Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Persona 4 Arena

More
24 May 2013 11:53 #124498 by Παντελής Δασκαλέλος
Ζήτω συγγνώμη για την καθυστερημένη τακτική μου επίσκεψη στο forum ύστερα από κάθε review όπου σας εκθέτω την καθαρά προσωπική μου άποψη. Η παρουσίαση του Xbox One φταίει! Λοιπόν καταρχήν εδώ έχουμε ένα αγνό 2D Fighting με όλα τα κλασικά στοιχεία αμύνα πατώντας πίσω, combos, counters κτλ. Τα Personas από την άλλη δίνουν μια άλλη διάσταση στην μάχη θυμίζοντας εποχές Marvel vs Capcom. Οι ομοιότητες όμως δεν σταματούν εδώ καθώς ειδικά στο κομμάτι των οπτικών εφέ το Persona 4 Arena είναι ικανό να σας δώσει μπόλικες δώσεις επιληψίας.

Πάμε λίγο όμως στο αμφιλεγόμενο Story mode, εμένα η όλη φάση μου άρεσε αλλά όσοι ακούν visual novel και βγάζουν σπυριά καλό θα είναι να μείνουν μακριά. Στην τελική υπάρχουν αρκετά modes για να βγάλετε το άχτι σας, ενώ το Story δείχνει να αποτελεί ένα δώρο από την Atlus προς τους φανατικούς φίλους της σειράς Persona.

Εν κατακλείδι εάν νοσταλγείτε ένα fighting παλιάς κοπής με φρέσκια όμως αισθητική και προσέγγιση τότε το Persona 4 Arena αποκλείεται να σας απογοητεύσει.

Please Log in or Create an account to join the conversation.