Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Vampire - The Masquerade Redemption

More
22 Jan 2006 16:14 #7685 by Μάνος Γρυπάρης
Καταρχήν να πω ότι υπάρχει ήδη ανοιχτό topic για το "Vampire - The Masquerade Bloodlines" (2004). (εδώ:
www.gamesradio.gr/modules.php?na ... ht=vampire )

Αυτό το topic το ανοίγω για το "Vampire - The Masquerade Redemption" (2000) που έπαιξα σήμερα για 1η φορά (είπα να ξεκινήσω από εδώ για να συνεχίσω με την 2η έκδοση). Το παιχνίδι θέλει πολύ ψάξιμο στην αρχή μέχρι να φτάσεις στην μάχη. Γενικά είναι μέτριας δυσκολίας, δηλαδή αν έχετε παίξει 2-3 RPG στη ζωή σας δεν θα δυσκολευτείτε (δίνει και Potions άφθονα).

Αυτό που με ξενέρωσε ήταν η στιγμή που έγινα Βαμπίρ κι έπρεπε να πίνω αίμα οπωσδήποτε (ευτυχώς είχα στην καβάτζα 5-6 αρουραίος για να μασουλήσω και δεν χρειάστηκε να σφάξω πολίτες). Κάπου εκεί λοιπόν στο μοναστήρι που έψαχνα μαζί με έναν έταιρο (ξανθό) Βαμπίρ να βρω αυτό που μου ζητήθηκε, ε εκεί το παράτησα. Και μάλιστα ξενέρωσα με το γεγονός ότι από ένα σημείο και μετά δεν μπορούσα να κάνω Healing με τα κλασικά (μπλε) Potions. Τα κόκκινα αυξάνουν μόνο το αίμα.

Το παιχνίδι πήρε 6.8 τότε από το gamespot.com
www.gamespot.com/pc/rpg/vampiret ... ?q=vampire
Αφού μιλάμε για 2000, τότε θα μπορούσαν να του βάλουν ένα 7.5 , δεν είναι και για πέταμα. Όποιος το έχει παίξει και μου λύσει το παραπάνω προβληματάκι μπορεί να με κάνει να ξανασχοληθώ.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
22 Jan 2006 21:43 #7687 by Orestis Domis
To exw alla den to exw aggi3ei akoma, meta thn e3etastiki logika tha to arxisw. Otan ftasw sto simeio pou les tha kanw reply

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
22 Jan 2006 22:15 #7690 by a Guest
Replied by a Guest on topic Vampire - The Masquerade Redemption
Κι εγώ κάπου εκεί το παρατησα,και το DVD το έχω κανει σουβέρ...

More
27 Jun 2006 02:07 #15832 by ghost dog
Φίλε Μάνο έχω πολύ καιρό από τότε που το'παιξα αλλά θα σου πρότεινα να μην το παρατήσεις έτσι έυκολα γιατί έχει κορυφαίο story.

Βασικά μπορείς να πινεις αίμα από τους διάφορους περαστικούς απλά να προσέχεις να μην τους στραγγίξεις τελείως και τους σκοτώσεις γιατί χάνεις humanity. Βεβαια πρέπει αν προσέχεις να μην σε δούν άλλοι και αυτό είναι δύσκολο... οπότε αυτό που έκανα εγώ ήταν το εξής:

Χρησιμοποιούσα μία από τις disciplines (δεν θυμάμαι πως την λέγανε αλλά σίγουρα την έχεις) που είχα και έκανα κάτι σαν "charm" τους φρουρούς που ήταν σε

--=GhostDog=--

More
27 Jun 2006 07:49 #15833 by Panagiotis Koutelidakis
Το Discipline στ' οποίο αναφέρεσαι πρέπει να ήταν το Presence, που ακριβώς αφορά το να «μαγεύεσαι.» Το ζήτημα της θεραπείας είναι απλό: πίνεις αίμα (τα πιο ισχυρά φίλτρα δίνουν πολύ αίμα, κι αργότερα βρίσκεις κάτι επικά, όπως αίμα από fey, μόνο που θέλουν λίγη προσοχή) και μετά χρησιμοποιείς το Healing, που νομίζω ότι στο παιχνίδι το είχαν κάνει Discipline.

Το πιο γαμάτο είναι που σε μία αποστολή πρέπει να προσέχεις επειδή βγαίνεις σε μια ταράτσα που είναι εν μέρει σκεπασμένη και αν κάνεις μαβλακία κάνεις μαύρισμα πρώτης, αφού ο ήλιος κάνει aggravated damage!

[xwsimo]Όσον αφορά το παιχνίδι, είναι πολύ απλός ο λόγος που πήρε τόσο χαμηλή βαθμολογία: πέραν του ότι καταλήγει λίγο Βουρκολάτσια: Η Ατελείωτη Τσόπα™, είναι σπαστικό κάθε μέρος που πας, δεν πα νά 'ναι το μικρότερο κτήριο του κόσμου, έχει 4 επίπεδα που πρέπει να περάσεις και όλα είναι extradimensional spaces απίστευτων διαστάσεων![/xwsimo]

Επίσης, κάπου γίνεται λίγο σπαστικό που άλλαξαν τόσο το σύστημα του παιχνιδιού. Τέλος πάντων, το αφήνω στην κρίση του καθενός.