Σύμφωνα με αναφορές, η Sony ετοιμάζει ένα remake του Chrono Cross, ενός JRPG του PS1.Μιλώντας στο podcast XboxEra, ο Nick Baker μίλησε σχετικά με την διαρροή από το database της Nvidia, η οποία είχε την καταχώρηση “Chrono Cross Remastered”. Ειδικότερα, ο Baker δήλωσε τα εξής: “Όλοι νομίζουν ότι θα είναι αποκλειστικό για το PlayStation, όμως οι πηγές μου μου είπαν απλά ότι θα είναι ‘multiplat’. Τώρα, όποτε ακούω την λέξη JRPG και multiplat, το μυαλό μου πάει κατευθείαν στα PC, PlayStation και Switch. Αυτές είναι οι δικές μου υποθέσεις, δεν λέω ότι θα είναι έτσι. Όλες μου οι πηγές είπαν ότι θα είναι multiplat. Είπαν ότι δεν θα είναι PlayStation exclusive.”Ο Baker συνέχισε λέγοντας: “Πιστεύω ότι υπάρχει μια σύγχυση διότι όλοι περιμένουν να το ανακοινώσει η PlayStation, επομένως όλοι νομίζουν ότι θα είναι exclusive. Αυτό δεν συμβαίνει πάντα. Για παράδειγμα, το Pragmata δεν είναι exclusive. Όμως και πάλι, δεν ξέρω αν το Xbox θα ανήκει σε μια από αυτές τις πλατφόρμες. Προσωπικά πιστεύω ότι δεν θα ανήκει, διότι πρόκειται για ένα JRPG.”Ακόμα, η ανακοίνωση της Ιρλανδής τραγουδίστριας Éabha McMahon έρχεται να προσθέσει στις φήμες, καθώς η ίδια δήλωσε ότι δουλεύει πάνω σε ένα soundtrack για ένα μη ανακοινωμένο game. Η Éabha McMahon δήλωσε ότι συνεργάστηκε με τον Michael McGlynn και την κόρη του πάνω στο soundtrack. Λίγο αργότερα, η συνθέτης του Chrono Cross, Yasunori Mitsuda, ανέβασε μια φωτογραφία με τον McGlynn και την κόρη του.
Science isn’t about why! It’s about why not!