Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pokemon Black και White (5th Gen)

More
09 May 2010 17:58 #71784 by Άγγελος Φασούλης
Αποκαλύφθηκαν οι φιγούρες των τριών starters, και μπορώ να πω ότι δεν με πολυενθουσιάζουν, το μόνο που μένει είναι να περιμένουμε να τα δείξουν κανονικά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 May 2010 21:53 #71961 by Άγγελος Φασούλης
Η νέα περιοχή θα ονομάζεται Isshu Region. To αρχικό του φυτού Tsutaja είναι Grass Snake pokemon. Το αρχικό της φωτιάς Pokabue είναι Fire pig pokemon. Το αρχικό του νερού Mijumaru είναι sea otter pokemon. Το Zoroark έχει την ικανότητα Illusion που του δίνει την δυνατότητα να μεταμορφώνεται σε άλλα pokemon, αλλά δεν είναι ακόμα γνωστό πώς διαφέρει από την επίθεση transform. Ανακοινώθηκαν 2 καινούργιες επιθέσεις η μία λέγεται trickery και σου δίνει την δυνατότητα να υπολογίσεις τα stats του αντιπάλου και η άλλη είναι το Claw Sharpen που ανεβάζει την επίθεση και την ακρίβεια του χρήστη. Να και μερικές φωτογραφίες.

More
15 May 2010 13:17 #72096 by arkypraios
Ωραια τα νεα αρχικα εκτος απο αυτο του νερου.Μαλλον θα παρω ή της φωτιας ή του φυτου.

More
15 May 2010 16:20 #72105 by Άγγελος Φασούλης
Εμένα πιο πολύ για του φυτού με βλέπω.

More
16 May 2010 10:11 #72125 by Νικολής Ασημάκης
Του φυτού μου θυμίζει συνδιασμό Cyndaquil και Charmander. Της φωτιάς μου θυμίζει τον Pikachu σε γουρουνάκι. Του νερού μου θυμίζει συνδιασμό λούτρινου αρκουδιού με χιονάνθρωπο. Για μένα, έχοντασ δει και τη rubie και τη saphire, τα pokemon πέθαναν μετά τη silver/gold άαααααντε και crystal.

More
16 May 2010 11:41 #72126 by Γιάννης Ρέμας
και εγω συμφωνω με τον νικολι απο τι φαινεται εχουν ξεμεινει απο ιδεες οι ιαπωνες και βγαζουν οτι νανε για βγαζον λεφτα

More
16 May 2010 12:50 #72130 by SmartKiLL
παιδια λογο μιας πιρας στα ποκεμον αρκετων χρωνων δεν θα σιμφονισω!!!τα ποκεμον κοντευουν να κλεισουν 12 με 16 χρονια αν δεν κανο λαθος. Εχω καθε κασετα ποκεμον που υπαρχει και με αυτα μεγαλοσα! τορα στο θεμα με το οτι εχουν ξεμινει απο ιδεες οι ιαπονες ειναι λαθος!μπερδεβουν τα τερατα οστε να υπαρχουν φανταστικες παραλαγες και θρυλικα τερατα που δεν εχουμε φανταστει!

π.χ το ποκεμον της φλογας απο τα κενουρια τεριαζει με μια ενοσει
Spoink,Skitty και Pichu. Του νερου τορα μιαζει με Piplup και Kricketot.
Ωστε για του γρασιδιου τεριαζει με Celebi και Roselia.(καπου ειπαρχουν και παρεμβολες ιαπονων)

More
16 May 2010 15:06 #72149 by Νικολής Ασημάκης
Εγώ δεν μιλάω τόσο για την έλλειψη φαντασίας, όσο για το εμφανέστατο και ελεεινά σπαστικό κατ'εμέ ξεζούμισμα του franchise. Δηλαδή σε κάποια φάση καταντά εμετικό.

More
29 May 2010 12:27 #72899 by Άγγελος Φασούλης
Να και τα θρυλικά της κασέτας που σκάσανε μύτη μαζί με την ημερομηνία άφιξης της κασέτας,

More
29 May 2010 12:42 #72900 by Μπάμπης Χαραλάμπους
Κατι λέει το ασπρουλιάρικο :P

I am you and you are me. Carry that with you wherever you go. Thank you, my friend. From here on out, you're Big Boss.