Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Killer Instinct

More
01 May 2015 15:38 #160205 by Παντελής Δασκαλέλος

Η περίπτωση του Shadow Jago Community Bundle DLC θα έλεγα ότι είναι αρκετά ιδιάζουσα. Το συγκεκριμένο κυκλοφόρησε χθες και περιλαμβάνει τον Shadow Jago και 7500 KI Gold και κοστίζει 20 ευρώ. Τα έσοδα αυτά όμως πάνε για την ενίσχυση του cash pool που θα δοθεί στην προσεχή EVO, αλλά και σε άλλα τουρνουά. Προσωπικά δεν συμφωνώ ιδιαίτερα με αυτή την κίνηση, καθότι μιλάμε για έναν εξτρά χαρακτήρα που δεν περιλαμβάνεται στο Season Pass. Από την άλλη βέβαια είναι ένα αρκετά έξυπνο marketing trick και πιστεύω ότι αρκετοί παίκτες θα τσιμπήσουν και θα τα σκάσουν. Εσείς πως βλέπετε αυτή την κίνηση;
Attachments:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
07 Jun 2015 13:59 #162363 by George
Replied by George on topic Killer Instinct (Xbox One)
Ωραίες αναμνήσεις με το killer instict .
Θυμάμαι στο snes το κασετάκι ήταν μαύρο και ψαρώναμε όταν έπαιζε το intro σαν πιτσιρίκια. :silly:
Κάποια στιγμή που θα δικαιολογούν οι τίτλοι την κατοχή δυο κονσολών θα είνα σίγουρη αγορά.

More
12 Jul 2015 23:33 #164985 by Νικόλαος Ζαρκαδας
Ωραιο παιχνιδι.το θυμαμαι απο το SNES.Ειχε πολυ καλα γραφικα.ειχε βγει περιπου την ιδια περιοδο με Donkey Kong.Μια περιοδο που τα γραφικα του SNES ηταν στα καλυτερα τους.Ωραιες αναμνησεις

More
04 Aug 2015 22:04 #166937 by Πιέρρος Φουστέρης
Στα πλαίσια της press conference της Microsoft στην Gamescom 2015, ανακοινώθηκε η τρίτη season του Killer Instinct. Επιπλέον, η Microsoft ανακοίνωσε και τον πρώτο μαχητή του Killer Instinct: Season 3, ο οποίος είναι ο Rash από το Battletoads της Rare. Τέλος, έδωσε στη δημοσιότητα ένα gameplay trailer. Δείτε το video, διαβάστε περισσότερα στη σχετική είδηση και ρίξτε μια ματιά στην press conference της Microsoft.

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
04 Aug 2015 22:41 - 04 Aug 2015 22:48 #166946 by Tony
Replied by Tony on topic Killer Instinct
Παιδια το killer instinct σε δισκακι (κοστιζει 20€) εχει τα παντα ξεκλειδωμενα???Ποες οι διαφορες του retail απο το F2P σε digital??

Edit:βρηκα την απαντηση μονος μου.Μονο χρακτηρες κυκλου 1 και εναν χαρακτηρα δωρο.

Νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι η κατι τετοιο???Σε καθε κυκλο θα βγαζουν και νεους χαρακτηρες για να μας τα τρωνε χοντρα.Κριμα,θα μπορουσε να ειναι ενα απο τα καλυτερα fighting...
Last edit: 04 Aug 2015 22:48 by Tony.

More
16 Oct 2015 14:41 - 16 Oct 2015 14:44 #169783 by Μάρκος Ασκανιάν

tonyler wrote: Παιδια το killer instinct σε δισκακι (κοστιζει 20€) εχει τα παντα ξεκλειδωμενα???Ποες οι διαφορες του retail απο το F2P σε digital??

Edit:βρηκα την απαντηση μονος μου.Μονο χρακτηρες κυκλου 1 και εναν χαρακτηρα δωρο.

Νομιζουν οτι ειμαστε ηλιθιοι η κατι τετοιο???Σε καθε κυκλο θα βγαζουν και νεους χαρακτηρες για να μας τα τρωνε χοντρα.Κριμα,θα μπορουσε να ειναι ενα απο τα καλυτερα fighting...

Συμφωνώ. Κρατάω τη free έκδοση κι αν κάποτε κυκλοφορήσει retail με όλους τους χαρακτήρες θα το τσιμπήσω. Βέβαια αν βρω και αυτή την έκδοση στα 5Ε θα τη τσιμπήσω σαν 'άρρωστος' συλλέκτης που είμαι.

Adododo!!!
Last edit: 16 Oct 2015 14:44 by Μάρκος Ασκανιάν.

More
16 Oct 2015 16:16 #169787 by Παντελής Δασκαλέλος
Αν σου έβγαζαν και τις δύο σεζόν μαζί και ήθελες να τις πάρεις σε ένα δισκάκι θα έκανε 40 ευρώ πολύ απλά. Νομίζω το κόστος 20 ευρώ για την κάθε σεζόν είναι υπερβολικά χαμηλό για να γκρινιάζει κάποιος.
Για την ώρα είναι το καλύτερο Fighting της αγοράς και το μόνο που έχει τα φόντα για να το ξεπεράσει είναι το Street Fighter 5, το οποίο θα κάνει 50-70 ευρώ όταν βγει ανάλογα το κατάστημα. Όσο θα κοστίζουν τρεις σεζόν του Killer Instinct δηλαδή...

More
22 Oct 2015 13:20 #170012 by Μάρκος Ασκανιάν

Lordwinter wrote: Αν σου έβγαζαν και τις δύο σεζόν μαζί και ήθελες να τις πάρεις σε ένα δισκάκι θα έκανε 40 ευρώ πολύ απλά. Νομίζω το κόστος 20 ευρώ για την κάθε σεζόν είναι υπερβολικά χαμηλό για να γκρινιάζει κάποιος.
Για την ώρα είναι το καλύτερο Fighting της αγοράς και το μόνο που έχει τα φόντα για να το ξεπεράσει είναι το Street Fighter 5, το οποίο θα κάνει 50-70 ευρώ όταν βγει ανάλογα το κατάστημα. Όσο θα κοστίζουν τρεις σεζόν του Killer Instinct δηλαδή...

Αυτό λέω κι εγώ. Περιμένω retail full έκδοση. :cheer: :cheer: :cheer:

Adododo!!!

More
27 Apr 2016 17:55 #180688 by Παντελής Δασκαλέλος
Killer Instinct Season 3 preview
Άργησα λίγο αλλά οι εντυπώσεις μου από την τρίτη σεζόν του Killer Instinct μεταφέρθηκαν στο σχετικό preview που ανέβηκε πριν από λίγα λεπτά στο GameWorld. Προσωπικά δηλώνω λάτρης του Killer Instinct από την πρώτη σεζόν του και θεωρώ πως τα πρώτα reviews που ανέβηκαν από τα site του εξωτερικού το αδίκησαν. Στη δεύτερη σεζόν είδα μια τρομακτική βελτίωση τόσο στον τεχνικό τομέα, όσο και στους νέους χαρακτήρες, καθώς καθένας εξ' αυτών έχει ένα πραγματικά ξεχωριστό playstyle. Για μένα αυτό είναι το στοιχείο που κάνει το Killer Instinct να ξεχωρίζει από τα άλλα Fighting. Στην τρίτη σεζόν τώρα συνεχίζεται η τεχνική βελτιώση με ένα ολοκαίνουργιο dynamic lighting system, ενώ οι τέσσερις νέοι μαχητές δίνουν ακόμη μεγαλύτερη ποικιλία στο πλέον μεγάλο ρόστερ. Με άλλα λόγια μιλάμε για ένα πραγματικά ολοκληρωμένο πακέτο.

More
21 Aug 2016 14:51 #186538 by Μάρκος Ασκανιάν
Παιδιά μέχρι τώρα που έπαιζα τη free έκδοση του Killer Instinct μου έβγαζε κανονικά achievements και χθες που έβαλα λίγο να παίξω με τη Hisako μου έβγαλε ότι τα trophies ξεκλειδώνονται μόλις αγοράσεις το συγκεκριμένο χαρακτήρα ή κάποιο game pack. Ισχύει πλέον αυτό γιατί δε μου έκανε κάποιο update. :/

Adododo!!!