Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Fallout: New Vegas

More
25 Oct 2010 03:08 #82522 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Διαβάστε το review του Fallout: New Vegas εδώ...

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Oct 2010 19:47 #82810 by Στέφανος Τρίγγας
Εδώ είναι ένα πολύ χρήσιμο video για το πως να πάρετε πιο πολλά πυρομαχικά.

[youtube:1681413c]
[/youtube:1681413c]

More
13 Nov 2010 18:23 #84120 by Σωτήρης Σωτηρόπουλος
Κυκλοφόρησε το πρώτο patch για την PC version του Falllout: New Vegas.

Το patch 1.11 διορθώνει μεταξύ άλλων, τα προβλήματα που είχαν παρατηρηθεί στους συντρόφους σας, με τις εξαφανίσεις τους κατά τα fast travels, διορθώσεις σε κολλήματα όπλων, skills και perks, καθώς και ορισμένων quests.

Μπορείτε να κατεβάσετε το patch από το Steam, ενώ αναμένονται σύντομα οι εκδόσεις για τις κονσόλες (Xbox360, PS3).

More
16 Jul 2011 04:12 #96019 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Fallout: New Vegas
Λοιπον το παιχνιδι σκοπευω να το νοικιασω για μια βδομαδα κ θελω λιγο να δω καποια πραματα.Πρωτον το παιχνιδι ειναι FPS αλλα αποτι ξερω μπορεις να το παιξεις και σε third person.Αφαιρει απο το παιχνιδι την ομορφια του αν το παιξεις σε τριτο προσωπο;Επισης χαλαει το συστημα μαχης το τριτο προσωπο εννοωντας αν υπαρχει διαφορα στις μαχες οταν παιζεις σε τριτο προσωπο και οταν παιζεις σε πρωτο

More
16 Jul 2011 09:04 #96022 by Γιάννης Παναγιωτίδης

kostisg7 wrote: Λοιπον το παιχνιδι σκοπευω να το νοικιασω για μια βδομαδα κ θελω λιγο να δω καποια πραματα.Πρωτον το παιχνιδι ειναι FPS αλλα αποτι ξερω μπορεις να το παιξεις και σε third person.Αφαιρει απο το παιχνιδι την ομορφια του αν το παιξεις σε τριτο προσωπο;Επισης χαλαει το συστημα μαχης το τριτο προσωπο εννοωντας αν υπαρχει διαφορα στις μαχες οταν παιζεις σε τριτο προσωπο και οταν παιζεις σε πρωτο

1) Αν παίρνεις το παιχνίδι για fps τότε μην το κάνεις. Το σύστημα μάχης είναι ειδικά φτιαγμένο για στρατηγική με το λεγόμενο VATS και μερικές μόνο φορές πυροβολάς σαν fps. Πχ μπορεί να σημαδεύεις κεφάλι εσύ και να μην τον πετύχει καν τον αντίπαλο, ειδικά στις πρώτες 10 ώρες... Το VATS είναι απαραίτητο.
Γενικά το παιχνίδι είναι μια πολύ καλή μίξη RPG και Shooter.

2) Το παιχνίδι είναι φτιαγμένο για First Person. Το Third Person προσωπικά δεν με βόλεψε. Είναι ολόιδιο με του Oblivion αν έχεις παίξει. Μπορείς να βρεις κανένα βίντεο με Third Person, σου εγγυώμαι όμως ότι θα σου αρέσει το First.

3) Πιστεύω πως ναι έχει διαφορά ειδικά όταν δεν μπορείς να χρησιμοποιήσεις VATS για μερικά δευτερόλεπτα και αναγκάζεσαι να πυροβολήσεις "χειροκίνητα" τότε το First Person σε βολεύει πιο πολύ.

4) Παίξε καλύτερο το Fallout 3 που είναι πολύ καλύτερο. Το New Vegas το παράτησα στις πρώτες 5-6 ώρες ενώ το Fallout 3 το έλιωνα για περίπου 65 ώρες. Μπορείς να δεις και τα αντίστοιχα reviews αλλά το New Vegas χάνει την "ψυχή" που έχει το Fallout 3.

More
16 Jul 2011 12:13 #96031 by kostisg7
Replied by kostisg7 on topic Fallout: New Vegas
Το παιχνιδι περισσοτερο για RPG το παιρνω αλλα οταν συνδιαζεται με Shooter οτι καλυτερο.Αυτο λιγο με χαλαει με το First Person αλλα που θα παει θα το συνηθισω.Tελος αυτο με το Fallout 3 μου το ειπε και ενας φιλος οποτε ναι σκεφτομαι να το δοκιμασω πρωτα και αν μου αρεσει παω και για New Vegas

More
16 Jul 2011 12:19 #96032 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Μην ανησυχείς, είναι πολύ εύκολο στο να συνηθίσεις το First Person.

Καλά κάνεις που πας για το Fallout 3, είναι ακριβώς ίδια τα γραφικά (2008 παιχνίδι) αλλά γενικά καλύτερο παιχνίδι. Και πίστεψέ με, εγώ το τερμάτισα 2 φορές (μια με καλό και μια με κακό κάρμα), μου πήρε γύρω στις 65 ώρες για να κάνω και τα 2 και ακόμη δεν έχω δει όλα τα μέρη του παιχνιδιού. Θα σου διαρκέσει πολύ καιρό. Απλά μην βιάζεσαι με το Main Quest. Κάνε τα Side Quests που είναι καταπληκτικά και εξερεύνα τον τεράστιο κόσμο, προσπάθησε να πας όπου μπορείς ;)

More
18 Aug 2011 12:34 #97486 by Πρόδρομος Γιαγκόπουλος
Πολύ πιο κοντά στο πνεύμα των δύο πρώτων Fallout το New Vegas (όχι φυσικά προς το σύστημα δράσης, οι turn-based εποχές έχουν περάσει ανεπιστρεπτί) σε σενάριο, το διάχυτο μαύρο χιούμορ και τους τρόπους προσέγγισης των μαχών (enough με το ακατάπαυστο μπάμπαμπούμπα).
Διαμαντάκι που δεν το περίμενα...

More
16 Jul 2013 15:27 #128423 by Νικολής Ασημάκης
Το αγόρασα στα steam sales και το ξεκίνησα σιγά σιγά. Να περπατώ στις άδειες και κατεστραμμένες από πυρηνικά περιοχές και να ακούω αυτό το κομμάτι στο in-game ραδιόφωνο. Μεγάλη ανατριχίλα.

[youtube:1ljkh039]
[/youtube:1ljkh039]

More
16 Jul 2013 17:22 #128428 by Γιάννης Παναγιωτίδης
Σωστός. Και εμένα μου άρεσε αυτό το συναίσθημα με το συγκεκριμένο τραγούδι! Κρίμα που είναι κατώτερο του fallout 3 σαν παιχνίδι, τουλάχιστον έτσι πιστεύω.