Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

UFC Undisputed 3

More
12 Oct 2011 00:01 #100069 by Χρήστος Μπάρδας
Με ένα πολύ εντυπωσιακό πρώτο video να τη συνοδεύει, έγινε η ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας της τρίτης έκδοσης του δημοφιλούς ΜΜΑ παιχνιδιού της THQ για το UFC με τον τίτλο "UFC Undisputed 3"! Αυτό τον Ιανουάριο λοιπόν, περιμένουμε το παιχνίδι και σύμφωνα με όσα βλέπουμε στο Video συν τις πληροφορίες που διαβάσαμε σε σχετικό άρθρο του gamespot.com η THQ φαίνεται να δουλεύει πάρα πολύ στα όποια προβλήματα του προηγούμενου, UFC Undisputed 2010!

Το τελευταίο παιχνίδι ήταν σε πολλούς τομείς ένα τεράστιο άλμα από τον προηγούμενο UFC Undisputed 2009. Σε εκείνη, την πρώτη συνολικά, έκδοση οι διαφοροποιήσεις μεταξύ των αθλητών σε κινήσεις και στυλ ήταν... ελάχιστες. Όλοι δεξιόχειρες, όλοι με τις ίδιες υποταγές και κινήσεις. Η επόμενη, περυσινή, έκδοση κατάφερε να πλησιάσει περισσότερο τον πραγματικό χαρακτήρα των ΜΜΑ, που είναι προφανώς η πολυπλοκότητα και η ποικιλία της μάχης αλλά παρά την αξιόλογη προσπάθεια κάποιες ελλείψεις και λάθη έβγαζαν μάτι, ειδικά σε αυτούς που ήταν ήδη οπαδοί των ΜΜΑ... Τί εννοώ:

Υπήρχαν ανισορροπίες μεταξύ των αθλητών σε θέμα ικανοτήτων, σε τέτοιο βαθμό που αν ξεκινούσες ένα πρωτάθλημα μόλις 2-3 χρόνια (του παιχνιδιού) μετά, ο GSP και ο Anderson Silva έχουν καμιά 10ρια ήττες ο καθένας και middleweight πρωταθλητής είναι ο ... Wilson Guvea! Ποιός είναι αυτός; Αυτός που έχασε πέρυσι από τον ... Ryan Jimmo! Αυτόν δεν παίζει να τον ψάξω καν...Επίσης, το πολυαναμενόμενο παιχνίδι στο έδαφος περιορίστηκε στο ποιός θα γυρνάει πιο γρήγορα, γύρο γύρο, τον δεξιό μοχλό για να κάνει το submission!

Τέλος, το live είχε προβλήματα στο "ταίριασμα" των αντιπάλων αφού με μόλις δύο αγώνες στο ενεργητικό μου αντιμετώπιζα παίχτες με 100+ ενώ και τα online camps όπου θα μπορούσαμε να κάνουμε προπονήσεις δεν πέτυχαν...

Παρόλα αυτά δεν μπορώ να πω πως δεν το διασκέδασα σε αρκετές στιγμές! Ειδικά η διαδικασία δημιουργίας δικού σου μαχητή σε όποια κατηγορία θες και το κυνήγι της ζώνης είχε την πλάκα του!

H THQ φαίνεται να κινείτε στον σωστό δρόμο αφού μεταξύ άλλον, προσπαθεί να βελτιώσει το σύστημα της μάχης στο έδαφος που κατά τη γνώμη τη δική μου αλλά και πολλών άλλων, ήταν και το μεγαλύτερο πρόβλημα του 2010! Ας δούμε τις αλλαγές εν συντομία:
Καταρχήν, η όλη διαδικασία εκμάθησης των τεχνικών και των συνδυασμών υπόσχεται να είναι πολύ πιο έυκολη και άμεση!

Επιπλέον, ακόμη και κατα τη διάρκεια του αγώνα, ο παίχτης θα έχει στην πρόσβασή του περισσότερες πληροφορίες και "συμβουλές" για το πως εξελίσσεται ο αγώνας!

Ακόμη σπουδαιότερες φαίνονται οι αλλαγές στο σύστημα όλου του grappling στοιχείου. Από το clinching μέχρι την πάλη στο έδαφος. Συγκεκριμένα, έχει προστεθεί πολύ περισσότερη ποικιλία (πάλι με στόχο την αμεσότητα) στον τρόπο που θα γίνονται οι "μεταβάσεις" από θέση σε θέση χωρίς να χρειάζεται να εξαρθρώνει τον αντίχειρα από το γύρο γύρο! Επιπρόσθετα θα υπάρχουν και αρκετές νέες υποταγές και κινήσεις αυξάνοντας ακόμη περισσότερο την πιστότητα μεταξύ του παιχνιδιού και των αληθινών μαχητών! Ένα συνολικά πιο πλούσιο αλλά συνάμα προσβάσιμο παιχνίδι εδάφους! Μακάρι να το πετύχουν...

Ακόμη έχουμε καιρό μέχρι την κυκλοφορία, ώστε να μάθουμε ακόμη περισσότερες πληροφορίες για όλα τα παραπάνω, σύν ότι καινούριο μας ετοιμάζουν όπως την συμμετοχή των αθλητών από το θρυλικό PRIDE FC!! Fedor vs Crocop anyone???

[youtube:356g9l2v]
[/youtube:356g9l2v]

www.mmafight.gr
Το Ελληνικό MMA portal

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
15 Oct 2011 01:32 #100193 by Χρήστος Μπάρδας
[youtube:1gxgrtgs]
[/youtube:1gxgrtgs]

www.mmafight.gr
Το Ελληνικό MMA portal

More
16 Oct 2011 07:51 #100260 by Stathis Yannacopoulos
Ειμαι φανατικος της σειρας. Το πρωτο πραγματικα το ελιωσα με ιδιαιτερη επιτυχια στο online (δεν θα ξεχασω ποτε επικο match Mir vs Lesnar στο οποιο ως Μιρ τις ετρωγα σε ολο το ματς και κανω sub sto 24.50. Καπακι μου στελνει μυνημα ο αλλος.. Ωραιο παιχνιδι αλλα εσπασα το controller μου).
Το δευτερο ειχε κακο match making και επειδη ξεκινησα το online αργα σπαστηκα και το παρατησα γιατι γινοτανε ακριβως αυτο που λες. Εμπειρους παιχτες με εμενα.. Γενικα δεν με τρελανε πολυ γιατι ακομα και στο δυσκολοτερα επιπεδο οταν επαιζα μονος μου τους ειχα.. Γενικα συμφωνω με ολο το mini review που εκανες. Το 3 ειναι σιγουρη αγορα και ελπιζω να φερουν στην Ελλαδα το πακετακι με Diaz,miller ,stan κτλ.

More
16 Oct 2011 17:01 #100275 by Χρήστος Μπάρδας
ναι ήταν αρκετά αποτυχημένο το online του προηγούμενου. Γενικά και εγώ θα το πάρω 100% το καινούριο γιατί με ενδιαφέρει πολύ να δώ τις αλλαγές στην πράξη. παρόλα αυτά το gameplay video άφησε και καλές και μέριες εντυπώσεις. Ίδωμεν.ω

BTW ελπίζω ο Pettis να μπορεί να τα κάνει και στο video game αυτά:

[youtube:3nace3te]
[/youtube:3nace3te]

www.mmafight.gr
Το Ελληνικό MMA portal

More
17 Feb 2012 21:26 #104945 by eliminator
Replied by eliminator on topic UFC Undisputed 3
UFC Undisputed 3 review

Αφήστε τα μίση και πιάστε…τα gamepads!

Review

Γιάννης Μπόκας