Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Πρόταση για DnD pen and Paper Group στην Αθήνα

More
02 Aug 2011 14:22 #97015 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Λοιπόν επειδή πολοί απο εσάς είστε fans του DnD αποφάσισα να προτείνω να κάνουμε 1 Party και αν βρεθεί κάποιος καλός DM νά παίξουμε και να λιώσουμε όλοι μαζί παρεά!

Η Επιτομή των RPG είναι το DnD οπότε καλό είναι να είχαμε και κάτι τέτοιο σαν GW.

Οπότε αν ενδιαφέρετε κάποιος να κάνει τον DM και μαζευτούμε και μερικοί παίκτες ας το δοκιμάσουμε τι λέτε?

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Feb 2013 22:39 #120838 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Ξεθάβω αυτό το thread για να ενημερώσω ότι θα κάνω εγώ τον DM και επίσης θα πρότεινα να μαζευόμαστε στο SuperFly αν δεν υπάρχει άλλο μέρος! Περιμένω απόψεις γιατί παλαιότερα δεν είχα δει κίνηση!

More
22 Feb 2013 23:43 #120843 by Παντελής Δασκαλέλος
Έχω ορισμένα πολύ σημαντικά ερωτήματα. Πρώτον τι έκδοση θα παίξουμε γιατί αν είναι για Fourth δεν το συζητάμε καν...Δεύτερον κόσμος Forgotten, Greyhawk, δικό σου ή κάτι εξεζητημένο βλέπε Ravenloft, Eberron κτλ κτλ. Τρίτον υπάρχουν alignment restrictions γιατί εγώ πέρα από evil (lawful κατά 99%) δεν παίζω άλλο alignment (κάθε βράδυ κοιμάμαι με το Book of Vile Darkness στο προσκεφάλι μου).

More
23 Feb 2013 01:05 #120854 by Γρηγόρης Βούλγαρης
Εγώ το ψήνω πολύ άσχημα, count me in

More
23 Feb 2013 11:54 #120863 by Μπάμπης Γιαλαμάς
Μιας και άρχισε να μαζεύετε κόσμος θα αναφέρω ένα μικρό Preview. Λοιπών το Story είναι δικό μου, φυσικά μιλάμε για 3.5 καλύτερα να κάψω το σπίτι μου παρά να παίξω 4. Όσον αφορά τους κόσμους μπορώ να πω μόνο ότι ξεκινάει απο Forgoten από εκεί και πέρα your actions lead to the path.

Επίσης επειδή δεν μου αρέσει να σταματάω τους παίκτες δεν υπάρχει restriction sto Alligment και επίσης μπορεί να αφαιρεθεί και το Level Adjustment στα Races (παρότι δεν είμαι φαν αυτής της ιδέας).

Τέλος θέλω να αναφέρω ότι αυτή την ιστορία την έχω εδώ και καμιά δεκαετιά και συνεχίζω να της προσθέτω πράγματα οπότε μιλάμε ότι αν ξεκινήσουμε θα σας κάψω τελείως :p.