Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Torchlight

More
29 Oct 2009 16:40 #63633 by Μάνος Γρυπάρης
Προχθές κυκλοφόρησε ένα νέο RPG στο στυλ του Diablo 2!
Και το όνομα αυτού: Torchlight
Πέρα από την έμπνευση του Diablo 2, oι προγραμματιστές χρησιμοποίησαν μια μηχανή γραφικών αντίστοιχη του Warcraft 3 κι έφτιαξαν αυτό που βλέπετε.

[youtube:1l7p91t9]
[/youtube:1l7p91t9]

Είναι για τους "παραδοσιακούς" RPGάδες που πρόλαβαν χρυσές εποχές Diablo και Neverwinter Nights. Πιστεύω όμως ότι θα αρέσει και στους νεότερους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
29 Oct 2009 16:56 #63636 by Νικολής Ασημάκης
Αυτό που βλέπω τολμώ να πω πως δεν μου αρέσει. Παρόλο που μου άρεσε το Warcraft 3, όταν έβλεπα τις μάχες δεν μου άρεσε. Θα προτιμούσα, πάντως, να παίξω πάλι το Diablo 2 παρά αυτό. Εκτός και αν έχει το τρομερά γαμάτο storyline που δεν πρέπει κανείς να το χάσει.

More
29 Oct 2009 17:58 #63638 by Alex
Replied by Alex on topic Torchlight
Το καλό είναι οτι πίσω απο το torchlight βρίσκονται άτομα από την πρωην blizzard north (μαζι και ο Matt Uelmen που έγραψε ιστορία με τη μουσική στο DI και DII).
Το κακό είναι ότι το όλο θέμα είναι τόσο κλεψιμέικο που χάνει καθε ενδιαφέρον. Δεν είναι κακό να παίρνεις στοιχεία (όπως πολλά hack n slash παιχνίδια). Αλλά όταν βλέπεις τέτοιες ξεπατικωτούρες (από το DIII δεν ξερω κι εγώ τι έχουν κλέψει) καταντάει απαράδεκτο. Τα dungeons είναι ίδια (ολόιδια όμως...) με αυτα που είδαμε στα trαiler του DIII. Πάρα πολλά spells επίσης. Απλά είναι η αρπαχτή του "Ας πάρουμε κανα φράγκο από αυτούς που δεν αντέχουν να περιμένουν το DIII". Συγνώμη αλλά δε θα πάρω...

Storyline Nikolis απ'οτι έχω διαβάσει δεν έχει κάτι ιδιαίτερο...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
29 Oct 2009 18:05 #63639 by Stathis Yannacopoulos
Replied by Stathis Yannacopoulos on topic Torchlight
Αρκετά καλό για την μικρή τιμή του. storyline απο όσο έπαιξα δεν ειδα κάτι.. μάλλον ρηχό αλλα μην πάρετε τον λόγο μου δεδομενο γι'αυτό. Ένα dungeon crawler είναι αρκετά διασκεδαστικό και κάνει την δουλειά του αρκετά καλά. Εγώ είμαι υπερ των ind. προσπαθειών.

More
29 Oct 2009 18:13 #63641 by Νικολής Ασημάκης
Το μόνο θετικό που άκουσα μέχρι στιγμής ακούει στο όνομα Matt Uelmen. Ελπίζω να δώσει ρέστα για να έχω να ακούω τίποτα καινούργιο!

More
29 Oct 2009 19:58 #63647 by Alex
Replied by Alex on topic Torchlight
Είναι σίγουρα διασκεδαστικό. Μάλλον μπορώ να πώ οτι είναι καλό. Σίγουρα φτηνό. Και όταν ακούς την κιθαρίτσα του Matt ξυπνάνε πολλές αναμνήσεις...

Intel i7 940 ASUS A6T-Deluxe Corsair DDR3 1333Mhz 12GB 2xSapphire 5870 1GB OC Vapor-X Crossfire OCZ 120GB Revodrive Coolermaster Cosmos RC-1000 Topower PowerBird 1100W Full Modular
EIZO S2401W 24'' TFT

More
04 Nov 2009 15:08 #64035 by ElijahKout
Replied by ElijahKout on topic Torchlight
Παιδιά το έπαιξα κι εγώ το παιχνίδι.
Τολμώ να πω ότι η αντιγραφή στοιχείων από Diablo και Warcraft δε με πείραξε.
Παρ' όλα αυτά το όλο game δε με εντυπωσίασε και πολύ.
Επαναλαμβανόμενο gameplay, σε πολλά σημεία η κατάσταση που βρίσκεσαι σου ξεφεύγει εκτός ελέγχου λόγω του ψιλο άθλιου χειρισμού που προσφέρει και από storyline τι να πω.. Πατάτες!
Σιγά μη συγκρίνω λοιπόν το Torchlight με το Diablo II...
Δε λέω καλό είναι να γίνονται τέτοιες προσπάθειες αλλά οι συγκρίσεις είναι περιττές..

More
20 Oct 2010 21:28 #82226 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Αποστιγματίστε το παιχνίδι από τον υπότιτλο της παρένθεσης :wink: και
διαβάστε το review κάνοντας κλικ εδώ

More
19 Jun 2013 10:24 #126273 by Κώστας Λάβαρης
Το Torchlight free στο GoG!

Μπείτε και κατεβάστε δωρεάν το δημοφιλές RPG. Η προσφορά ισχύει μόνο για 48 ώρες!

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
19 Jun 2013 13:51 #126279 by htsopelas
Replied by htsopelas on topic Torchlight
thanks