Να εχει καλυτερα γραφικα πρωτα απ'ολα αντιστοιχα των υπολοιπων παιχνδιων της "8ης γενιας".
Τα κουτακια με τα items κλπ κατα το gameplay,ακομα και το μενου,μου θυμιζει παιχνιδι στο ps2.Καλυτερα animations.Δε γινεται σε καθε rpg που υπαρχει οταν βαραει καποιος με σπαθι,μπουνια κλπ το σπαθι να περναει μεσα απ το εχθρο και να μη λεμε τιποτα.Δεν ειμαστε σε εποχες ps2.Το θεμα μου ειναι με τα περισσοτερα rpg και οχι μονο με το dark souls.Απλα το dark souls καιρος ειναι να εχει καλα γραφικα.
Αυτο που το καθε χαζο-rpg εχει διαρκεια 60-100 ωρες για να κανεις ιστορια,side missions κι ολα αυτα με ενοχλει παρα πολυ.Το θεωρω τεραστια τεμπελια απο πλευρας δημιουργων,ειδικα οταν το παιχνιδι ειναι και open world κι ολας.Π.χ the witcher,dragon age inquisition.
Δεν το βλεπω να αλλαζει το dark souls,εστω και στα γραφικα.Κατα τη γνωμη μου τα RPG γενικα σαν ειδος ειναι υπερεκτιμημενα .Ελαχιστα αξιζουν πραγματικα....
Το dark souls 3(ετσι οπως το βλεπω στο video-ευτυχως εχει καιρο για βελτιωση) αν εβγαινε για ps2 θα ηταν απλα ενα καλο παιχνιδι.Αν βγει ετσι σε ενα χρονο θα ειναι μετριοτατο.Ελπιζω να φτασει το επιπεδο του demon souls. Καποια στιγμη.