Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xenosaga HD remaster

More
17 Sep 2014 06:17 #149615 by Niosys
Xenosaga HD remaster was created by Niosys
Δεν βρήκα κάποιο ανάλογο post στο forum οπότε...

Πριν από μερικές μέρες ο Katsuhiro Harada, γνωστός για τη δουλειά του στη σειρά Tekken, ανέφερε στο twitter ότι αν υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον για ένα HD remaster της τριλογίας Xenosaga τότε θα γίνει πραγματικότητα. Δεν γνωρίζω σε πόσες χιλιάδες tweets και likes πρέπει να μεταφραστεί αυτό το ενδιαφέρον αλλά όποιος νομίζει ότι θέλει να κάνει κάτι ορίστε μερικά links:

Petition
secure.avaaz.org/en/petition/Katsuhiro_Harada_DirectorProduc...gy_for_Global_Release/?tFGLoib

Facebook
www.facebook.com/OperationKosMos

Twitter
twitter.com/OperationKosMos

Invalid consumer key/secret in configuration

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Sep 2014 12:48 #149910 by Grigoris Ginos
Replied by Grigoris Ginos on topic Xenosaga HD remaster
αν και προκειται για την αγαπημενη μου τριλογια και το θελω οσο τιποτε αλλο ειμαι σιγουρος οτι δεν προκειται ποτε να συμβει

More
27 Sep 2014 22:41 #149926 by Kirlis George
Replied by Kirlis George on topic Xenosaga HD remaster
Αναφέρθηκε για ποιες κονσόλες θα βγει (αν και όταν) η HD έκδοση;

More
28 Sep 2014 10:16 - 28 Sep 2014 12:23 #149939 by Niosys
Replied by Niosys on topic Xenosaga HD remaster
Όχι. Μάλλον ούτε ο Harada δεν είναι τόσο αισιόδοξος για να σκέφτεται από τώρα το δεύτερο βήμα. :-) Καλύτερα πάντως που δεν ανέφερε τίποτα σχετικά με την πλατφόρμα γιατί και θα έχουν μεγαλύτερη ευελιξία μετά και δεν στερεί tweets. Μεταξύ gens πάντως προσωπική μου άποψη είναι ότι το timing θα παίξει μεγαλύτερο ρόλο απ' ότι η διαφορά κόστους. Αν ήταν δηλαδή να μαζευτούν 50000 tweets σήμερα πιστεύω πως θα επέλεγαν να το εκδώσουν σε PS3, X360 και WiiU ενώ αν ήταν να μαζευτούν μετά από ένα χρόνο, τα PS4 και XONE φαίνονται πιο πιθανά. Αν 1 στις 1000 βγει πάντως κατα 99% θα είναι και για πλατφόρμα της Sony.
Last edit: 28 Sep 2014 12:23 by Niosys.

More
28 Sep 2014 11:57 #149941 by Grigoris Ginos
καλα ας κυκλοφορησει και ας κοστιζει 100 ευρω Instant buy ειναι για εμενα

More
28 Sep 2014 12:33 #149942 by Niosys
Replied by Niosys on topic Xenosaga HD remaster
Έτσι νιώθω και εγώ παρόλο που τα οικονομικά μου αυτόν τον καιρό δε μου επιτρέπουν να σκέφτομαι έτσι... :P

More
28 Sep 2014 14:08 #149944 by Kirlis George
Replied by Kirlis George on topic Xenosaga HD remaster
Πράγματι είναι καλύτερα που δεν το ανέφερε.Προσωπικά πιστεύω πως θα έχει επιτυχία,κρίνοντας πάντα από το HD remaster Του Zone of the Enders και τη ζήτηση που είχε.Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να το διαδώσουμε και να περιμένουμε.

More
28 Sep 2014 23:08 #149977 by Grigoris Ginos
αν κανει πωλησεις το xenoblade chronicles x θα αυξηθουν οι πιθανοτητες κατα την ταπεινη μου γννωμη

More
29 Sep 2014 09:35 #149991 by Παντελής Δασκαλέλος

albedo90 wrote: αν κανει πωλησεις το xenoblade chronicles x θα αυξηθουν οι πιθανοτητες κατα την ταπεινη μου γννωμη

H σειρά Xenosaga είναι της Namco Bandai μην την μπερδέυεις με το Xenoblade Chronicles. Κατόπιν αυτού οι πωλήσεις του επερχόμενου Xenoblade Chronicles X δεν επηρεάζουν με κανένα τρόπο κάποια ενδεχόμενη επανακυκλοφορία της σειράς Xenosaga.