Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Pillars of Eternity

More
17 Jun 2015 16:33 - 17 Jun 2015 16:34 #162826 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος
Ανακοινώθηκε expansion για το Pillars of Eternity. Διαβάστε περισσότερα εδώ.

Last edit: 17 Jun 2015 16:34 by Αριστοτέλης Ζησιμόπουλος.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
17 Jun 2015 17:26 #162828 by Νικολής Ασημάκης
Και δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου το game. Πρέπει να το κάνω, αλλά μετά το Witcher 3 δεν ξέρω πως. :P

More
18 Jul 2015 11:30 #165590 by Gerasimos Kontos

Zaratoth wrote: Και δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου το game. Πρέπει να το κάνω, αλλά μετά το Witcher 3 δεν ξέρω πως. :P

Ήμουν σε παρόμοια φάση οπότε έκανα time-sharing, μία το ένα μία το άλλο :P

More
18 Jul 2015 15:16 #165604 by Myrmidon
Replied by Myrmidon on topic Pillars of Eternity

Duymas wrote:

Zaratoth wrote: Και δεν έχω προχωρήσει σχεδόν καθόλου το game. Πρέπει να το κάνω, αλλά μετά το Witcher 3 δεν ξέρω πως. :P

Ήμουν σε παρόμοια φάση οπότε έκανα time-sharing, μία το ένα μία το άλλο :P

Χμμμ. Έχεις γίνει κομμάτια δηλαδή. Σε καταλαβαίνω. Και εγώ έτσι παίζω συνήθως. :ohmy:

More
09 Sep 2015 13:42 #168591 by Νικολής Ασημάκης
Τελικά το game το έχω αφήσει στο σημείο που φτάνεις στην Defiance Bay. Είναι γαμάτο, αλλά μου άνοιξε την όρεξη να παίξω κανονικό pen n' paper RPG με φίλους, οπότε έπεσε λίγο σε δεύτερη μοίρα το ηλεκτρονικό "υποκατάστατο".

More
01 Oct 2015 06:11 #169301 by Κωνσταντίνος Γεωργιάδης
Είναι το μόνο παιχνίδι της Paradox που δεν έχω πιάσει στα χέρια μου. Οπότε είναι σίγουρα μέσα στα επόμενα.

More
22 Jun 2017 00:00 #200314 by Angel
Replied by Angel on topic Pillars of Eternity
Complete Edition

Η Obsidian Entertainment ανακοίνωσε ότι θα μεταφέρει το Pillars of Eternity στα PS4 και Xbox One μέσω μιας Complete Edition.

Η συγκεκριμένη έκδοση, η οποία θα κυκλοφορήσει στις 29 Αυγούστου, πέρα από το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και το expansion The White March. Την ανάπτυξη του port έχει αναλάβει η Paradox Arctic, ενώ η retail έκδοση θα εκδοθεί από την 505 Games. Η Complete Edition θα παρουσιαστεί στις κονσόλες με βελτιωμένο user interface και επανασχεδιασμένο χειρισμό που φτιάχτηκε από το μηδέν με γνώμονα τα χειριστήρια.

Το Pillars of Eternity: Complete Edition θα κυκλοφορήσει για PS4 και Xbox One στις 29 Αυγούστου.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.