Το Nioh 2 έρχεται σε PC και PS5 με υποστήριξη 4Κ ανάλυσης και 120fps
Για όσους δεν χορτάσουν με Demon Souls.
Το Action RPG με σαμουράι της Koei Tecmo και Team Ninja, Nioh 2, θα κυκλοφορήσει για PC και PS5 στο επόμενο έτος.
Το Complete Edition του Nioh 2 θα περιλαμβάνει το βασικό game, καθώς και τα τρία DLCs, ενώ θα υποστηρίζει 4Κ ανάλυση και 120fps. Θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου. Παράλληλα, το Nioh Remastered θα έρθει στο PS5 ως μέρος της Nioh Collection, η οποία όπως φαντάζεστε, περιλαμβάνει και τους δύο τίτλους πλήρως τεχνικά αναβαθμισμένους. Ακόμα, το Nioh 2 Complete Edition θα κυκλοφορήσει και για PS4.
Ο παραγωγός Fumihiko Yasuda είπε για την Steam έκδοση του game: “Είμαστε ευγνώμονες για όλους τους die-hard οπαδούς που περίμεναν το Nioh 2 στα PC. Εργαζόμαστε σκληρά εδώ στην Team Ninja, ώστε να προσθέσουμε τις τελειωτικές πινελιές στο Nioh 2 – The complete Edition και δεν μπορούμε να περιμένουμε μέχρι να ζήσετε αυτή την καθηλωτική περιπέτεια, αυτή την φορά με μια πληθώρα γραφικών επιλογών. Ετοιμάστε τις λεπίδες σας και απελευθερώστε το σκότος σας, αντάξιοι αντίπαλοι σας περιμένουν στις 5 Φεβρουαρίου.”
Ο creative director της Team Ninja, Tom Lee έγραψε στο PlayStation Blog: “Ενώ μερικοί από εσάς στεναχωριέστε που βλέπετε την ιστορία του Nioh 2 να πλησιάζει το τέλος της (εγώ ξέρω πως στεναχωριέμαι), θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους τους οπαδούς που βρισκόταν στο πλευρό μας καθ’ όλη την διαδρομή, από την κυκλοφορία του πρώτου Nioh μέχρι και τώρα. Εκ μέρους της Team Ninja, θέλω να εκφράσω την βαθιά ευγνωμοσύνη μας που υποστηρίζετε την σειρά και την ομάδα μας. Για να δείξουμε πόσο σας εκτιμούμε, σκεφτήκαμε ότι δεν υπάρχει καλύτερος τρόπος να γιορτάσουμε το Nioh, από το να κάνουμε remaster και τις δύο ιστορίες για να μπορούν νέοι και βετεράνοι να το απολαύσουν στο αναβαθμισμένο hardware.”
Το Nioh 2 Complete Edition θα κυκλοφορήσει στις 5 Φεβρουαρίου για PC, PS4, PS5.