nikos-pc wrote: Συνάδελφοι Gamers, τη βοήθειά σας. Ψάχνω κάποιο RPG να αρχίσω για PC. Προτείνετέ μου κάτι. Θα ήθελα κάτι σχετικά σύγχρονο (δεν έχω όρεξη πάλι για Baldur's Gate, Icewind Dale, Fallout 1-2), με character creation, σχετική ελευθερία και ενδιαφέρον character progression. Δεν αποκλείω επίσης τα RPG. Είτε isometric, είτε τρίτου προσώπου δε με πειράζει. Real-time μάχη ή με γύρους πάλι δε με πειράζει. Μην προτείνετε τα ποραναφερθέντα και τα εξής: Elder Scrolls (όλα), Fallout (όλα), Mass Effect (όλα), The Witcher 3 (ας τελειώσω το 1 και 2 πρώτα που κάθονται στο library και βλέπουμε), Diablo (όλα), Wasteland 2, The Age of Decadence, Deus Ex (όλα). Αυτή τι στιγμή έχω στο μυσλό μου νσ πιάσω τα Dragon Age, αλλά το Origins to είχα αφήσει στη μέση.
Με βάση αυτά που αναφέρεις,αυτό το οποίο μπορώ να σου προτείνω είναι
η σειρά Dark Souls.
Εγώ ασχολούμαι με το Dark Souls 2:Scholar of the first sin αλλά είναι τεράστιο σε διάρκεια και τρομερά δύσκολο. Όπου πας υπάρχουν εχθροί.Και επιπλέον καταντά βαρετό αρκετές φορές καθώς θα πρέπει να κερδίζεις μια γκάμα ιδίων αντιπάλων,επαναλαμβανόμενες φορές προκειμένου να ανέβεις επίπεδα και δεν μπορείς να επιλέξεις επίπεδο δυσκολίας.
Αν τα ήξερα όλα αυτά δεν θα το αγόραζα.
Αν τελικά ασχοληθείς με την σειρά Dark Souls καλό είναι να αγοράσεις το πρώτο που είναι πιο εύκολο.Επιπλέον αν δεν σου αρέσουν τα ζόμπι αλλά και το μοναχικό αλλά και μονότονο-φτωχό τις περισσότερες φορές περιβάλλον καλύτερα να μην το προτιμήσεις. (καμία σχέση με Skyrim)
Πάντως μιας που ανέφερες για Witcher σκέφτομαι να πάρω το Witcher 2 μελλοντικά λόγω της φήμης του Witcher 3. Εχω διαβάσει πως είναι δύσκολο αλλά δεν έχει καμία σχέση με Dark Souls και μπορείς να επιλέξεις και επίπεδο δυσκολίας.Μπορείς να το βάλεις και στο εύκολο δηλαδή.Μέσα στις επόμενες μέρες θα μου σταλεί το Skyrim που έχω παραγγείλει.Can't Wait.