Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Soulcalibur 2

More
03 Jan 2014 04:08 #138470 by Γιάννης Μοσχονάς
Η ανάληψη της παρουσίασης του Soulcalibur 2, ενός αριστουργήματος με το οποίο ασχολήθηκα εκτεταμένα και στο παρελθόν, αποτέλεσε πραγματικό χριστουγεννιάτικο δώρο. Όλοι όσοι ασχολείστε με τα fighting games γνωρίζετε ήδη ότι πρόκειται για ένα από τα κορυφαία όλων των εποχών :cup: :cup: :cup:

Την ξεχωριστή του μαγεία την οφείλει κατά κύριο λόγο στους εκπληκτικά σχεδιασμένους πολεμιστές και στον μακροσκελή κατάλογο από κινήσεις που μπορούν να εκτελέσουν για να "εκτελέσουν" τους αντιπάλους τους. Το Soulcalibur 2 είναι ιδανικό για διπλό με φίλους και γίνεται ακόμα καλύτερο όταν και οι δύο παίκτες έχουν μάθει καλά τον χειρισμό :icon bow: :icon bow: :icon bow:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jan 2014 20:14 #138727 by Αντώνης Καλογερής
Συμφωνώ μαζί σου εγώ το έχω στο GameCube γιατί έχει και τον Link που είναι ένας απ τους αγαπημένους μου χαρακτήρες!

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
07 Jan 2014 21:18 #138730 by Γιάννης Μοσχονάς
Και εγώ τον ήθελα τον Link φίλε Αντώνη και κυρίως τον Spawn που μου αρέσουν πολύ περισσότερο σας ήρωες αλλά τελικά έμεινα με τον Heihachi στο PS2, δεν λέω μορφή ο γέρων αλλά προτιμώ Spawn:)

More
31 Mar 2014 01:14 #142620 by Μάρκος Ασκανιάν
Έχω τις εκδόσεις PS2 & Xbox και πιστεύω ότι η 2η είναι καλύτερη μόνο και μόνο λόγω Spawn! ;-) McFarlane fan όπως καταλαβαίνετε...

Adododo!!!