Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Natural Doctrine

More
03 Apr 2014 17:35 #142831 by Γιώργος Λόλας

Natural Doctrine
Οι συνεργάτες του Suda 51 μας παρουσιάζουν ένα Cross-play JRPG για τις κονσόλες της Sony.

To Natural Doctrine είναι ένα JRPG με turn-based μάχες και σκοπός σας είναι να εξολοθρεύσετε ορδές εχθρών με τον στρατό σας. Η εταιρεία ανάπτυξης ανέφερε ότι το παιχνίδι θα κυκλοφορήσει και στην Ευρώπη και Αμερική τον φθινόπωρο (κυκλοφορεί ήδη από σήμερα στην Ιαπωνία).

[youtube:dk2c7dl4]
[/youtube:dk2c7dl4]

Το Natural Doctrine θα διατεθεί στην Ευρώπη το φθινόπωρο για PS4, PS3 και PS Vita.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
27 Oct 2014 16:43 #151080 by Πιέρρος Φουστέρης

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister

More
01 Nov 2014 23:38 #151467 by Παντελής Δασκαλέλος
To game είναι από την αρχή μέχρι το τέλος ένα μεγάλο κρίμα. Ειλικρινά υπήρχαν προοπτικές για να δούμε ένα εξαιρετικό tactical RPG. Δυστυχώς ο βαθμός πρόκλησης είναι απλά απογορευτικός, δεν έχω τίποτα με τα δύσκολα παιχνίδια, ίσα ίσα μου αρέσουν κιόλας, αλλά το να πεθαίνω γιατί πολύ απλά έτσι θέλει το Natural Doctine δεν το χωνέυω. Είναι πραγματικό game για μαζόχες, δεν ξέρω τι άλλο να πω.

More
01 Nov 2014 23:58 #151472 by Γιαννης Μουσιος
παντελη ευχαριστούμε για Review με γλυτωσες αρκετα λεφτα μιας και το ηθελε ο αδελφος μου αλλα ευτηχως διαβασα και αποφασισα όχι αγορα ευχαριστο παντελη.

More
02 Jan 2015 23:11 - 02 Jan 2015 23:12 #155113 by G3n3raL86
Replied by G3n3raL86 on topic Natural Doctrine
Ειχα αγορασει πριν απο καιρο το FE: Radiant Dawn και γενικα η δυσκολια ηταν πανω απο το μεσο (οχι ομως απαλευτο), αλλα απο τα όσα εχω διαβασει, μπροστα σε αυτο ειναι γατακι.

Θα το τσεκαρω στο μελλον παντως.

My Street Fighter 4 FanFiction Project: fav.me/d3k2f2f
Last edit: 02 Jan 2015 23:12 by G3n3raL86.

More
03 Jan 2015 03:58 #155127 by Νικολής Ασημάκης
Δεν ήξερα καν την ύπαρξή του και θα ήθελα να ασχοληθώ, αλλά αν είναι όντως όσο μαζοχίστικο το παρουσιάζεις στο review, από μακριά και αγαπημένοι.