Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Super Smash Bros for. Wii U/3DS

More
27 Oct 2014 16:53 - 17 Nov 2014 15:50 #151081 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης
(Προσωρινώς) αχρησιμοποίητα αρχεία ήχου που βρέθηκαν στο Smash Bros για το 3DS έδειξαν πως κάποτε υπήρχε (ή είναι σχεδιασμένο να υπάρχει στο μέλλον λειτουργεία που θα επιτρέπει σε οκτώ παίκτες να παίζουν ταυτόχρονα!

Ηχητικά κλιπ από τον παρουσιαστή του Smash Bros (του τύπου που η φωνή του ακούγεται όταν διαλέγεις μενού ή παίκτη) φαίνεται να αναφέρονται σε διάφορα στοιχεία τα οποία αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν στο παιχνίδι.Κάποια από αυτά είναι παλαιότερα game modes που υπήρχαν σε παλαιότερα Smash Bros,με σημαντικότερα το Boss Battle mode,Tournament mode και Event Matches.

Τα κλιπ αυτά θα τα βρείτε εδώ

Ρωτήστε με ότι θέλετε πάνω στο League of Legends,και θα σας απαντήσω στο επόμενο login μου!
Last edit: 17 Nov 2014 15:50 by Αλέξανδρος Μυρωνίδης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
04 Dec 2014 18:30 - 04 Dec 2014 18:52 #153000 by Μάνος Γρυπάρης
Σε λίγο θα ανεβάσω το σχετικό review για το Super Smash Bros. στο Wii U. Είναι το ίδιο παιχνίδι με το 3DS, δηλαδή διαθέτει τους 49 χαρακτήρες, τα ίδια modes, αλλά προσφέρει μια εμπειρία με πολύ καλύτερη ανταπόκριση χειρισμού, άψογο online χωρίς lag και πιο...ξεκούραστο αυχένα γιατί δεν θα σκύβετε όπως στο 3DS! Ένα απλό Fighting για όλους που προσφέρει άφθονη διασκέδαση.

Κι όλα αυτά σε 1080p native με 60 frames. Πραγματική απόλαυση.

Gameplay μην περιμένετε γιατί "τις τρώω" συνήθως και οι Nintendάκηδες θα με κράξετε. Ίσως κάνουμε ένα με τον αδερφό μου, στο οποίο θα παίζει κι εγώ θα σχολιάζω.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 04 Dec 2014 18:52 by Μάνος Γρυπάρης.

More
04 Dec 2014 22:45 #153005 by Πιέρρος Φουστέρης
Μετά από το review για το 3DS από τον αδερφό του, ο Μάνος σας παρουσιάζει και την εκδοχή του Wii U για το απόλυτο fighting παιχνίδι!

Δεν θα πω πολλά. Το παιχνίδι το γνωρίζετε ήδη. Ξύλο, και άλλο ξύλο, και λίγο ακόμα ξύλο. Όλοι οι αγαπημένοι μας ήρωες της Nintendo συναντιούνται στις πανέμορφα σχεδιασμένες "αρένες" για να πλακωθούν μέχρι τέλους. Δείτε τις διαφορές μεταξύ της εκδοχής του 3DS και του Wii U για το Super Smash Bros. στο review του Μάνου και πείτε μας τις απόψεις σας (τις οποίες ξέρω ήδη... Το λατρεύετε...).

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister