Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Φήμη για remake του Chrono Cross

More
30 Nov 2021 17:47 #257585 by Σταμάτης Καράμπογας
Σύμφωνα με αναφορές, η Sony ετοιμάζει ένα remake του Chrono Cross, ενός JRPG του PS1.Μιλώντας στο podcast XboxEra, ο Nick Baker μίλησε σχετικά με την διαρροή από το database της Nvidia, η οποία είχε την καταχώρηση “Chrono Cross Remastered”. Ειδικότερα, ο Baker δήλωσε τα εξής: “Όλοι νομίζουν ότι θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation, όμως οι πηγές μου μου είπαν απλά ότι θα είναι ‘multiplat’. Τώρα, όποτε ακούω την λέξη JRPG και multiplat, το μυαλό μου πάει κατευθείαν στα PC, PlayStation και Switch. Αυτές είναι οι δικές μου υποθέσεις, δεν λέω ότι θα είναι έτσι. Όλες μου οι πηγές είπαν ότι θα είναι multiplat. Είπαν ότι δεν θα είναι PlayStation exclusive.”Ο Baker συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω ότι υπάρχει μια σύγχυση διότι όλοι περιμένουν να το ανακοινώσει η PlayStation, επομένως όλοι νομίζουν ότι θα είναι exclusive. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Για παράδειγμα, το Pragmata δεν είναι exclusive. Όμως και πάλι, δεν ξέρω αν το Xbox θα ανήκει σε μια από αυτές τις πλατφόρμες. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ανήκει, διότι πρόκειται για ένα JRPG.”Ακόμα, η ανακοίνωση της Ιρλανδής τραγουδίστριας Éabha McMahon έρχεται να προσθέσει στις φήμες, καθώς η ίδια δήλωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα soundtrack για ένα μη ανακοινωμένο game. Η Éabha McMahon δήλωσε ότι συνεργάστηκε με τον Michael McGlynn και την κόρη του πάνω στο soundtrack. Λίγο αργότερα, η συνθέτης του Chrono Cross, Yasunori Mitsuda, ανέβασε μια φωτογραφία με τον McGlynn και την κόρη του.

Science isn’t about why! It’s about why not!
The following user(s) said Thank You: Απόστολος Μητσακούλης

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Dec 2021 03:27 #257595 by Απόστολος Μητσακούλης
Να κρατήσουν το intro απο το ps1. Είναι απ'τα καλύτερα που έχω δει. Και τι μουσικάρα ήταν αυτή που είχε? Μακάρι να το κάνουν πάλι έργο τέχνης, αν βγει.

More
09 Dec 2021 04:45 #258023 by Stathis Moose Stathopoulos
Σύμφωνα με φήμες πρόκεται για το Chrono Cross

Ένα crossover μεταξύ του Another Eden και της Square Enix έγινε tease. Στο site που ανακοινώθηκε το crossover αυτό, αναφέρεται επίσης η ημερομηνία και η ώρα ενός livestream. Το livestream αυτό θα διεξαχθεί στις 4 Δεκεμβρίου και ώρα 11:00. Η ανακοίνωση ανέφερε τα εξής: “Σύντομα θα ανακοινώσουμε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το crossover για το single-player JRPG ‘Another Eden: The Cat Beyond Time and Space’, καθώς και θα σας ενημερώσουμε σχετικά με τα νέα του Another Eden.”
<youtube>XSqjJuNTDiE</youtube>

Όμως, οι Redditors έκαναν datamine το Another Eden και ανακάλυψαν φακέλους με περιεχόμενο για το Chrono Cross.