Αφού είδα το σχετικό thread για το skyrim (κάψιμο) είπα να κάνω το ντεπούτο μου στο site με το Skywind.
Κατά την προσωπική μου άποψη, το morrowind ήταν από τα καλύτερα TES που έβγαλε η Bethesda (ναι τα έχω παίξει όλα), απλά είχε ναι μεν καλά γραφικά για την εποχή του κακά δε για να ανταμείψει το gameplay του (αθάνατο chance to hit και να πεθαίνεις από το σκουλήκι όντας ΠΑΟΚτσής
) anyway αρκετές φανφάρες πάμε στο θέμα.
Υπάρχουν αρκετοί νοσταλγοί του Morrowind που θα ήθελαν να κυκλοφορήσει ξανά το παιχνίδι με γραφικά Skyrim (παλιότερα είχε γίνει ένα mod για το Oblivion για να πας απλά στο Morrowind) μόνο που τώρα αυτοί οι νοσταλγοί, αποφάσισαν να το κάνουν πράξη. Όντας όλοι μα όλοι εθελοντές, προσπαθούν να δημιουργήσουν το παιχνίδι και βρίσκονται σε καλό στάδιο. Το forum τους βρίσκεται στη διεύθυνση :
tesrenewal.com/
και οποιοσδήποτε από εσάς μπορεί να βοήθησει, είτε ενισχύοντας τους με δωρεές είτε προσφέροντας γνώση ή την φωνή του για κάποιον χαρακτήρα. Σχετικά βίντεο : [BBvideo 560,340:vm44ofwi]
[/BBvideo:vm44ofwi]
Απλά αναφορικά και μόνο, ασχολούνται επίσης και με το Morroblivion, Skyblivion.
Θα αργήσουν να το φτιάξουν σίγουρα, αλλά πραγματικά το περιμένω πως και πως, εσείς;
Πιστεύετε ότι αξίζει η όλη προσπάθεια;