Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Baldur's Gate 1 & 2

More
27 Jul 2007 23:38 #35865 by Νικολής Ασημάκης
Μοναδική προσφορά από το play.com . Το Baldur's Gate 1 και 2 σε 1 DVD το καθένα και τα expansions τους μόνο 15,50 ευρώ. Απλά πηγαίνετε σε αυτό το link.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Nov 2008 21:29 #48939 by Νικολής Ασημάκης
Ένα άρθρο στο οποίο αναλύω ποιος χαρακτήρας είναι ο καλύτερος στο παιχνίδι!

More
24 Oct 2009 20:13 #63209 by Νικολής Ασημάκης
Σήμερα τερμάτησα και το 1. Αυτός ο Sarevok, τρελά δύσκολος. Αλλά έπεσε!!!

More
26 Oct 2009 20:07 #63505 by Kujitenga
Replied by Kujitenga on topic Baldur's Gate 1 & 2
Φοβερά παιχνίδια και τα δύο.Από τα καλύτερα RPG που έχουν κυκλοφορήσει ποτέ. Respect.

More
31 Oct 2009 11:07 #63742 by Wizard13
Replied by Wizard13 on topic Baldur's Gate 1 & 2
Το πρώτο RPG που έπαιξα ποτέ ήταν το Baldur's Gate 2. Ακόμα θυμάμαι πως νίκησα με ένα μόνο χτύπημα τον Firekraag. Ο μάγος μου κάλεσε ένα Fallen Planetar και έπεσε με ένα χτύπημα!

More
31 Oct 2009 18:58 #63786 by ElijahKout
Replied by ElijahKout on topic Baldur's Gate 1 & 2
Τα baldur's gate έχουν μείνει στη μνήμη μου από τότε που έπαιζα ως πιτσιρικάς..
Ρε παιδιά, εκείνη η εποχή των Baldur's gate, Neverwinter nights, Pool of radiance, Diablo (I και II) κτλ. ήταν φοβερή για μας τους rpgάδες...
Αχ! Νοσταλγίες..

More
07 Nov 2009 19:29 #64345 by Σταύρος
Replied by Σταύρος on topic Baldur's Gate 1 & 2
Baldur'σ Gate δεν ξέρω αν θα ξαναβγεί. Είναι ότι καλύτερο έχω παίξει σε RPG αλλα και γενικά. το Dragon Age έχει δώσει μέχρι στιγμής πολύ ελπιδοφόρα μηνύματα και από ότι έχω δει σε gameplay μοιάζει με ένα σύγχρονο BG για να δούμε...

Πάντως προσωπικά μετά από εκείνες τις εποχές χαλαρά ότι καλύτερο έχει βγει είναι το The Witcher

More
05 Sep 2010 17:29 #77891 by Νικολής Ασημάκης
Έχει δημιουργηθεί μια online ομάδα Modders που προσπαθούν να δημιουργήσουν ένα mod για το Dragon Age, το οποίο θα είναι όλο το Baldur's Gate 2! Μέχρι στιγμής κοντεύουν να τελειώσουν το αρχικό dungeon του Irenicus.

Το site.

Το opening scene

[youtube:1y0n6k73]
[/youtube:1y0n6k73]

More
26 Apr 2021 21:40 #250033 by Ερμής Δερβίσης

Οι Enhanced editions των Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2 και Icewind Dale έλαβαν μεγάλα updates
Υποστηρίζουν συστήματα 64-bit.

Οι Enhanced editions των Baldur’s Gate, Baldur’s Gate 2 και Icewind Dale έλαβαν το update 2.6, το οποίο μεταξύ άλλων τους επιτρέπει να υποστηρίζουν συστήματα 64-bit, ενώ σταματάει η υποστήριξη των 32-bit.

Επίσης υπάρχουν επτά νέες φωνές για τον χαρακτήρα σας, δύο εκ των οποίων είναι από τον ηθοποιό Mark Meer, ο οποίος επιστρέφει στους ρόλους των Alveus Malcanter και Baeloth Barrityl. Επιπλέον προστέθηκαν 11 νέα character portraits και έγινε διορθώσεις σε εκατοντάδες bugs.