Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Mortal Kombat Χ

More
06 Apr 2015 16:49 #159037 by Jimmis Komitas
Replied by Jimmis Komitas on topic Mortal Kombat Χ

JimmisRock wrote: Επειδή παιχνίδι χωρίς τη σωστή μουσική δεν γίνεται, ορίστε το teaser από τους μοναδικούς System of a down.

Και το τελικό βίντεο

Επειδή γκρινιάξατε...το official trailer με το πραγματικό βίντεο από το Mortal Kombat. Εμένα πάλι δεν μου κολλάει σωστά το βίντεο αλλά από το προηγούμενο είναι πολύ καλύτερο

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
08 Apr 2015 15:45 #159182 by George
Replied by George on topic Mortal Kombat Χ
Επιτέλους....

Attachments:

More
10 Apr 2015 20:02 #159293 by Μάνος Γρυπάρης
Καλορίζικο για όσους το απέκτησαν!

Ορίστε και το βίντεο του πρώτου τελικού στην Ελλάδα, την Τετάρτη στο launch event.

Ermac εναντίον Scorpion.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
10 Apr 2015 22:49 #159297 by Αγησίλαος Σιντόρης
Εχω κατεβασει το mobile version του παιχνιδιου για ios και πραγματικα εχουν κανει πολυ καλη δουλεια.Τα γραφικα ειναι σε πολυ υψηλο επιπεδο,ο χειρισμος ειναι αρκετα απλος δυστυχως γιατι δεν σου δινει την δυνατοτητα κινησης αλλα απλα χτυπηματος και αμυνας τα οποια βεβαια αν δεν συνχρονισεις σωστα δυσκολα θα προχωρησεις στο παιχνιδι.Εχει δηλαδη μια Αλφα δυσκολα..Ειναι ομως πολυ καλη δουλεια και απο τηβ στιγμη που διατιθεται δωρεαν για την ωρα μπορειτε να το δοκιμασετε..

Όλα τα πράγματα είναι δύσκολα, προτού γίνουν εύκολα.
Thomas Fuller

More
11 Apr 2015 07:47 #159304 by Γιώργος Δημητρούλης
Καλημέρα σε όλους καλές γιορτές και καλό πάσχα να έχετε.Ερωτησούλα αν ξέρει κάποιος να μου απαντήσει.Εγκατέστησα το mortal kombat x στο ps4 και έκανα το update περίπου 2gb.Κατόπιν μπήκα στο playstation store να κάνω redeem τον κωδικό για να αποκτήσω τον Goro ως playable character.Μου έβγαλε μήνυμα ότι ο κωδικός είναι λάθος ή ότι δεν ισχύει, παρόλο που πληκτρολογώ σωστά τον κωδικό και μου βγάζει και το γνωστό τικ δίπλα απο τον 12ψηφιο.Ξέρει κανείς αν αυτό έχει να κάνει με την ημερομηνία έκδοσης του mortal kombat x 14 απριλίου.Εννοώ μήπως μετά απο αυτήν την ημερομηνία θα δίνεται ο Goro και επειδή εμείς το έχουμε νωρίτερα δεν μπορούμε να τον πάρουμε;

More
11 Apr 2015 16:47 #159312 by Άγγελος Φασούλης
Και εγώ το προσπαθώ αλλά δεν. Φαντάζομαι θα είναι διαθέσιμο από τις 14 και έπειτα.

More
11 Apr 2015 22:11 #159328 by Ανδρέας
Replied by Ανδρέας on topic Mortal Kombat Χ
Καλησπέρα παιδιά θελώ να μάθω καλό Mortal Kombat με πιον παίκτη σχετικά εύκολ και καλό να ξεκινήσω???

More
11 Apr 2015 22:19 - 14 Apr 2015 13:17 #159329 by Ανδρέας
Replied by Ανδρέας on topic Mortal Kombat Χ
Για τον Goro ρωτησα την Warner Bros και μου είπε οτι θα ισχυει μετα την offficial κυκλοφορία του παιχνιδιού!
Last edit: 14 Apr 2015 13:17 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Apr 2015 13:27 - 15 Apr 2015 14:59 #159383 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Το νέο Fighting της Warner μου άρεσε πολύ από κάθε άποψη. Η NetherRealm έκανε τρομερή δουλειά. Στο gameplay θα απολαύσετε υψηλής ποιότητας γραφικά στα 60 fps και ταχύτατη ανταπόκριση στο σύστημα μάχης. Επίσης, τα τρία fighting styles που επιλέγετε πριν από κάθε ματς έχουν ουσία όσον αφορά στα για τα skills του χαρακτήρα σας.

Το story mode σαν ιστορία δεν με ξετρέλανε, ωστόσο είχε ορισμένες ωραίες στιγμές και κράτησε 4,5 - 5 ώρες. Από σήμερα και κάθε ημέρα θα ανεβάζουμε από ένα gameplay video για κάθε Chapter. Ξεκινάμε με το Chapter 1 του Johnny Cage.

Επίσης το Online δεν είχε καθόλου lag. Το επίπεδο πολύ υψηλό και τα combos πέφτουν σύννεφο. Παρατήρησα επίσης ότι 1 στους 3 παίρνει Ermac. Αν μάθετε να τον παίζετε ο τύπος είναι ψέμα. Teleport, skills που χτυπούν από απόσταση...κάτι πρέπει να γίνει με το balancing επειγόντως. Εγώ πάντως παίρνω Kung Jin ή Sub-Zero, ενίοτε και Scorpion.

Greekcaptain wrote: Καλησπέρα παιδιά θελώ να μάθω καλό Mortal Kombat με πιον παίκτη σχετικά εύκολ και καλό να ξεκινήσω???

Sub-Zero, Scorpion και Liu Kang είναι εύκολοι.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 15 Apr 2015 14:59 by Μάνος Γρυπάρης.

More
14 Apr 2015 14:20 - 20 Apr 2015 21:46 #159385 by Χριστιάνα Θάνου
Έπαιξα λίγο το Mortal Kombat X λόγω υποχρεώσεων με άλλα reviews. Έχω να πω ότι είναι το καλύτερο MK που έχω παίξει τόσο από πλευράς γραφικών, όσο από πλευράς story. Μου αρέσει πολύ αυτό το seamless πέρασμα από το cutscene στην μάχη. Τα cutscenes είναι φαντασμαγορικά, σε μερικά σημεία νομίζεις ότι βλέπεις CGI movie. Αυτά, εσάς πως σας φάνηκε γενικα;

Δείτε και το Chapter 2 του walkthrough μας με τον Kotal Kahn
Last edit: 20 Apr 2015 21:46 by Μάνος Γρυπάρης.