Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pillars of Eternity

More
29 Mar 2015 11:36 #158693 by Georgios Manolis
Πολύ καλό φαίνεται το παιχνίδι αν και δεν έχω ασχοληθεί σοβαρά με το είδος,ίσως τώρα το κάνω.Και η μουσική δεν υπάρχει,μαγεία λέμε! :)

The fire cracked silently as four Stalkers sat around it. The night was silent, only a small wind and the rustling of grass and leaves to fill the ears. One of the men spoke up suddenly: "Have you children heard the tale of the Monolith?"
- S.T.A.L.K.E.R. local folclore

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Apr 2015 18:13 - 01 Apr 2015 18:13 #158855 by Gerasimos Kontos
H δυσκολία που έχω συναντήσει ως τώρα είναι απερίγραπτη αν και παίζω normal. Πατάει σταθερά στα χνάρια των προγόνων BG όπου στα πρώτα levels σου έβγαινε η πίστη...Παράλληλα οι companions είναι στην καλύτερη μέτριοι για να μην πω άχρηστοι :lol: αλλά ας όψεται που οι custom adventurers είναι generic και όχι με δικό τους story όπως οι companions. Eιδικά ο Aloth μου θύμισε τα "φοβερά" stats της Jaheira και το κακό είναι ότι στο PoE τα stats έχουν πολύ βαρύτερη σημασία από ότι είχαν στα BGs,
Last edit: 01 Apr 2015 18:13 by Gerasimos Kontos.

More
08 Apr 2015 16:31 - 08 Apr 2015 16:36 #159186 by Vasot
Replied by Vasot on topic Pillars of Eternity
Ρε παιδια το επαιξα και το βαρεθηκα παρα πολλα texts σου βγαινουν τα ματια να διαβαζεις συνεχεια στην οθονη μου ανεβηκε 10 βαθμους ο αστιγματισμος, παρα πολλα bugs πατησα double click σε ενα αντικειμενο και μου εκανε crash και εχασα και το save, χαλια γραφικα, βαρετα και δυσνοητα quests, μετριοτατος ηχος και αδιαφορη μουσικη.

Εχω παιξει το Baldurs Gate στο παρελθον και ειχε και εκεινο τα προβληματακια του αλλα ηταν 10000 καλυτερο και εχει τη δικαιολογια οτι ειναι οντως παλιο παιχνιδι.

Δεν μπορω να καταλαβω για ποιο λογο γινεται τοσο ντορος απο καποιους για το Pillars of Eternity κρατηστε τα λεφτα σας για το Witcher 3 καλυτερα
Last edit: 08 Apr 2015 16:36 by Vasot.

More
08 Apr 2015 17:54 #159189 by Gerasimos Kontos
Καταρχάς τέτοια RPG δεν παίζονται για τα γραφικά για αυτό και η παρομοιώση με το Witcher δεν συνάδει. Έχω παίξει τα Witcher (το οποίο θεωρώ πολύ καλό) αλλά το Witcher είναι τίγκα στο action και στα εφέ, το PoE είναι old-school καμμία σχέση. Είναι για παράδειγμα κάποιος το 98 που έπαιζε BG να το συγκρίνει με το τεράστιο System Shock 2 (επίσης της ίδιας εποχής) . Επίσης ως προς τα κείμενα πιστεύω ότι είναι καθαρά θέμα γούστου γιατί πολλοί το θεωρούν προτέρημα να έχει τόσο βαθιά ιστορία και τόσο πλούσιο σενάριο .
Γενικά το PoE δεν έχει και πολλά bugs και το συγκεκριμένο bug που αναφέρεις διορθώθηκε με το patch 1.03 που βγήκε πρόσφατα.
Πιστεύω πάντως ότι είναι ένα παιχνίδι που απευθύνεται σε συγκεκριμένο κοινό.

More
09 Apr 2015 03:17 #159203 by Νικολής Ασημάκης
Pillars of Eternity χωρίς σεντόνια κειμένου είναι σαν Witcher χωρίς action μάχη και Deus Ex χωρίς first person camera.

More
15 Apr 2015 20:32 #159446 by Νικολής Ασημάκης
Δεν άντεξα και το τσίμπησα. Πάρα πολύ ωραίο παιχνίδι που θυμίζει τρελά Baldur's Gate, Icewind Dale κλπ. Ειδικά στο dungeon του Gilded Vale, στο ναό, κόντεψα να δακρύσω από χαρά, καθώς ένιωθα ακριβώς όπως όταν έπαιζα στο γυμνάσιο το Baldur's Gate 2 για πρώτη φορά και ανακάλυπτα σιγά σιγά έναν καινούργιο κόσμο. Bless you, Obsidian.

More
24 Apr 2015 06:11 #159742 by Γιάννης Μοσχονάς
Μόλις ολοκλήρωσα το review του Pillars of Eternity και δεν μπορώ παρά να συμμεριστώ απόλυτα την συγκίνηση του Zaratoth, τα δάκρυα χαράς και η πώρωση που προσφέρει στους fans του είδους δεν περιγράφονται με λέξεις, είναι μια εμπειρία που πρέπει να δοκιμάσετε μόνοι σας. Αν δούμε στο μέλλον τρίτο Baldur's Gate πολύ αμφιβάλω αν θα ξεπεράσει το Pillars of Eternity σε οτιδήποτε, πλην του χαμηλού level cap B) B) B)

Αγάπησα τον τεράστιο κόσμο που δημιούργησε η Obsidian στο Pillars of Eternity, την λαογραφία, τους θεούς, τις άπειρες συνομιλίες με NPCs, το διάβασμα των περασμένων ζωών σχεδόν οποιουδήποτε συναντούσα, το σύστημα των διαλόγων. Η μάχη είναι κορυφαία διότι επιβάλλει διαφορετικές τακτικές και παράταξη των μαχητών ανάλογα με τους αντιπάλους, το χτίσιμο των χαρακτήρων απαιτεί χορταστική μελέτη και προσοχή και τι να πω για την ύπαρξη του Stronghold δίνει άλλη διάσταση στην περιπέτεια, απλά αριστούργημα B) B) B)

More
24 Apr 2015 13:36 #159750 by Μάνος Γρυπάρης
Διαβάστε το review

Για μένα το καλύτερο review του Γιάννη Μοσχονά μέχρι σήμερα!
ΕΠΟΣ το RPGάκι, έπος και το review!

Όπως και να το κάνουμε, είναι κάτι σαν...ολοκαίνουργιο Baldur's Gate. Με σεβασμό στα παραδοσιακά γραφικά, βασισμένο στους κανόνες D&D και με gameplay που περιλαμβάνει εχθρούς, items/loot και ταξίδια σε πόλεις που κυριολεκτικά σε βυθίζουν μέσα του!

Δυστυχώς η τιμή του είναι υψηλή, προφανώς γιατί το κοινό στο οποίο απευθύνεται είναι ιδιαίτερα ώριμο. Αυτό είναι λυπηρό, καθώς σέβομαι την τεράστια διάρκειά του (δεν το έχω τερματίσει ακόμη) αλλά θα έπρεπε να κοστίζει κάτω από 25-30 ευρώ.

Μελλοντικά σε πιθανές εκπτώσεις, αν το βρείτε έστω στα 15, πάρτε το με κλειστά μάτια.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)

More
27 Apr 2015 22:05 #159996 by Gerasimos Kontos
Όντως εξαιρετικό review.Θα διαφωνήσω λίγο με το θέμα της τιμής, ιδίως όταν έχουμε ΠΑΤΑΤΕΣ να κυκλοφορούν με 50 ευρώ, να θέλουν season pass με 25 ευρώ και DLC με 15 ευρώ. Η τιμή για αυτά που προσφέρει το παιχνίδι και για την δουλειά που έχουν κάνει οι producers είναι πολύ καλή.

More
27 Apr 2015 23:22 #160005 by Νικολής Ασημάκης

Duymas wrote: Όντως εξαιρετικό review.Θα διαφωνήσω λίγο με το θέμα της τιμής, ιδίως όταν έχουμε ΠΑΤΑΤΕΣ να κυκλοφορούν με 50 ευρώ, να θέλουν season pass με 25 ευρώ και DLC με 15 ευρώ. Η τιμή για αυτά που προσφέρει το παιχνίδι και για την δουλειά που έχουν κάνει οι producers είναι πολύ καλή.

Αυτό. Ειδικά αν υπολογίζει κάποιος, όπως εγώ, 1 ευρώ να αντιστοιχεί σε 1 ώρα gameplay, 50 ώρες τις βγάζει πανεύκολα (αν έχει τσιμπήσει κανένας την Champion's Edition).