Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues

More
25 Nov 2014 21:10 - 25 Nov 2014 21:11 #152607 by Πας Παρτού
γενικά δεν είμαι τών RPG (είμαι με τα adventures) αλλά πέτυχα αυτό και φαίνεται εξαιρετικά ενδιαφέρον. Δεν το προτείνω φυσικά καθώς δεν το έχω δοκιμάσει αλλά πιο σημαντικό είναι ακόμα σε πρώϊμο στάδιο αλλά από όποιον το δοκιμάζει θα είχε ενδιαφέρον μια γνώμη

www.gamingonlinux.com/articles/shroud-of-the-avatar-forsaken...leased-on-steam-for-linux.4632
Last edit: 25 Nov 2014 21:11 by Πας Παρτού.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
28 Nov 2014 17:35 #152758 by Νίκος Ταφραλίδης
Ελπίζω να γίνει preview το συγκεκριμένο παιχνίδι γιατί έχει πολύ ενδιαφέρον μιας και αποτελεί τον ουσιαστικό διάδοχο της σειράς Ultima. O ίδιος ο Lord British- Richard Garriott θα είναι ο director και η Tracy Hickman των Dragonlance θα ασχοληθεί με το story . Αναμένεται με πολύ ενδιαφέρον ειδικά με κανένα special retail edition που τα ultima είχαν πολύ καλή παράδοση σε αυτά

More
09 Jul 2016 14:00 - 09 Jul 2016 14:01 #183967 by Μάνος Γρυπάρης
Αναλυτικό άρθρο για το Shroud of the Avatar

Ξέρω ότι αργήσαμε να το ανεβάσουμε, ωστόσο κατά το παρελθόν δεν είχαμε λάβει κάποιο δελτίο τύπου από την Portalarium.

O Garriott έχει μια μικρή ομάδα ανάπτυξης 25 ατόμων, την Portalarium και κατάφερε να συγκεντρώσει 1,9 δισεκατομμύρια δολάρια στο Kickstarter. Το παιχνίδι αναμένεται εντός του 2016 για PC και Mac. Θεωρητικά πάντα γιατί με βάση τα όσα έχω δει στα βίντεο, βλέπω ότι χρειάζεται ακόμη δουλειά.

Χαρακτηριστικό γνώρισμα του παιχνιδιού είναι ότι ο χαρακτήρες που θα δημιουργήσετε δεν θα έχει class. Θα βασίζεται στην ανάπτυξη των skills του και θα αποφασίζει ποια θα ανεβάσει κάθε φορά. Το συγκεκριμένο σύστημα δανείστηκαν αρκετά RPG/MMORPG που διαδέχθηκαν το Ultima όπως το Ελληνονορβηγικό Darkfall Online. Ωστόσο, στο Shroud of the Avatar θα έχετε μια περιορισμένη ικανότητα στο να αλλάξετε τα skills σας. Στη μάχη, τα skills θα δίνουν το παρόν κατά τύχη και ο αριθμός των skills που θα μαθαίνετε θα μειώνει την πιθανότητα να μπορέσετε να μάθετε νέα.

Στο crafting θα υπάρξουν οι κατηγορίες mining, hunting, foraging, woodsman και fishing. Συλλέγοντας resources θα μπορείτε να κάνετε craft αντικείμενα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι επιλογές σας θα καθορίζουν το πως θα σας αντιμετωπίζουν οι άλλοι NPC.

Gameplay video:

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Last edit: 09 Jul 2016 14:01 by Μάνος Γρυπάρης.

More
09 Jul 2016 14:08 #183968 by Νικολής Ασημάκης
Ενδιαφέρουσα ιδέα φαίνεται, αλλά θέλει αρκετή δουλειά ακόμα.

More
09 Jul 2016 14:09 - 09 Jul 2016 14:11 #183970 by Marios Ntallaris
O Richard Garriot που πουλάει το αίμα του στο Ebay

Ναι καλά διαβάσατε, από σήμερα μπορείτε και επίσημα να αποκτήσετε το...αίμα (οκ, αυτό ακούγεται περίεργο) του Richard Garriott, δημιουργού του Ultima Online, στο eBay. Όλα αυτά είναι μέρος της προώθησης του Shroud of the Avatar. Και επειδή υπάρχει μεγάλο ενδιαφέρον για την εν λόγο αγορά η τιμή είναι 4.500 ευρώ το κάθε φυαλίδιο. Ησυχάστε όμως γιατι περά από το φυαλίδιο θα πάρετε δώρο και μια λειψανοθήκη.
Να και η είδηση

Μμμ... μόνο 4.500. Και εγώ ο ανίδεος μάζευα λεφτά για αυτοκίνητο ενώ υπάρχουν τέτοιες ευκαιρίες :P .
Last edit: 09 Jul 2016 14:11 by Marios Ntallaris.

More
09 Jul 2016 14:24 - 09 Jul 2016 15:15 #183971 by Aνέστης Αδαμίδης
Το διάβασα αυτό για την πώληση αίματος και άρχισα να γελάω με το πόσο μεγάλη ιδέα έχει ο τύπος για τον εαυτό του, που νομίζει ότι θα κάτσει κανείς να αγοράσει αίμα του... Σοβαρά αν κανείς ξοδέψει τόσο χρήματα, ας μου δώσει κι εμένα κάνα δανεικό (κι αγύριστο εννοείται, προφανώς τα έχει) γιατί θέλω να κάνω μια ανακαίνιση στο σπίτι.
Last edit: 09 Jul 2016 15:15 by Μάνος Γρυπάρης.

More
16 Feb 2018 00:05 #212568 by Angel
Ημερομηνία κυκλοφορίας

Αφού πέρασε πάνω από τρία χρόνια σε στάδιο Early Access, το νέο Sandbox MMORPG της εταιρείας ανάπτυξης Portalarium του δημιουργού του Ultima Online Richard Gerriott, θα κυκλοφορήσει τον Μάρτιο.

Tο gameplay του έχει χαρακτηριστικό την έλλειψη classes και περιλαμβάνει fantasy μάχες, dungeons, houses για παίκτες, crafting και επιλεκτικό multiplayer, καθώς θα είναι στο χέρι σας το αν θα παίξετε offline ή online μαζί με άλλους παίκτες.

Το Shroud of the Avatar: Forsaken Virtues θα κυκλοφορήσει για PC και η ακριβής ημερομηνία η οποία ανακοινώθηκε είναι 27 Μαρτίου.

The sword of destiny has two edges. You are one of them.

More
16 Feb 2018 01:33 #212574 by Yog Sothoth
Το παιχνίδι καμία σχεση με Ultima Online δεν έχει ούτε στο ελάχιστο εκτός από το όνομα του Garriot που εδώ και 20 χρόνια δεν έχει κάνει κάτι αξιόλογο.Απλά πούλησε το όνομα του. Το Shroud είναι γεμάτο microtransactions, full P2W και πολύ κακογραμμένο σε lore (ο Tracy έχει χαιρετήσει χρόνια τώρα) , γραφικά και κίνηση απαράδεκτη για 20+ εκατομμύρια δολλάρια και πολλά άλλα όμορφα που μπορείτε να διαπιστώσετε με ένα free trial. Αυτά απο το στόμα ενός που έπαιζε Ultima απο το 1999 μέχρι το 2003.