουμε στην συνεχεια!

More
02 Jul 2009 16:45 #55521 by Ρωμανός Βογιατζής
Εγώ έχω μείνει ακόμα στο Tenkaichi 3(που μου άρεσε) και κανένα budokai ....λέτε να με συγκίνηση αυτό????θα το νοικιάσω πάντως να του ρίξω ένα βλέφαρο....!

More
16 Nov 2009 12:18 #65044 by Θεοφάνης Κερασίδης
Παιδιά θέλω αν μπορείτε να βρείτε κάτι.Ψάχνω στο internet να βρω ποιοι χαρακτήρες ή stages θα κυκλοφορήσουν για το Dragonball: Raging Blast με Expansions.Μήπως κάποιος μπορεί να με βοηθήσει; (Επίσημες πληροφορίες όχι ψεύτικες)

PSN ID:VegetaSSjd10

More
19 Nov 2009 07:07 #65197 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
DLC δεν υπαρχει, αλλα οσοι το προπαραγγειλαν θα λαβουν καποιες προσθηκες για τον Son-Gohan, οπως μικρες bonus επιθεσεις και effects τα οποια δεν εχουν εξηγηθει πληρως.

More
27 Mar 2010 13:48 #69816 by Νίκος Κουφός
Πολυ ωραιο φαινεται! γουσταρω πικολο με χιλια!Ισως το τσιμπισω και αυτο μετα το καλοκαιρακι!

More
06 Apr 2010 01:31 #70310 by lavezzi7
Replied by lavezzi7 on topic Dragonball Z: Raging Blast

Το είχα λιώσει στο PS1. :mrgreen:
Τώρα στο 3 αν βγει τίποτα καλό,πιθανόν να το αγοράσω...αλλά ας πάρω πρώτα το PS3 και μετά βλέπουμε.

More
15 Apr 2010 18:39 #70823 by Γιάννης Παναγιωτίδης
ειναι καλο παιχνιδι ως ενα σημειο. για μενα δεν προσφερει αρκετα. εχει οπως παντα γρηγορες μαχες αλλα δεν ειναι κατι ολοκληρομενο που επικο που περιμενουμε εμεις οι φίλοι των animes

More
15 Apr 2010 20:30 #70831 by Κωνσταντίνος Κουτσούμπας
Σε καμια περιπτωση. Οντως το τελευταιο Dragonball κινηθηκε στη μετριοτητα οπως και ολα τα anime-based παιχνιδια. Εξαιρεση αποτελει το πιο προσφατο Naruto για το PS3. Περιμενω μια στροφη των developers γιατι με τετοια παιχνιδια δεν προκειται να επιβιωσουν στην αγορα. :bye: