Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dragonball Xenoverse

More
17 Dec 2014 14:37 - 20 May 2015 18:07 #154347 by Παντελής
Επιτέλους ένα παιχνίδι Dragonball για PC! το μόνο που δεν μου αρέσει προσωπικά είναι το γεγονός ότι δεν σταματάει στο Ζ! Για να δούμε! Προσωπικά περίμενα έναν Dragonball τίτλο σε pc για χρόνια και ελπίζω να μην απογοητευτώ!
store.steampowered.com/app/323470/
Last edit: 20 May 2015 18:07 by Παντελής Δασκαλέλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
05 Jun 2015 17:47 #162296 by Παντελής Δασκαλέλος
Προσωπικά εγώ όπως και πολλοί άλλοι 30άρηδες της εποχής μεγάλωσαν με το Dragonball, έστω κι αν η ελληνική μεταγλώττισή του ήταν πραγματικά άθλια. Στο παρελθόν είχα ασχοληθεί με αρκετά κεφάλαια της σειράς κυρίως στο PS2, τα οποία για πω την αλήθεια δεν μου είχαν αφήσει και τις καλύτερες εντυπώσεις. Ο λόγος που απόφασισα να ασχοληθώ με το Dragon Ball Xenoverse (δεν το ήθελε και κανένας άλλος συντάκτης για review) είναι τα RPG στοιχεία του, για τα οποία είχα πληροφορηθεί από διάφορους χρήστες τους τελευταίους μήνες. To Dragon Ball Xenoverse έχει έναν MMORPG αέρα κάτι που αν μη τι άλλο είναι θετικό αλλά χωλαίνει σημαντικά στο gameplay και κυρίως στο σύστημα μάχης, το οποίο είναι χαοτικό και άκρως επαναλαμβανόμενο. Είναι σαν μια κακοψημένη μπριζόλα που ότι μυρωδικά κι αν τις ρίξεις, ότι σάλτσα και να βάλεις παραμένει κακοψημένη. Νομίζω όμως ότι αν η Dimps δώσει λίγη προσοχή στο σύστημα μάχης και προβεί σε νεωτεριστικές αλλαγές, τότε είναι πολύ πιθανό να δούμε ένα πραγματικά εξαιρετικό game.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

Please Log in or Create an account to join the conversation.