Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Elder Scrolls V: Skyrim

More
03 Mar 2012 19:37 #105458 by Kostas Milonas
Εχεις τους πιο προσφατους οδηγους της καρτας γραφικων σου?

http://gamercard.xboxresource.com/xbox_modern/asmilonGR

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
03 Mar 2012 20:30 #105461 by Γιώργος Λόλας
Κάποιο από τα mods που έχεις περάσει πρέπει να στο προξενεί αυτό. Εκτός και αν ανεβάζει θερμοκρασία η κάρτα γραφικών σου. Στο κάνει και σε άλλα παιχνίδια ή μόνο στο Skyrim;

Αυτό που μπορείς να κάνεις, είναι να περάσεις από την αρχή ένα ένα τα mods και να δεις ποιο σου προκαλεί το πρόβλημα. Αλλιώς, ψάξε για νέες εκδόσεις των mods, μήπως είναι από κάποιο bug σε κάποιο από αυτά.

More
04 Mar 2012 11:58 #105485 by Νίκος Tριανταφύλλης
Nαι εχω τους τελευτεους!Μονο στο σκυριμ το κανει κ οχι παντα!Παλια το εβελεπα στις πανοπλιες μονο κ οχι παντα κ χτες που δοκιμασα με κατι αλλα mods ειχα κατι μοβ textures ενος npc reptalian στα μαλλια του!Πολυ πιο παλια που το επαιζα χωρις μοντς δν ειχα τετοιο προβλημα!

More
04 Mar 2012 23:57 #105511 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Μέγα πρόβλημα!Τώρα προσπαθω να συλλεξω όλα τα daedric artefacts και μου έχει μείνει μόνο ένα αλλα το quest το είχα κάνει πολύ καιρό πριν αλλα έκανα ένα λάθος συγκεκριμένα το quest ήτανε το a daedras best friend και για να πάρεις το artefact έπρεπε να μην σκοτωσεις τον Barbas αλλα Εγώ τον σκότωσα υπάρχει κάτι που να μπορω να κάνω για να πάρω το artefact;btw παίζω στο ps3

More
05 Mar 2012 10:36 #105521 by Kostas Milonas
Δυστυχως ειναι missable αυτο το artifact αν σκοτωσεις τον Barbas. Η μονη σου ελπιδα ειναι αν δεν εχεις κανει το quest Ill Met by Moonlight με τον λυκανθρωπο.Αν δε το εχεις κανει ηδη τοτε μπορεις να παρεις και τα 2 artifacts που δινει αν κανεις το παρακατω:

Προχωας το quest κανονικα και φτανεις σε μια σπηλια. Εκει δεν σκοτωνεις τον λυκανθρωπο οπως σου λενε αλλα αντιθετα αφου του μιλησεις επιλεγεις να σκοτωσεις τους κυνηγους. Αφου το κανεις βγαινεις εξω απο την σπηλια μιλας στο ελαφι που σου δινει το The Ring of Hirscine και μετα ξαναμπαινεις στην σπηλια σκοτωνεις τον λυκανθρωπο και παιρνεις το Savior’s Hide. Δυο σε ενα νοικοκυρεμενα!

Ετσι θα καταφερεις να παρεις το αντιστοιχο trophy :)

More
05 Mar 2012 16:46 #105529 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Elder Scrolls V: Skyrim
Άμα τα συλλεξω σε διαφορετικά saves μπορω να πάρω το τρόπαιο γιατί το Ill met by the moon τ έχω κάνει αλλα έχω ένα save πριν το κάνω;

More
05 Mar 2012 17:14 #105532 by Kostas Milonas
Η αληθεια ειναι οτι θα πρεπει να συνεχισεις το παιχνιδι απο το προηγουμενο save πριν το κανεις το συγκεκριμενο quest και να παρεις οσα artifact μενουν ακομα για να σου μετρησει το trophy.

More
16 Mar 2012 16:52 #105894 by eliminator
Replied by eliminator on topic Elder Scrolls V: Skyrim
The Elder Scrolls V: Skyrim patch 1.5

Προσθήκες και διορθώσεις για το μεγάλο RPG της χρονιάς.

Η Bethesda κυκλοφόρησε ένα νέο τρέιλερ για το προσεχές patch του The Elder Scrolls V: Skyrim. Το βίντεο παρουσιάζει την εισαγωγή των «kill cam animations» στον κοσμο του Skyrim. Οι επιθέσεις σας θα φαίνονται πιο ρεαλιστικές από ποτέ, αφού αυτό που ουσιαστικά κάνει η τεχνολογία αυτή είναι να επικεντρώνει την κάμερα στην επίθεση και στον στόχο σας.

Δείτε αναλυτικά την λίστα με τις νέες προσθήκες και τα fixes κάποιων bugs που υπάρχουν στο παιχνίδι:

[youtube:139okysf]
[/youtube:139okysf]

Νέες προσθήκες:
- Νέα kill cam για τις ranged επιθέσεις και τα spells.
- Νέες τεχνικές για να σκοτώνετε τους αντιπάλους σας και βελτιωμένα animations για τα melee.
- Το Smithing skill ανεβάζει την αξία των αντικειμένων που έχετε δημιουργήσει ανάλογα με το level του.
- Βελτιωμένη οπτική μετάβαση όταν βρίσκεστε κάτω από το νερό.
- Καλύτερη απεικόνιση των αντικειμένων και του περιβάλλοντος γύρω σας όταν είστε σε χιονισμένα τοπία.

Bugs που Διορθώνονται:
- Διορθώσεις γενικών crashes και βελτιώσεις στην μνήμη.
- Το πρόβλημα που είχε το deflect arrow perk διορθώθηκε.
- Στο “A Cornered Rat”, ο θάνατος ορισμένων NPC δεν σας μπλοκάρει πλέον την εξέλιξη της ιστορίας.
- Διορθώθηκε το πρόβλημα που υπήρχε όταν ο Farkas δεν σας έδινε τα Companion quests.
- Το sneak των ακόλουθών σας έχει βελτιωθεί.
- Διορθώθηκε το θέμα που είχαν κάποια γράμματα και σημειώσεις, τα οποία εμφανίζονταν κενά.
- Η Lydia θα σας προτείνει να παντρευτείτε αφού έχετε αγοράσει το Breezehome στην Whiterun.
- Λύθηκε το θέμα που είχαν τα ράφια με τα όπλα στο Proudspire Manor.
- Βέλη και άλλα βλήματα που κόλαγαν σε αντικείμενα, πλέον εξαφανίζονται όπως πρέπει.
- Επιλύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε όταν το “Rescue Mission” εμπόδιζε να ξεκινήσετε το “Taking Care of Business”.
- Στο “Diplomatic Immunity” δεν επηρεάζεται πλέον η ιστορία ακόμα και αν έχετε σκοτώσει όλους τους φύλακες στο Thamlor Embassy πριν ξεκινήσετε το quest.
- Ακόμα και αν σκοτώσετε την Viola πριν ή και μετά το “Blood on the Ice”, μπορείτε πλέον να συνεχίσετε κανονικά.
- Λύθηκε το πρόβλημα που υπήρχε όταν κάποιες φορές δεν πέθαινε ο Calixto στο “Blood and Ice”.
- Επιλύθηκε επίσης ένα σπάνιο πρόβλημα που δεν επέτρεπε να ανεβάσετε τα skills.
- Δεν μπορείτε να σκοτώσετε τους Ysolda, Ennis ή Senna αν δεν έχετε ξεκινήσει το “A Night to Remember”.
- Το τρίτο level του limbsplitter perk αυξάνει τα stats των τσεκουριών σας.
- Διορθώθηκε επίσης ένα σπάνιο θέμα που δεν επέτρεπε το Sanguine Rose να λειτουργήσει σωστά.
- Τέλος, στο Tending Flames, το βιβλίο «King Olaf’s Verse» δεν εξαφανίζεται από τις εκρήξεις.

Το patch 1.5 είναι διαθέσιμο για PC ως beta στο Steam και σύντομα θα κυκλοφορήσει τόσο η τελική του έκδοση, όσο και η έκδοση για PS3.

Βασίλης Βασιλός

More
27 Mar 2012 00:55 #106209 by Bill Vassilatos
καλημερα παιδια,

Δεν ξερω αν ειναι bug, αλλα ξαφνικα η lyndia που εχω μαζι μου δεν μπορει να κουβαλησει αλλα πραγματα ενω δεν κουβαλαει πολλα ακομα. Μου γραφει "the item its too heavy to carry" οταν παω να της δωσω καποιο πραγμα. Δλδ δοκιμαστικα της παιρνω απο πανω της ενα οπλο και δεν μπορω να της το ξαναδωσω, μου γραφει το παραπανω μυνημα.

σας ευχαριστω.

More
27 Mar 2012 20:36 #106223 by Άγγελος Φασούλης
Έχεις κατεβάσει το τελευταίο patch;