Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Ειδήσεις

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

WWE 13

More
01 Jan 2013 23:48 #117678 by Χριστιάνα Θάνου
@krabby Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πει κανείς ότι το WWE 12 ήταν καλό αλλά εάν έχεις απορία σχετικά με το 13 μπορείς να διαβάσεις το review
WWE'13 Review

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
02 Jan 2013 01:33 #117685 by Sharkman
Replied by Sharkman on topic WWE 13

Glamorous wrote: @krabby Δεν ξέρω κατά πόσο μπορεί να πει κανείς ότι το WWE 12 ήταν καλό αλλά εάν έχεις απορία σχετικά με το 13 μπορείς να διαβάσεις το review
WWE'13 Review

σε σχέση με την σειρά WWE πάντα...δεν είχα παίξει κάθε game κάθε χρόνια οπότε ίσως δεν έχω όσες πληροφορίες θα θελα..για το 13 πάντως ακούω ότι πολλοί έχουν αρκετές προσδοκίες.

Wade Wilson/Deadpool: Did I say this was a love story? I meant horror movie!

More
14 Jan 2013 20:44 #118879 by Τζακος Γεωργιος
Οποιος θελει μπορει να μου στειλει αιτημα φιλιας στο psn... GeorgeAARABSS το ονομα μου...

More
17 Feb 2013 11:17 #120562 by eliminator
Replied by eliminator on topic WWE 13
Η Take-Two αγόρασε τα WWE games

Άλλη μια σειρά της THQ βρήκε στέγη.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

More
16 Apr 2014 13:21 #143349 by Γιώργος Κυπραίος
παιδια εβαλα χτες να παιξω μετα απο καιρο το παιχνιδι και συνταντησα δυο προβληματα

1)οι servers ειχαν πεσει και δεν μπορουσα να παιξω online
2)ολοι οι CAW ειχαν εξαφανιστει (υπαρχουν στο HDD μου αλλα ειναι αφαντοι στο game)

ξερει κανεις τι μπορει να χει συμβει; glitch; πεσαν οριστικα οι servers; υπαρχει ζωη στον Αρη; αν ξερει κανεις τπτ ας μου πει. ευχαριστω