Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Soul Calibur 2 HD Online

More
20 Jul 2013 14:33 #128755 by Βασίλης Καμακάρης

Ένα από τα κορυφαία Fighting το Soul Calibur 2 έρχεται σε HD μορφή και με online mode.

[center:4u2r3qsq][youtube:4u2r3qsq]
[/youtube:4u2r3qsq][/center:4u2r3qsq]

Το Soul Calibur 2 HD Online αναμένεται να κυκλοφορήσει το φθινόπωρο για PS3 και Xbox 360.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
20 Jul 2013 14:55 #128757 by Χριστιάνα Θάνου
Αυτά είναι νέα! Το Soul Calibur 2 είναι από τα αγαπημένα μου fighting games αφού από εκεί έμαθα και έγινα καλή. Πρέπει να το είχα τερματίσει πάνω από 5 φορές από την βαρεμάρα μου σε κάποια περίοδο.

More
20 Jul 2013 14:58 #128759 by Βασίλης Καμακάρης
Από ότι θυμάμαι το 2 είχε τον Spawn ως special character.

More
26 Jul 2013 05:31 #129185 by John Danilo
Ο Spawn ηταν στην εκδοση τοy xbox...Στο Game Cube ηταν ο Link και στο ps2 ο σουπερ ντουπερ ακιρος Heihachi...Μηνες ατελιοτου λιοσηματος ειχα καταναλοσει στον κυβο με το συγκεκριμενο...Ειχε ενα mode θυμαμε με εναν χαρτη κατι σαν rpg φαση...Level 99 το ειχα φτασει με τον Mitsurougi...HD και online βγενει τωρα ε... :D
Μιπως κανεις ξερει ημερομινια?

More
26 Jul 2013 12:17 #129205 by Βασίλης Καμακάρης
φθινόπωρο του 2013 τώρα ακριβώς δεν έχουν πει πάντως μου άρεσε στο iv ότι είχαν στο ps3 special character των Darf Vaider. Βεβαία ναι θα συμφωνήσω σε αυτό που είπες, μα καλά ποιος σκέφτηκε να βάλουν τον Heihachi?