Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

J-Stars Victory Vs

More
15 Mar 2014 18:35 #141891 by Νίκος Τριανταφύλλης
Η Namco Bandai δημοσίευσε το τελευταίο βίντεο διάρκειας 13 λεπτών του J-Stars Victory Vs στο οποίο βλέπουμε και τους 52 χαρακτήρες που θα περιέχει το παιχνίδι.Τρόμερο αναμένεται δεν θα μας απαγοητεύσει θέλω να πιστέυω.

[youtube:1hd7sl7a]
[/youtube:1hd7sl7a]

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
16 Mar 2014 04:42 #141908 by Γιώργος Λόλας
Φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον από το βίντεο. Είναι ωραία τέτοιου είδους Fighting games και περιμένω να δω πώς θα τους βγει.

More
16 Mar 2014 06:37 #141909 by Νίκος Τριανταφύλλης
Πιστεύω θα είναι αρκετά αξιόλογο και από την στιγμή που θα περιέχει μια ολόκληρη γκάμα από χαρακτήρες που αγαπάμε απο τις anime series θα τιμηθεί σίγουρα.

More
26 Aug 2014 00:21 #148617 by Άλεξ Ίδης
θα βγει τελικα ρε παιδια για ευρωπη?

More
05 Sep 2014 00:42 #149066 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic J-Stars Victory Vs

X360GDOGG wrote: θα βγει τελικα ρε παιδια για ευρωπη?

Με λιγο ψαξιμο βρηκα οτι θα κυκλοφορησει κανονικα για ιαπωνια αλλα για ευρωπη σκουρα τα πραγματα.Δεν υπαρχει κατι που θα ναι ΣΙΓΟΥΡΟ οτι θα κυκλοφορησει ευρωπη.Υπομονη μεκρι να μαθουμε περισσοτερα!

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)

More
03 Jun 2016 02:59 - 03 Jun 2016 02:59 #182195 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος

Πολύ μέτριο από όλες τις πλευρές κρίνεται το Fighting δημιούργημα της Spike Chunsoft. Κακό gameplay, άσχημα γραφικά, τελείως αδιάφορο σενάριο, και μηδαμινή δουλειά στα voice acting. Το τελευταίο φυσικά ήταν αναμενόμενο. Γενικότερα, εγώ προσωπικά το παιχνίδι το συνιστώ σε όσους έχουν "τρέλα" με τα Anime, αν και μπορείτε να βρείτε καλύτερα παιχνίδια όπως το Naruto Ultimate Ninja Storm.

Διαβάστε το review του J-Stars Victory VS+
Attachments:
Last edit: 03 Jun 2016 02:59 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.