Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Jade Empire

More
28 Feb 2009 14:26 #51034 by Νικολής Ασημάκης
Έχω ακούσει καλά λόγια για αυτό το RPG, αλλά το σχόλιο ενός πως πολεμάς κυρίως με πολεμικές τέχνες παρά με όπλα με ψιλοχάλασε. Τώρα σε περίοδο βαρεμάρας λέω να το δοκιμάσω. Υπάρχει κάποιος που να το έχει παίξει να πει γνώμη;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Feb 2009 14:41 #51035 by kostas
Replied by kostas on topic Jade Empire
Το εχω παιξει εγω, ενα απο τα καλυτερα Games που εχω παιξει σε xbox (η pc εκδοση εχει και καλυτερα γραφικα).
Βασικα ειναι action rpg θα ελεγα με τους γνωστους διαλογους της bioware με τις πολλαπλες επιλογες :D Εχει παλι την επιλογη να γινεις καλος η κακος (γινε κακος εχει πολυ πλακα :twisted: :twisted: :twisted: )
Γενικα ειναι ενα καταπληκτικο παιχνιδι !!(αν και λιγο μικροτερο απο οσο θα ηθελα, αλλα με τρομερο σεναριο)
Τωρα για τα οπλα ειχα την εντυποση πως μπορεις να χρισιμοποιησης αλλα δεν το θυμαμε και καλα :S

More
03 Mar 2009 15:30 #51207 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά μετά από 2 μέρες ενασχόλησής μου (περίπου μιας μέρας ή και λιγότερο in-game) το τερμάτησα! :P Γαμάτο σενάριο!

More
03 Mar 2009 20:02 #51245 by ilias73
Replied by ilias73 on topic Jade Empire
Σε ποια πλατφορμα βγαινει;

More
03 Mar 2009 20:34 #51246 by Νικολής Ασημάκης

More
04 Mar 2009 01:43 #51253 by kostas
Replied by kostas on topic Jade Empire
βασικα δεν νομιζω να εχει βγει σε 360, μονο στο xbox 1..

More
04 Mar 2009 15:51 #51285 by Νικολής Ασημάκης
Πάντα μπερδεύω το 1o x-box με το 360! :oops: :oops:

More
03 Feb 2014 23:41 #140012 by Παντελής Δασκαλέλος
Jade Empire review

To oriental RPG της BioWare.

Διαβάστε περισσότερες πληροφορίες

Με το Jade Empire έκλεισε ένας κύκλος παρουσιάσεων των σημαντικότερων exclusives του Xbox. Για μένα αποτελεί ένα από τα αρτιότερα δείγματα δουλειάς της BioWare και δυστυχώς αδικήθηκε από την άποψη ότι βγήκε για την κονσόλα της Microsoft στο τέλος του κύκλου ζωής της. Εάν είχε κυκλοφορήσει ταυτόχρονα και στα PC θεωρώ πως πολύ περισσότερος κόσμος θα το είχε λατρέψει.

Αυτό που μου έχει αφήσει τις καλύτερες εντυπώσεις είναι το πλούσιο lore, το οποίο δημιουργήθηκε από το μηδέν. Θεωρώ ότι κάθε RPG που σέβεται τον εαυτό του θα πρέπει πρώτα από όλα να στηρίζεται σε ένα στιβαρό σενάριο και να δίνει την ευκαιρία στον παίκτη να μπει στο πετσί του πρωταγωνιστή. Το Jade Empire κάνει ακριβώς αυτό το πράγμα σας μεταφέρει σε ένα setting εμνευσμένο από τις παραδοσιακές kung-fu ταινίες και την Κινεζική μυθολόγια και σας προσφέρει μια μοναδική εμπειρία.

Όποιος δεν το έχει παίξει ας το τσιμπήσει στο Steam, μάλιστα έχει ελάχιστες απαιτήσεις και τρέχει σε συστήματα δεκαετίας.

More
18 Dec 2015 12:58 - 18 Dec 2015 15:47 #173701 by Παναγιώτης Τσιάτσος
Γνωρίζει κάποιος αν υπάρχει τρόπος να ξεκλειδωθεί το Jade Master level χωρίς ένα πρώτο playthrough νωρίτερα?

Edit: Διάβασα κάπου ότι και να υπήρχε η δυνατότητα, αυτό δε θα ήταν πρόκληση, αλλά αυτοκτονία. Ξεκινώντας να παίζω, κατάλαβα το λόγο.
Last edit: 18 Dec 2015 15:47 by Παναγιώτης Τσιάτσος.

More
18 Aug 2016 21:00 #186437 by Μάνος Γρυπάρης
Κυκλοφορεί αύριο για iOS.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)