Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέες Κυκλοφορίες/Προτάσεις RPG

More
21 Apr 2013 02:18 #123143 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Θα διαφωνήσω tsoukos1979. Το interaction στα Elder Scrolls και Fallout είναι απο τα καλύτερα. Και είναι πραγματικά ελεύθερα να κάνεις ότι θέλεις. Δεν είναι τέλεια αλλά παραμένουν πρωτοποριακά.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
21 Apr 2013 12:03 #123145 by GM
Στο interaction κομμάτι aliengoa, και στο Oblivion συγκεκριμένα (με το Skyrim δεν ασχολήθηκα οπότε δεν έχω άποψη), με απογοήτευσε ο χειρισμός του Persuasion ... ακόμη και με το ελάχιστο Personality μπορούσε κανείς να φτάσει "στα τέρματα" το attitude οποιουδήποτε ....

Βέβαια, γούστα είναι αυτά :wink:

Δε λέω ότι τα Elder Scrolls δεν αξίζουν τον κόπο, απλά ότι δεν εκφράζουν εμένα πλέον ..... Γερνάω και γίνομαι παράξενος μάλλον :lol:

More
21 Apr 2013 16:42 #123148 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Εντάξει, ανοίγεις μεγάλη συζήτηση. :)
Το θέμα στο Oblivion ήταν πως κατέληγες να παίζεις με το τόξο και να εξερευνάς μπουντρούμια και σπηλιές άσχετα με την ιστορία. Ένιωθες σαν ένας πραγματικός adventurer. Αυτήν την ελευθερία την είχαν και άλλα παιχνίδια αλλά κανένα με το τρόπο του Oblivion. Θυμαμαι πχ τα αξέχαστα Icewind Dale που για μένα είναι το αγαπημένο RPG λόγω ομάδας και πόσο γραμμικό ήταν. Να μην μπορώ να πάρω την ομάδα μου και να οργώσω τον χάρτη. Υπο αυτήν την άποψη λοιπόν και πάνω στην μόδα του ενός παίκτη RPG ήταν ένα απο τα κορυφαία. Οχι οτι δεν μπορεί να γίνει καλύτερο, όπως είπες και εσύ για το Persuasion, αλλά δεν υπάρχει κάτι με εξαίρεση ίσως το αμφιλεγόμενο Fallout 3 και το spin-off του New Vegas.

More
21 Apr 2013 21:07 #123155 by GM
Στο θέμα της εξερεύνησης του κόσμου πάω πάσο ...... Ανεξάντλητος και ο κόσμος και οι επιλογές

More
05 Dec 2013 17:07 #136329 by Παντελής Δασκαλέλος
Μιας και η χρονιά κλείνει σιγά σιγά θα ήθελα να σας παρουσιάσω μία λίστα με τα καλύτερα RPG της χρονιάς, κατά την ταπεινή προσωπική μου άποψη σε όλα τα format. H σειρά με την οποία αναγράφονται τα games είναι καθαρά ενδεικτική.

1) Soul Sacrifice (PS Vita)
2) Fire Emblem: Awakening (3DS)
3) Persona 4: Golden (PS Vita)
4) Ni no Kuni (PS3)
5) Devil Summoner: Soul Hackers (3DS)
6) Etrian Odyssey IV (3DS)
7) Dragon's Crown (PS3, PS Vita)
8) Shin Megami Tensei: Devil Survivor (3DS)
9) Shin Megami Tensei: Devil Survivor 2 (Nintendo DS)
10) Dragon's Dogma: Dark Arisen (PS3, Xbox 360)

More
14 Oct 2015 19:02 #169696 by Αλέξανδρος - Ηλίας Κορίνθιος
Το παιχνίδι The Age of Decadence, πώς σας φαίνεται; Εμένα μου φαίνεται αρκετά ωραίο. Αυτό είναι το steam link: store.steampowered.com/app/230070/

More
03 Dec 2016 20:44 #190152 by Νικόλαος-Χρήστος Κόγγος
Συνάδελφοι Gamers, τη βοήθειά σας. Ψάχνω κάποιο RPG να αρχίσω για PC. Προτείνετέ μου κάτι. Θα ήθελα κάτι σχετικά σύγχρονο (δεν έχω όρεξη πάλι για Baldur's Gate, Icewind Dale, Fallout 1-2), με character creation, σχετική ελευθερία και ενδιαφέρον character progression. Δεν αποκλείω επίσης τα Action RPG. Είτε isometric, είτε τρίτου προσώπου δε με πειράζει. Real-time μάχη ή με γύρους πάλι δε με πειράζει. Μην προτείνετε τα ποραναφερθέντα και τα εξής: Elder Scrolls (όλα), Fallout (όλα), Mass Effect (όλα), The Witcher 3 (ας τελειώσω το 1 και 2 πρώτα που κάθονται στο library και βλέπουμε), Diablo (όλα), Wasteland 2, The Age of Decadence, Deus Ex (όλα). Αυτή τι στιγμή έχω στο μυσλό μου νσ πιάσω τα Dragon Age, αλλά το Origins to είχα αφήσει στη μέση.

PC user forever !!!

More
03 Dec 2016 21:14 #190156 by Blood Prince

nikos-pc wrote: Συνάδελφοι Gamers, τη βοήθειά σας. Ψάχνω κάποιο RPG να αρχίσω για PC. Προτείνετέ μου κάτι. Θα ήθελα κάτι σχετικά σύγχρονο (δεν έχω όρεξη πάλι για Baldur's Gate, Icewind Dale, Fallout 1-2), με character creation, σχετική ελευθερία και ενδιαφέρον character progression. Δεν αποκλείω επίσης τα RPG. Είτε isometric, είτε τρίτου προσώπου δε με πειράζει. Real-time μάχη ή με γύρους πάλι δε με πειράζει. Μην προτείνετε τα ποραναφερθέντα και τα εξής: Elder Scrolls (όλα), Fallout (όλα), Mass Effect (όλα), The Witcher 3 (ας τελειώσω το 1 και 2 πρώτα που κάθονται στο library και βλέπουμε), Diablo (όλα), Wasteland 2, The Age of Decadence, Deus Ex (όλα). Αυτή τι στιγμή έχω στο μυσλό μου νσ πιάσω τα Dragon Age, αλλά το Origins to είχα αφήσει στη μέση.

Με βάση αυτά που αναφέρεις,αυτό το οποίο μπορώ να σου προτείνω είναι η σειρά Dark Souls.

Εγώ ασχολούμαι με το Dark Souls 2:Scholar of the first sin αλλά είναι τεράστιο σε διάρκεια και τρομερά δύσκολο. Όπου πας υπάρχουν εχθροί.Και επιπλέον καταντά βαρετό αρκετές φορές καθώς θα πρέπει να κερδίζεις μια γκάμα ιδίων αντιπάλων,επαναλαμβανόμενες φορές προκειμένου να ανέβεις επίπεδα και δεν μπορείς να επιλέξεις επίπεδο δυσκολίας.

Αν τα ήξερα όλα αυτά δεν θα το αγόραζα.

Αν τελικά ασχοληθείς με την σειρά Dark Souls καλό είναι να αγοράσεις το πρώτο που είναι πιο εύκολο.Επιπλέον αν δεν σου αρέσουν τα ζόμπι αλλά και το μοναχικό αλλά και μονότονο-φτωχό τις περισσότερες φορές περιβάλλον καλύτερα να μην το προτιμήσεις. (καμία σχέση με Skyrim)

Πάντως μιας που ανέφερες για Witcher σκέφτομαι να πάρω το Witcher 2 μελλοντικά λόγω της φήμης του Witcher 3. Εχω διαβάσει πως είναι δύσκολο αλλά δεν έχει καμία σχέση με Dark Souls και μπορείς να επιλέξεις και επίπεδο δυσκολίας.Μπορείς να το βάλεις και στο εύκολο δηλαδή.Μέσα στις επόμενες μέρες θα μου σταλεί το Skyrim που έχω παραγγείλει.Can't Wait.

[IMG

Chaos isn’t a pit. Chaos is a ladder. Many who try to climb it fail and never get to try it again. The fall breaks them. And some are given a chance to climb. They refuse or they cling to realm or the gods or love. Illusions. Only the ladder is real. The climb is all there is.
Peter Baylish

More
03 Dec 2016 21:29 - 03 Dec 2016 21:34 #190158 by Βασιλης Γαλανος
Εκτος απο τα πολυ καλα παιχνιδια της σειρας Dragon Age,που αξιζει να ασχοληθεις,σου προτεινω τα Dragon's Dogma και Shadow of Mordor.
Οποιο απο ολα αυτα τα παιχνιδια και να αρχισεις,δεν θα το μετανιωσεις.
Το Mount and Blade ειναι επισης μια πολυ καλη επιλογη.

''Stand fast. Stand Strong. Stand together. Hackett out."
Last edit: 03 Dec 2016 21:34 by Βασιλης Γαλανος.

More
21 Jul 2017 12:19 #202491 by Lyricaldemon
Εκτός ότι θα πρότεινα όλα τα Final Fantasy,εν αναμονή του ff12 zodiac age για pc,του εντυπωσιακού ni no kuni 2( January 19, 2018)
καθώς και την τριλογία witcher!Το witcher 1 θα αναζητήσει την υπομονή σας καθώς παίζει με πληκτρολόγιο+ποντίκι μόνο.