Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy: Dissidia (PSP)

More
18 Jul 2009 12:19 #56675 by Nikos Georgopoulos
video preview

[youtube:xe8kk29g]
[/youtube:xe8kk29g]

φαινεται απιστευτο. 4 Σεπτεμβριου λενε οτι θα το βγαλουν στην Ευρωπη

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
25 Jan 2012 21:56 #104204 by Παντελής Δασκαλέλος
Αυτές τις μέρες τελείωσα το συγκεκριμένο παιχνίδι. Πραγματικά μετάνιωσα που δεν το είχα παίξει όταν κυκλοφόρησε.Όσοι είναι fan της σειράς και δεν έχουν ασχοληθεί μαζί του καλά θα κάνουν να του αφιερώσουν χρόνο. Νομίζω πρέπει να έχει βγει και σε psp essential εκδοσή σε πολύ προσιτή τιμή κοινώς με ένα δεκαράκι δεν ξέρω τι καλύτερο κυκλοφορεί εκεί έξω.

More
25 Jan 2012 22:04 #104205 by Βασίλης Σπετσιέρης
Αν είχα psp....δεν θα έπαιζα μόνο αυτό το FF.Τα μόνα που δεν έχω παίξει.

More
25 Jan 2012 22:28 #104207 by Παναγιώτης Σεντουκάς
ειμαι μεγαλος fan του πρωτου παιχνιδιου.παιζει να ειναι και το αγαπημενα μου αυτη τη γενια.το δευτερο δεν το πηρα γιατι δεν μου αρεσουν κολπακια τυπου ultimate marvel vs crapcom 3,και επειδη περιμενα για ενα πιθανο psp remaster στο ps3,αλλα στην τιμη που ειναι τωρα μπορει να το τσιμπησω.........

μπορει...... :p

More
26 Jan 2012 01:10 #104212 by Παντελής Δασκαλέλος
Πρόσφατα ολοκλήρωσα το συγκεκριμένο παιχνίδι και πραγματικά αισθάνομαι μετανιωμένος που δεν το έπαιξα νωρίτερα. Το ρολόι έγραψε 40 ώρες περίπου για το story mode χωρίς να κάνω 100% completion. Όσοι είστε φαν της σειράς Final Fantasy και δεν το έχετε παίξει μέχρι στιγμής σας συστήνω ανεπιφύλακτα να το κάνετε.

www.gameworld.gr/reviews/2-GameWorld/1002-Dissidia_Final_Fantasy

Στο παραπάνω link μπορείτε να διαβάσετε το review για το συγκεκριμένο παιχνίδι.