Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Tekken 7

More
14 Jul 2014 15:26 #146640 by jimbl
Replied by jimbl on topic Tekken 7
Καινούριο tekken λοιπόν. Καλά η αλήθεια ειναι οτι παρότι το AI του tekken εχει μείνει στάσιμο και προβλέψιμο εδώ και πολλά installments ειναι κατα τη γνώμη μου το καλύτερο fighting game για vs battle. Πάμε λοιπόν. Ομάδα που κερδίζει, ως γνωστόν, δεν αλλάζει!!

SNAAAAAAAAAAAAAAAKE!!!!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
14 Jul 2014 17:38 #146647 by Kurisutaru Namida
Replied by Kurisutaru Namida on topic Tekken 7
Περίμενα καιρό για το Tekken 7 αλλά μάλλον δεν θα είναι τόσο καλό όσο το 6. Θέλω να πω ότι το τρέιλερ λέει "Final Battle" . Μήπως αυτό σημαίνει και "Final Tekken"? (οσο να ναι με αυτό το game μεγάλωσα και δεν έχω σταματήσει να παίζω Tekken ακόμα και τώρα) Το Final Battle μήπως θα είναι μεταξύ Kazuya και Heihachi? Παίζει ο Jin να μην υπάρχει καν στο Tekken 7 (ο πιο γαμάτος από όλους είναι). Θα πάρω PS4 μόνο και μόνο για το Tekken 7 (δεν με ενδιαφέρει κανένα άλλο game ούτως ή άλλως) αλλά ελπίζω να μην μας απογοητεύσει. :(

More
10 Nov 2014 15:37 #151921 by Αναστασίου Γιώργος
Εγώ πάντως περιμένω πως και πως να βγει

More
13 Nov 2014 20:35 #152117 by Αντώνης Καλογερής
Τι καινούργιο θα έχει να μας δείξει πια αυτη η σειρά?Όλο τα ίδια και τα ίδια κάθε φορά.Μακάρι να κάνω λάθος και να προσθέσουν κάτι καινούργιο στο 7.

Psn:a37111988
Video Games Is My Life!!

More
09 Dec 2014 13:47 #153901 by Μάνος Γρυπάρης
Νέος χαρακτήρας αποκλειστικά σε Ασία και Ευρώπη.

Τρελό μωρό.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
16 Feb 2015 21:55 #156852 by Αλέξανδρος Τζινούδης
μήπως έχουν ανακοινωθεί οι κονσόλες που θα βγει το tekken 7;;;

More
16 Feb 2015 22:20 #156854 by Πιέρρος Φουστέρης
Φίλε soulfist, όπως μπορείς να δεις και στη σχετική είδηση . το Tekken 7 θα κυκλοφορήσει σε Arcade, PS3 και Xbox 360 μέσα το 2015 και θα αξιοποιεί την Unreal Engine.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
26 Mar 2016 18:03 #178799 by Στέφανος Λέγος
Η είδηση ότι το Tekken 7 μπορεί να κυκλοφορήσει και στα PC , έκανε τις παλάμες μου να ιδρώσουν.
Είναι πραγματικά ένα όνειρο που είχα πάντα, έναν ατόφιο τίτλο Tekken στα PC. Γιατί μέχρι τώρα βολεύομαι μέσω emulator, με ότι αυτό συνεπάγεται.

More
14 Jun 2016 00:08 #182577 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην E3 2016 , αποκαλύφθηκε πως θα δούμε το Tekken 7 και σε Xbox One, μέσα στο 2017! Δείτε το σχετικό βίντεο και διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση !

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
14 Jun 2016 00:28 #182580 by Aνέστης Αδαμίδης
Αυτός είναι ο τίτλος; Εγώ νόμιζα ότι ο Akuma είναι από άλλο παιχνίδι. Μπας και γίνει αυτό το Tekken X Street Fighter επιτέλους;