Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Temple of Elemental Evil

More
25 Aug 2009 01:30 #59058 by Νικολής Ασημάκης
Το εγκατέστησα σήμερα και παρόλο που παίζω στο normal είναι παλουκάκι. Δεν φτάνει που πεθαίνουν εύκολα οι χαρακτήρες, το Ressurection κοστίζει 1000 gp... Ακόμα προσπαθώ να επαναφέρω την cleric μου! xD Πληροφορίες για το παιχνίδι. Είναι ένα DnD based RPG από την Troika που βγήκε το 2003 και βασίζεται στην ομώνυμη περιπέτεια. Από ιστορία δεν είναι και τόσο καλό, αλλά η μάχη πραγματικά είναι τρομερή εμπειρία.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
31 Oct 2009 11:10 #63744 by Wizard13
Replied by Wizard13 on topic Temple of Elemental Evil
Του είχα ρίξει μια ματιά. Είναι όντως δύσκολο, αλλά η αναπαράσταση μάχης ξεπερνά όλα τα DnD based RPG.

More
09 Feb 2021 16:11 #246002 by Γιάννης Παπαργυρίου
Το είχα τερματίσει back in the day και ανέλαβα προσφάτως να το κάνω review για το GameWorld. Είναι πραγματικά πολύ δύσκολο (υπόψιν ότι και οι περιπέτειες D&d στις οποίες βασίζεται είχαν φτιαχτεί επίτηδες για να είναι δύσκολες) αλλά ταυτόχρονα είναι και ίσως η πιο πιστή μεταφορά των κανόνων του D&d "ως έχουν" σε κάποιο videogame.

More
11 Feb 2021 16:14 #246129 by Γιάννης Παπαργυρίου
Αυτό το "St. Cuthbert of the cudgel is the god of retribution" είχε τόσο φοβερό voice acting και προφορά που είχε γίνει ατάκα στην παρέα μου τότε. Το θυμόμαστε ακόμη, ένας μάλιστα μου το σχολίασε που κοινοποίησα το review στο Facebook.

Γενικά στο πρώτο μου playthrough παλιά είχα μπει στην διαδικασία να φοράω temple robes και να στρέφω τα 4 factions το ένα ενάντια στο άλλο, αλλά αυτή τη φορά, θες για την αλλαγή, θες επειδή βιαζόμουν, δε μπήκα στην διαδικασία και το έπαιξα ντου και ξύλο. Σίγουρα έκανε κάποια σημεία πιο ζόρικα, αν και βοηθούσε ότι είχα prior knowledge τι υπάρχει μπροστά από την πρώτη φορά που είχα παίξει.

Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλο μπαμ με την 5η έκδοση του D&d και διάφορους celebrities που το παίζουν ως show (κυρίως την ομάδα του Critical Role) που το D&D είναι πλέον mainstream. Είχε ενδιαφέρον η επιστροφή σε λίγο πιο σκοτεινές περιόδους της φάσης, όχι τόσο στο 2003 που βγήκε το παιχνίδι όσο δεκαετίες πριν που γράφτηκαν οι δύο περιπέτειες στις οποίες βασίζεται. Πολλοί κατηγορούν την 5η έκδοση ότι πλέον είναι υπερηρωική κι οι χαρακτήρες πανίσχυροι, οπότε μου άρεσε η επιστροφή σε έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και τον θάνατο ως υπαρκτό κίνδυνο σε κάθε φάση.

Διαβάστε το αναλυτικό review στο www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/43082-temple-of-elemental-evil