Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Real Boxing

More
30 Jul 2013 13:02 #129502 by GamesEmperor
Real Boxing was created by GamesEmperor
H Vivid Games μετά από κάποιες επιτυχίες στον χώρο του iOS δοκιμάζει την αγορά των φορητών κονσολών μεταφέροντας έναν δημοφιλή της τίτλο, το Real Boxing , στο PS Vita. Παίζοντας αυτό το Fighting θα καλείστε να φτιάξετε έναν αθλητή από την αρχή ώστε ξεκινώντας από ερασιτέχνης, μετά από προπόνηση και αγώνες, να κατακτήσετε επαγγελματικούς τίτλους.

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
30 Jul 2013 14:09 #129510 by Χριστιάνα Θάνου
Βλέποντας το τρέιλερ έχω να πω δύο πράγματα
1)Επιτέλους ένα σοβαρό boxing simulator!!!
2)Υπάρχει ένα σοβαρό λάθος στην κίνηση των χεριών, όταν κάνεις hook δεν ανοίγεις τόσο πολύ το χέρι σου για να χτυπήσεις και αυτό είναι κάτι που το μαθαίνει κανείς στα πρώτα κιόλας μαθήματα. Κατά τη γνώμη μου θα έπρεπε να το κοιτάξουν λίγο περισσότερο αυτό το σημείο.
Anyways ανυπομονώ για το review.

More
30 Jul 2013 15:09 #129514 by GamesEmperor
Replied by GamesEmperor on topic Real Boxing
Μπορείς ίσως να δοκιμάσεις την έκδοση για iOS που κυκλοφορεί ήδη. Είναι πάμφθηνη σαν βασικό παιχνίδι αλλά όπως τόσα άλλα παιχνίδια της πλατφόρμας βασίζεται σε In-App Purchases για χρήματα και ότι να'ναι. Υποθέτω ότι η έκδοση για Vita θα είναι ακριβότερη λόγω των βελτιώσεων αλλά και γιατί δεν θα έχει αυτά τα στοιχεία (ελπίζω).

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.