Λοιπον για όσους εχουν απορία για το πως να βάζουν τα Mods και αν υπάρχει προβλήματα. Εγω προσωπικά χρησιμοποιώ το Nexus γιατί αν τα βάλεις χειροκίνητα θα διαλύσεις τα αρχεία του παιχνίδιου και πιθανότατα να χρειαστεί reinstall. Συνιστάτε να έχετε καποιο MOD manager και μην τα βάζετε manually τα mods για ποιο ασφάλεια. Επίσεις υπάρχει και το B.O.S.S το οποίο βλέπει αν υπάρχουν προβληματικά Mods και επίσης φτιάχνει την ιεραρχία των Mods.
*B.O.S.S*
skyrim.nexusmods.com/mods/6/
?
Στην παραπάνω εικόνα χρισιημοποιησα ENB Series 0.193v και
Για preset Project ENB
skyrim.nexusmods.com/mods/20781
Η εγκατάστασή είναι πανεύκολη και μέχρι στιγμής δεν έχω συναντήσει ασυμβατότητες με αλλα mods. Τα βασικότερα Mods που είχα χρησιμοποιήσει ήταν:
*Project Reality - Climates Of Tamriel
skyrim.nexusmods.com/mods/17802/
?
*Skyrim Script Extender (SKSE)
skse.silverlock.org/
*SkyUI
skyrim.nexusmods.com/mods/3863/
?
*W.A.T.E.R*
skyrim.nexusmods.com/mods/13268
Vitril wrote: Το mod αυτό είναι απαιτητικό σε επεξεργαστή ή γραφικά; Επίσης είναι εύκολο στην εγκατάσταση; Δουλεύει με το τελευταίο patch; Παίζει με άλλα mods;
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρον και θα ήθελα να το δοκιμάσω αλλά τα mods συνήθως έχουν τόσα dependency προβλήματα που δεν έχω το κουράγιο να τα ψάξω.
Ναι είναι πολυ GPU indepented και αν δεν εχει καλο επεξεργαστή θα εχεις πολυ FPS Drop. Δεν είναι τόσο σε επεξεργαστή όσο σε καρτα γραφικών. Το Skyrim απο μονο του είναι CPU oriended game. H Εγκατάστασή του είναι πανεύκολη και ταυτόχρονα είναι και η απεγκατάσταση του. Ναι δουλεύει με το νεότερο Patch ακομα και με τα unofficial patches που δοκίμασα. Επίσεις δεν εχω βρει καμια ασημβατότητα με αλλα Mods. Όσο αφορα το dependency για αυτό υπάρχει το B.O.S.S που σε βωηθάει αυτό.
2 πολύ ενδιαφέρον Sites είναι
www.skyrimgems.com/
και
itcprosolutions.com/skyrimguides/tweak_guide.htm
Οποια αλλη απορία εχετε εδω είμαι