Αυτό το "St. Cuthbert of the cudgel is the god of retribution" είχε τόσο φοβερό voice acting και προφορά που είχε γίνει ατάκα στην παρέα μου τότε. Το θυμόμαστε ακόμη, ένας μάλιστα μου το σχολίασε που κοινοποίησα το review στο Facebook.
Γενικά στο πρώτο μου playthrough παλιά είχα μπει στην διαδικασία να φοράω temple robes και να στρέφω τα 4 factions το ένα ενάντια στο άλλο, αλλά αυτή τη φορά, θες για την αλλαγή, θες επειδή βιαζόμουν, δε μπήκα στην διαδικασία και το έπαιξα ντου και ξύλο. Σίγουρα έκανε κάποια σημεία πιο ζόρικα, αν και βοηθούσε ότι είχα prior knowledge τι υπάρχει μπροστά από την πρώτη φορά που είχα παίξει.
Τα τελευταία χρόνια έχει γίνει μεγάλο μπαμ με την 5η έκδοση του D&d και διάφορους celebrities που το παίζουν ως show (κυρίως την ομάδα του Critical Role) που το D&D είναι πλέον mainstream. Είχε ενδιαφέρον η επιστροφή σε λίγο πιο σκοτεινές περιόδους της φάσης, όχι τόσο στο 2003 που βγήκε το παιχνίδι όσο δεκαετίες πριν που γράφτηκαν οι δύο περιπέτειες στις οποίες βασίζεται. Πολλοί κατηγορούν την 5η έκδοση ότι πλέον είναι υπερηρωική κι οι χαρακτήρες πανίσχυροι, οπότε μου άρεσε η επιστροφή σε έναν μεγαλύτερο βαθμό δυσκολίας και τον θάνατο ως υπαρκτό κίνδυνο σε κάθε φάση.
Διαβάστε το αναλυτικό review στο
www.gameworld.gr/component/content/article/190-games/43082-temple-of-elemental-evil