Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Bloody Roar

More
18 Jun 2014 20:01 #145898 by Μάρκος Ασκανιάν
Το Bloody Roar είναι μια σειρά fighting που δημιουργήθηκε από τη Hudson Soft και αναπτύχθηκε από κοινού με την Eighting.

Η σειρά ξεκίνησε το 1997 με την επωνυμία Beastorizer. Αυτό που έκανε τη διαφορά σε σχέση με άλλα παιχνίδια του είδους είναι το σύστημα Beast του παιχνιδιού, όπου ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να μετατρέψει τον χαρακτήρα του σε μια μισό-ανθρώπινη, μισό-ζώο ή πλάσμα μορφή, γνωστό ως Zoanthrope. To fighting system του παιχνιδιού είναι μια μίξη μεταξύ Street Fighter και Tekken και έχει βάθος. Τα combos πραγματοποιούνται εύκολα και η λειτουργία της μεταμόρφωσης αυξάνει τη ποικιλία των κινήσεων που διαθέτει ο κάθε χαρακτήρας. Γενικά είναι αρκετά φιλικό προς τους αρχάριους των fighting games. Το παιχνίδι κυκλοφόρησε τελικά με το όνομα "Bloody Roar" στο PlayStation το 1998. Υπάρχουν τρεις συνέχειες, συν ένα παιχνίδι που βασίζεται σε ένα σύνολο sidestory το οποίο κυκλοφόρησε στο GameCube και αργότερα μεταφέρθηκε και στο Xbox. Πολύ υποτιμημένη σειρά και πραγματικά, ένα διαμαντάκι για τους φαν του είδους. :wink:

Το απίστευτο intro του sequel απλά δεν υπάρχει.

[BBvideo 560,340:2054uxxc]
[/BBvideo:2054uxxc]

Απαιτώ next gen sequel ή έστω ένα remake!!!

Adododo!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jun 2014 12:59 #145926 by Γιώργος Λόλας
Μια από τις πιο διαχρονικές σειρές Fighting και συνάμα διασκεδαστικότατη. Απαιτώ κι εγώ ένα sequel ή ένα remake! :D

More
21 Jun 2014 09:31 #145942 by Χριστιάνα Θάνου
Παραμένει από τα πιο αγαπημένα μου fighting! Έπαιζα όταν ήμουν μικρή στο PS2 και είχα πωρωθεί. Ο brother έπαιρνε συνέχεια τον χαρακτήρα που γινόταν τίγρης ενώ εγώ διάφορους δεν είχα αγαπημένο. Το gameplay απίστευτο και όσο και να μην το πιστεύει κανείς μου άρεσε που η πίστα δεν ήταν τόσο καλοσχεδιασμένη και είχε θέματα καμιά φορά...του έδινε έναν άλλο χαρακτήρα!
Μακάρι να βλέπαμε και κάποιο rework πάνω σε αυτό, είναι κρίμα ένα τέτοιο game να πάει έτσι χαμένο.

More
21 Jan 2018 17:11 #211655 by Μάρκος Ασκανιάν

H καλύτερη έκδοση της σειράς για την 6η γενιά κονσολών είναι με διαφορά αυτή της Nintendo. Με καλύτερα γραφικά και το εξαιρετικό gameplay της σειράς, αποτελεί μακράν τη καλύτερη κυκλοφορία της σειράς. Αν είστε κάτοχος GameCube, οφείλετε να το δοκιμάσετε asap!

Adododo!!!