Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

One Piece: Burning Blood

More
01 Oct 2015 18:35 - 01 Oct 2015 18:36 #169331 by Παντελής Δασκαλέλος

Νέο Fighting με πρωταγωνιστές τους χαρακτήρες του One Piece.

Η Spike Chunsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του One Piece: Burning Blood.

Πρόκειται για ένα Fighting, στο οποίο πρωταγωνιστούν οι γνωστοί χαρακτήρες της ομώνυμης anime/manga σειράς. Μέχρι στιγμής έχουν ανακοινωθεί ως playable μαχητές οι Monkey D. Luffy, Ace, Sabo, Law, Crocodile, Enel, Bartolomeo και Doflamingo.

Δείτε το σχετικό τρέιλερ:
Αξίζει να σημειωθεί ότι το One Piece: Burning Blood θα είναι το πρώτο κεφάλαιο της σειράς που θα διατεθεί σε κονσόλα της Microsoft και συγκεκριμένα στο Xbox One.

Εσάς πώς σας φαίνεται το One Piece: Burning Blood;

To One Piece: Burning Blood θα κυκλοφορήσει το 2016 για PS4, Xbox One και PS Vita.
Attachments:
Last edit: 01 Oct 2015 18:36 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Dec 2015 01:26 #172637 by Βασίλης Κουστένης
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον. Το Pirate Warriors 3 κούραζε πιθανόν μετά από κάποιο σημείο (λόγο του επαναλαμβανόμενου gameplay) ενώ αυτό πιστεύω θα απασχολήσεi περισσότερες ώρες τους gamers, γιατί όταν παίζεις με παρέα όπως και να το κάνουμε είναι πολύ πιο διασκεδαστικό.

More
17 May 2016 12:45 - 17 May 2016 12:47 #181437 by Μάνος Γρυπάρης
Το demo είναι διαθέσιμο για PS4 και Xbox One. Εχει 4 χαρακτηρες και 1 stage. Επομένως κατεβάστε το και τσεκάρετέ το.

Κυκλοφορεί 3 Ιουνίου.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 17 May 2016 12:47 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Jun 2016 17:31 #182124 by Παντελής Δασκαλέλος
One Piece: Burning Blood review

Ομολογώ ότι περίμενα το One Piece: Burning Blood με αρκετή αγωνία, καθώς το One Piece είναι ένα από τα αγαπημένα μου anime και συν τις άλλοις τα τέσσερα τελευταία χρόνια έχω γράψει reviews για διάφορα games εμπνευσμένα από αυτό. Η αλήθεια είναι ότι κρατούσα και μια "πισινή" πάντως, καθότι η Spike Chunsoft δεν έχει ιδιαίτερη εμπειρία στα Fighting και μάλιστα όσα μας έχει παρουσιάσει δεν κατάφεραν να σημειώσουν επιτυχία.

Ξεκινώντας να παίζω στο Paramount War (το story του One Piece: Burning Blood) έπαθα ένα ευχάριστο ομολογουμένως σοκ από την ποιότητα του τεχνικού τομέα. Καθώς προχωρούσα περαιτέρω όμως τα πρώτα φίδια άρχισαν να με ζώνουν. Σύντομα διαπίστωσα ότι οι developers έχουν υιοθετήσει μια εντελώς περίεργη προσέγγιση όσον αφορά την αυξομοίωση του βαθμού πρόκλησης. Για να το πω πιο απλά αντί να υπάρχουν επίπεδα δυσκολίας, οι developers θεωρούν σκόπιμο να σας βάζουν ένα άτυπο handicap. Ως εκ τούτου πρέπει να βαρέσετε 40 φορές τον αντίπαλο σας για να πεθάνει, ενώ αυτός μπορεί να σας σκοτώσει με 2-3 hits. Κατ' επέκταση κάποιες μάχες του Paramount War είναι απλά εξωφρενικές. Δοκιμάστε να πολεμήσετε τον Akainu στο chapter του Ace και θα καταλάβετε για τι ακριβώς εννοώ.

Ύστερα από πολύ κόπο και πόνο κατάφερα να ολοκληρώσω το Paramount War, μόνο και μόνο γιατί έπρεπε να το κάνω για να γράψω το review. Ενδεχομένως να το ξανακουμπήσω κάποια στγμή στο μέλλον για να το δω το online και να ασχοληθώ περαιτέρω με το Wanted VS mode, εντούτοις ύστερα από όσα τράβηξα δεν έχω το ψυχικό σθένος. Ο χρόνος μου είναι περιορισμένος και όταν παίζω θέλω να διασκεδάσω και όχι να αισθάνομαι ότι η CPU συνεχώς με κλέβει απροκάλυπτα.