Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Dark Souls

More
20 May 2018 13:52 #215110 by Μάνος Γρυπάρης
Εκτενές performance test του Dark Souls Remastered από το Digital Foundry.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
26 May 2018 18:13 #215159 by Γιάννης Σιδηρόπουλος
Εμφανίστηκε ο πρώτος hacker στο Dark Souls Remastered
Εμφανίστηκε κιόλας ο πρώτος hacker του Dark Souls Remastered.

Η σειρά Dark Souls, ιδίως το πρώτο παιχνίδι αυτής, είχε προσβληθεί πολλάκις από hackers που θέλησαν να χαλάσουν τις εμπειρίες των άλλων παικτών στο Action RPG της FromSoftware. Η Remastered έκδοση του πρώτου Dark Souls κυκλοφόρησε μία μέρα νωρίτερα μέσω Steam, ωστόσο μία δυσάρεστη έκπληξη περίμενε τους fans του παιχνιδιού και η συγκεκριμένα η παρουσία ενός hacker.

Πρόκειται για τον Malcolm Reynolds, έναν γνωστό hacker στο community του Dark Souls, ο οποίος χρησιμοποίησε αθέμιτες τεχνικές για να χρησιμοποιεί magic spells σε βάρος άλλων παικτών και να τους σκοτώνει με μιας ή και κατέστρεφε τα equipments τους. Ο ίδιος έχει βαρύ ιστορικό όσον αφορά τα hacks στο Dark Souls. Μάλιστα για τα χθεσινά του καμώματα, φρόντισε να πραγματοποιήσει livestream στο οποίο δυσκολεύει τις ζωές των άλλων παικτών.

Ο ίδιος πείραξε τον κώδικα του παιχνιδιού και δημιούργησε ένα fireball spell με πολλαπλά effects. Αυτό το spell προκαλούσε τεράστιο damage σε μεγάλη εμβέλεια, ενώ δεν υπήρχε τρόπος από τους άλλους παίκτες να το αντιμετωπίσουν. Ο ίδιος έδειχνε αρκετά περήφανος για τις πράξεις του ωστόσο υποστήριξε πως σίγουρα θα τον bannάρουν σύντομα.

More
21 Jan 2020 14:55 #231009 by Giorgos Tsolaridis
Replied by Giorgos Tsolaridis on topic Dark Souls
Streamer σπάει το παγκόσμιο ρεκόρ τερματίζοντας το Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μία μονάδα health
Το 0 hit run έχει ξαναγίνει και από άλλο streamer.

Είναι γνωστό ότι τα communities των Dark Souls και Souls ωθούν τις επιδόσεις των speedrunners sto να ξεπεράσουν τα όρια. Το θέαμα όμως ενός παγκοσμίου ρεκόρ είναι φυσικά εντυπωσιακό. Στο νέο του run ο Souls streamer Squillakilla καταφέρνει το ακατόρθωτο, νικώντας όλα τα bosses του original Dark Souls χωρίς να χάσει ούτε μια μονάδα health.

Μπορεί να σκεφτείτε ότι έχουμε ξανά δει No Hit runs στο Dark Souls και στο παρελθόν, όμως δεν πρόκειται για ένα No Hit run, αφού σε αυτά τα runs το damage από το περιβάλλον επιτρέπεται όπως πχ damage από πτώση ή από λάβα. To συγκεκριμένο θεωρητικά είναι το τέλειο run αφού κατάφερε να διατηρήσει το 100% του health του μέχρι και το τέλος.

Μπορείτε να παρακολουθήσετε το run παρακάτω:

Ο Ιανουάριος είναι πολύ ενδιαφέρον μήνας όσον αφορά τα speedruns αφού είδαμε κορυφαίες επιδόσεις όπως τον Χιλιανό streamer Parallax να καταφέρνει παγκόσμιο ρεκόρ στο Mortal Kombat 3 στα 4:34 χρησιμοποιώντας τον Kabal. Είδαμε επίσης δύο speedruners με τα μάτια δεμένα να τερματίζουν το Mike Tyson’s Punch-Out!! και ενώ χρησιμοποιούσαν το ίδιο controller, όπως επίσης το ποσό ύψους 3,1 εκατομμυρίων ευρώ να συγκεντρώνεται στο Awesome Games Done Quick 2020 για την υποστήριξη του ιδρύματος Prevent Cancer Foundation.

I don't need to get a life. I'm a gamer, I have lots of lifes.

More
24 May 2020 22:36 - 24 May 2020 22:37 #234670 by Blood Prince
Replied by Blood Prince on topic Dark Souls

snikefriend wrote: Το Dark Souls II μου πήρε γύρω στις 120 ώρες πάλι για όλα τα achievements (ναι, έχω 100% και τα 2 :woohoo: ) δηλαδή New Game ++ και κάποιες ώρες multiplayer και farming. Στο πρώτο playthrough πρέπει να μου πήρε γύρω στις 60 ώρες αν θυμάμαι καλά αλλά δεν παίρνω και όρκο. Ελπίζω κάποια στιγμή να πάρω και το ΙΙΙ !

Εμένα το Dark Souls 2 Scholar of the first sin το πρώτο Dark Souls με το οποίο ασχολήθηκα και που είναι το αγαπημένο μου,μου πήρε πάνω από 800 ώρες για το 100 % Complete.

To Dark Souls 3 ήταν λίγο πιο εύκολο από το Dark Souls 2 Scholar of the first sin καθώς τα DLCs δεν ήταν απαραίτητα για τα Trophies και μου πήρε 1 μήνα για το 100 % Complete.

Στο Dark Souls 2 Scholar of the first sin με βοήθησε αρκετά το Online στα DLCs Crown of the Sunken King και Crown of the old iron king .

Στο Dark Souls 3 δεν έπαιζα Online καθώς δεν έχω PS Plus γι'αυτό και δεν κατάφερα να κερδίσω ποτέ τον Midir και τον Slave Knight Gael.Αν είχα online βοήθεια θα τους κέρδιζα όπως κέρδισα τον Fume Knight.

Με το πρώτο Dark Souls δεν έχω ασχοληθεί ακόμα.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

Last edit: 24 May 2020 22:37 by Blood Prince.

More
25 May 2020 12:18 #234671 by Ηλιας
Replied by Ηλιας on topic Dark Souls
Δεν εχω παιξει κανενα Dark Souls και δεν ντρεπομαι να το πω.

Στο ps5 με backward compatibility θα παιχτουν ολα αυτα τα games σιγουρα.

More
25 May 2020 12:26 #234673 by Blood Prince

Brazhlias wrote: Δεν εχω παιξει κανενα Dark Souls και δεν ντρεπομαι να το πω.

Μα και στο PS3 μπορούσες να παίξεις Dark Souls.

Εγώ το Dark Souls 2 Scholar of the first sin το έπαιξα στο PC και μην φανταστείς πως έχω καμία τρομερή κάρτα γραφικών....Intel HD 4400

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
25 May 2020 12:38 #234677 by Ηλιας

Blood Prince wrote:

Εγώ το Dark Souls 2 Scholar of the first sin το έπαιξα στο PC και μην φανταστείς πως έχω καμία τρομερή κάρτα γραφικών....Intel HD 4400

Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει για ps3. Δεν το βρισκω πουθενα. Μονο μεταχειρισμενο.

Και αποφευγω τα μεταχειρισμενα γιατι δεν ξερεις ο προηγουμενος τι ειχε κανε με τα παιχνιδια. Μια φορα που ειχα αγορασει μεταχειρισμενο μεχρι και κατι βρομιες ειχε πανω το cd.

More
25 May 2020 12:43 #234678 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote:

Το θεμα ειναι πως δεν υπαρχει για ps3. Δεν το βρισκω πουθενα. Μονο μεταχειρισμενο.

Και αποφευγω τα μεταχειρισμενα γιατι δεν ξερεις ο προηγουμενος τι ειχε κανε με τα παιχνιδια. Μια φορα που ειχα αγορασει μεταχειρισμενο μεχρι και κατι βρομιες ειχε πανω το cd.

Υπάρχει ολοκαίνουργιο διαθέσιμο εδώ www.astrongameclub.gr/Dark_Souls_Essentials_PS3_NEW?manufacturer_id=16

[IMG

Peter Baylish

More
25 May 2020 12:54 #234679 by Ηλιας

Blood Prince wrote:
Υπάρχει ολοκαίνουργιο διαθέσιμο εδώ www.astrongameclub.gr/Dark_Souls_Essentials_PS3_NEW?manufacturer_id=16

ωΠ Ωραιος, δεν το ειχα δει αυτο το καταστημα. Θα το παραγγειλω αμεσα. Σε τι τιμη το εχει;

More
25 May 2020 13:43 - 25 May 2020 13:52 #234680 by Blood Prince

Brazhlias wrote:

Blood Prince wrote:

ωΠ Ωραιος, δεν το ειχα δει αυτο το καταστημα. Θα το παραγγειλω αμεσα. Σε τι τιμη το εχει;

39,90 € το αναφέρει στο link...αν θές μπορείς να το βρείς και από Amazon φτηνότερο πιστεύω.Από Amazon είχα αγοράσει το Dark Souls 3 Fire Fades Edition τον Δεκέμβριο. H Prepare to Die περιλαμβάνει και το DLC.Στο Amazon το έχει 17 λίρες δηλαδή 19 € χωρίς μεταφορικά.

www.amazon.co.uk/Dark-Souls-Prepare-Die-Essentials/dp/B01B2U...=1&refRID=0NZHG0WXASK4J8W4N7G5

[IMG

Peter Baylish

Last edit: 25 May 2020 13:52 by Blood Prince.
The following user(s) said Thank You: Ηλιας