Vampire είμαι σίγουρος πως είμαι, μας το είπε ο DM. Εκτός κι αν μας έβαλε άδικα να υπολογίσουμε abilities, να τα γράφουμε και να αλλάζω το automated character sheet, οπότε θα χρειαστούμε νέο DM σύντομα λόγω αιφνιδίου θανάτου του ήδη υπάρχοντος
Με το όλο σκηνικό το θέμα είναι πως δεν είμαι ο κλασσικός LG Cleric του Heironeous αλλά ο LN Cleric που πιστεύει στις ... ομίχλες! Καλό αυτό, γουστάρω
Η όλη φάση έχει κάπως έτσι: ήμαστε στο Material, γουστάραμε μια χαρά και σε κάποια φάση βρισκόμαστε συνδεδεμένοι με έναν τύπο που ξέφυγε από τη φυλακή του. Ο τύπος δεν είναι κανένας κακοποιός και η φυλάκα κανένα κελί, αλλά ένας ... Deadlord (έτσι δε λέγονται
από ένα realm (
του Ravenloft! Ψοφήσαμε στο Material με συνοπτικές διαδικασίες και βρεθήκαμε στο Ravenloft όπου ψάχνουμε να τον βρούμε για να δούμε τι σκατά θα κάνουμε. Προς το παρόν είμαστε στον πύργο ενός μάγου, που με όλα αυτά που έχει μέσα (χωριά, καμιά 30αριά ακόμα planes, έναν κόκκινο δράκο κλπ) παίζει να είναι και του ίδιου του Boccob
Περισσότερα δε μπορώ να πω γιατί ο DM θέλει να εκδόσει την περιπέτεια σε βιβλίο και θέλω να ζητήσω ποσοστά