Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy Type-0

More
24 May 2011 14:45 #93851 by Μάνος Γρυπάρης
Αποκαλύφθηκαν 20 ολόκληρα λεπτά από το gameplay video του.

[youtube:1lozz1km]
[/youtube:1lozz1km]

Θα κυκλοφορήσει αυτό το καλοκαίρι στην Ιαπωνία. Για την Ευρώπη αναμένουμε νεότερα.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 May 2011 16:29 #93859 by Βασίλης Βασιλός
Καλα δεν το συζητω..Το ειπα και στο review για το The Witcher 2.Το παιχνιδακι παει για RPG της χρονιας ΕΚΤΟΣ αν βγει φετος το Versus XIII.Οπως και να εχει η χρονια στα RPG ειναι της SquareEnix(για μενα τουλαχιστον)

More
10 Jun 2014 23:42 #145642 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Final Fantasy Type-0
Επιτέλους ανακοινώθηκε το Type-0 για τις δυτικές αγορές. Δε θα το δούμε βέβαια στο PSP, ούτε καν στο Vita, αλλά σε HD release για PS4 και Xbox One. Κρίμα για εμάς που δεν έχουμε κανένα από τα δύο συστήματα. Που θα πάει όμως, κάποια στιγμή ένα PS4 θα το πάρουμε. Από το να μην ερχόταν καθόλου το Type-0 στην Ευρώπη, ας είναι κι έτσι.

More
24 Jun 2014 16:14 #146006 by Αλκμήνη Καζάνα
Επιτελους ναι !! Το Final Fantasy Type-0 και Agito ερχοντα στην Ευρωπη. Οποτε οι λατρεις θα χαρουμε πολθ πιστευω!!! Ετοιμαστείτε..
[BBvideo 560,340:visyz45p]
[/BBvideo:visyz45p]

More
01 Mar 2015 17:07 #157478 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Η νέα HD έκδοση του Final Fantasy Type-0 αναμένεται να κυκλοφορήσει στις 20 Μαρτίου του 2015 στην Ευρώπη για Xbox One και PS4.

Μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα για το Final Fantasy Type-0 HD στο άρθρο της Χριστιάνας Θάνου: www.gameworld.gr/component/content/article/181-%CE%B5%CE%B9%.../19521-final-fantasy-type-0-hd

More
10 Mar 2015 00:57 #157814 by Πιέρρος Φουστέρης
Final Fantasy XV: Episode Duscae!

Στα πλαίσια της PAX East, η Square Enix παρουσίασε 4 videos, στα οποία μπορούμε να δούμε το περιεχόμενο (χαρακτήρες, σύστημα μάχης κτλ.) του Final Fantasy XV: Episode Duscae, το οποίο θα συμπεριλαμβάνεται στα πρώτα αντίγραφα του Final Fantasy Type-0 για το Xbox One και PS4 σαν bonus που μπορείτε να κατεβάσετε όσο υπάρχουν ακόμα αποθέματα. Μπείτε στη σχετική είδηση για να διαβάσετε περισσότερα και να παρακολουθήσετε τα εν λόγω videos!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
21 Apr 2015 20:35 #159665 by Παντελής Δασκαλέλος
Μετά από μακρόχρονη αναμονή η Square Enix αποφασίζει να μεταφέρει το Final Fantasy Type-0 στην Δύση και όπως είναι φυσικό υπήρχε αρκετός κόσμος που περίμενε το συγκεκριμένο port. Ανάμεσά τους φυσικά συγκαταλέγομαι και εγώ. Η ενασχόληση μου με το Final Fantasy Type-0 HD δεν θα έλεγα ότι ξεκίνησε ιδανικά, καθώς η πλοκή αργεί να πάρει μπρός, ενώ μου πήρε αρκετό χρόνο να συνηθίσω το collision που κάνει η κάμερα όταν την κινούσα ταυτόχρονα με τον χαρακτήρα μου. Στην πορεία και καθώς αφιέρωνα όλο και περισσότερο χρόνο τολμώ να πω ότι η Square Enix με κέρδισε απόλυτα. Προσωπικά είχα να ευχαριστηθώ τόσο ένα Final Fantasy από το Crisis Core που επίσης είχε βγει για PSP. Νομίζω ότι όσοι γουστάρουν την σειρά θα πρέπει να το πάρουν με κλειστά τα μάτια, αλλά και όσοι δίσταζαν να προσεγγίσουν την σειρά λόγω του turn-based συστήματος μάχης θα πρέπει να δώσουν μια ευκαιρία στο Final Fantasy Type-0 HD καθότι οι μάχες εκτυλίσσονται σε πραγματικό χρόνο.

Για περισσότερες πληροφορίες διαβάστε το σχετικό review κάνοντας κλικ εδώ .

More
29 Jul 2015 12:51 #166417 by Αλκμήνη Καζάνα
Αν κάνετε τωρα pre-order για το final fantasy type-0, συμφωνα με την Square Enix θα παρετε , ενα Master Chocobo για courier, ενα Moogle (Glass Zero) για ward και ενα μοναδικο loading screen στην Dota 2 και επισης ανακοινωθηκαν και οι ελαχιστες απαιτησεις συστηματος.