Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mortal Kombat Χ

More
14 Apr 2015 22:45 - 15 Apr 2015 14:59 #159409 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Παρακολούθησα με μεγάλο ενδιαφέρον το σημερινό live και ομολογώ ότι εντυπωσιάστηκα από το παιχνίδι ιδίως όσον αφορά το level design του και τις ειδικές κινήσεις του κάθε μαχητή. Σε συνδυασμό με το βάθος της ιστορίας για fighting game, τα τρία διαφορετικά fighting styles για κάθε ήρωα και τις δυνατότητες στο multiplayer κομμάτι του game, μιλάμε για την ιδανική αγορά για τους λάτρεις του είδους και όχι μόνο.

Last edit: 15 Apr 2015 14:59 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Apr 2015 20:59 - 20 Apr 2015 21:00 #159610 by Kostas Theofilou
Replied by Kostas Theofilou on topic Mortal Kombat Χ
Για μενα αξίζει την αγορά όσα κι αν λέγονται. Εχω παίξει και το Mortal Kombat 9 (του 2011 τελος παντων) και οσο κι αν παραπονιούνται κάποιοι για τις ομοιότητες όπως και να το κάνουμε τα 60 frames και τα νέα γραφικά ειναι το κατι αλλο.Και το online εχουν βελτιωσει πολυ που δεν ειχε lag οπως την τελευταια φορα.

Το story ουτε κρυο ουτε ζεστη και οσο για τα modes μετα απο τοσες μερες ακομα παιζω.Σιγουρη αγορα.
Last edit: 20 Apr 2015 21:00 by Kostas Theofilou.

More
20 Apr 2015 21:45 #159617 by Μάνος Γρυπάρης
Νέο patch 1.01 από την NetherRealm για PS4 και Xbox One. Δίνει το κλασικό skin του Sub-Zero.
Στα PC θα αργήσει λίγο και γι' αυτό ως ανταπόδοση μας έδωσε 10.000 Koins για την Crypt.

Costumes
Pharaoh Ermac
Vampiress Mileena
Kraken Reptile
Revolution Kano
Motherland Sonya
Tundra Sub-Zero

Fixes
Improved Online Stability
Multiplayer Invite Improvements
Gameplay fixes and balancing
Localization languages Fixes
Play Go Fixes
WB Play Fixes
General Bug Fixes

Δείτε επίσης τα βίντεό μας για το Chapter X walkthrough που συνεχίζει ακάθεκτο!

Chapter 3: Sub-Zero

Chapter 4: Kung Jin

Chapter 5: Sonya Blade

Chapter 6: D'Vorah

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
21 Apr 2015 20:21 #159662 by Μάνος Γρυπάρης
Secret Battle! Στο Premier Living Tower, στην 6η μάχη, κάντε τουλάχιστον ένα Flawless Victory κι ένα Fatality. Θα βγάλετε το trophy "Keep it Secret" και θα παλέψετε επιτόπου με τον Reptile...που κλασικά είναι ζόρικος.

Επίσης δείτε τα δύο νέα chapters που ανεβάσαμε, Chapter 7 με Takeda (γιο του Kenshi) και Chapter 8 με Jax

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
28 Apr 2015 12:54 #160033 by Μάνος Γρυπάρης
Πρωταπριλιάτικες ατάκες μαχητών πριν την μάχη! (Late April τέλος πάντων)

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 May 2015 03:04 - 07 May 2015 16:39 #160522 by Nikos Barloyannis
Replied by Nikos Barloyannis on topic Mortal Kombat Χ
Καλημέρα στην παρέα
Πριν ένα μήνα αγόρασα την kollectors edition όπου έλεγε οτι συμπεριλαμβάνει το kombat pack . Μέσα στο steel book είχε μονο το skin του scorpion και τον goro μορφή redeemable codes. Δεν μπορω να κατεβάσω τον Jason και εχω φάει όλο το internet και δεν βρίσκω άκρη.οποιαδηποτε βοήθεια θα ηταν παραπάνω απο καλοδεχούμενη.

Υ.σ ακόμα και το samurai pack λέει οτι πρέπει να το αγοράσω ενώ υποτίθεται οτι με το kombat pack θα ηταν δωρεάν.
Last edit: 07 May 2015 16:39 by Μάνος Γρυπάρης.

More
07 May 2015 16:41 #160532 by Μάνος Γρυπάρης

Ncbarloya wrote: Καλημέρα στην παρέα
Πριν ένα μήνα αγόρασα την kollectors edition όπου έλεγε οτι συμπεριλαμβάνει το kombat pack . Μέσα στο steel book είχε μονο το skin του scorpion και τον goro μορφή redeemable codes. Δεν μπορω να κατεβάσω τον Jason και εχω φάει όλο το internet και δεν βρίσκω άκρη.οποιαδηποτε βοήθεια θα ηταν παραπάνω απο καλοδεχούμενη.

Υ.σ ακόμα και το samurai pack λέει οτι πρέπει να το αγοράσω ενώ υποτίθεται οτι με το kombat pack θα ηταν δωρεάν.

Καλησπέρα,

Απ' οσο γνωρίζω ο Jason Vorhees δεν υπήρχε στην συλλεκτική. Τον αγοράζεις ως DLC από το PS Store

[img
[img
[img

(George M. Cohan)

More
07 May 2015 20:24 #160550 by Τάσος Μαραγκός
Επιπβεβαιωνω τον Μανο...
Ενας φιλος αγορασε τον Jason Vorhees ως dlc απο το store.
οσο για την συλλεκτικη και εγω ηξερα και εχω δει απο φιλο που την πηρε οτι ειχε goro+scorpion τπτ αλλο.

More
19 May 2015 18:31 #161266 by Γιώργος Καπινιάρης
poli gamato paixnidi

More
28 May 2015 17:04 #161882 by Μάνος Μαρίνος
Απ’ ότι φαίνεται η έκδοση του Mortal Kombat X για τις κονσόλες προηγούμενης γενιάς θα καθυστερήσει άλλη μια φορά.

Υπάλληλοι του Gamestop δήλωσαν στο Kotaku ότι οι πελάτες τους ειδοποιήθηκαν στις 22 Μαΐου για καθυστέρηση των εκδόσεων του PS3 και του Xbox 360 ως το Φθινόπωρο. Το Gamestop έχει αλλάξει πλέον την ημερομηνία κυκλοφορίας από 2 Ιουνίου σε 31 Δεκεμβρίου, γεγονός που απλά δηλώνει ότι το Mortal Kombat X θα κυκλοφορήσει σε PS3 και Xbox 360 κάποια στιγμή μέσα στο 2015.

Η Warner Bros. είχε ανακοινώσει τον Μάρτιο την πρώτη καθυστέρηση για τις last-gen κονσόλες. Παρόλα αυτά το Mortal Kombat X, έστω και χωρίς τις εκδόσεις PS3 και Xbox 360, κατάφερε να γίνει το παιχνίδι με τις ταχύτερες πωλήσεις από όλη τη σειρά.