Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Gauntlet Remake

More
01 Apr 2014 17:30 #142709 by Κοσμάς Κ. Φλωρής
[youtube:3a7xcves]
[/youtube:3a7xcves]

Δεν μπορώ να εκφέρω σωστή άποψη για το συγκεκριμένο παιχνίδι μιας και δεν έχω παίξει παλαιότερο Gauntlet αλλά προς το παρόν φαίνεται ένα αξιόλογο Diablo clone.

Το co-op για 4 παίκτες είναι ενδιαφέρον και έχει ένα αρκετά arcadey vibe απο το πρώτο trailer. Θα το τιμήσετε όταν κυκλοφορήσει;

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
10 Oct 2014 06:19 #150292 by Γιάννης Μοσχονάς
Προσωπικά το τίμησα όσο του άρμοζε, δηλαδή μέχρι να το τερματίσω με τον ένα από τους τέσσερις ήρωες. Οι δημιουργοί του αποφάσισαν να επιστρέψουν στις ρίζες του το franchise με τα μικροσκοπικά γραφικά και την top down οπτική γωνία που δεν επιτρέπει την κοντινή απόλαυση των απίστευτων λεπτομερειών στα μοντέλα και στις τοποθεσίες. B) B) B)

Η σφαγή είναι η "ψυχή" όλων των Gauntlet games και το νεότερο μέλος της οικογένειας τους την τιμά σε μεγάλο βαθμό αν και με "ξενέρωσαν" τα λίγα επίπεδα που διαθέτει διότι, όσο και να γουστάρω την δράση, το να περιφέρεσαι στα ίδια μέρη με τους ίδιους εχθρούς γίνεται γρήγορα βαρετό. Η μεγαλύτερη διασκέδαση που προσφέρει είναι το multiplayer, ιδανικό mode για να βγάλεις το άχτι σου στα κορμιά εκατομμυρίων τεράτων παρέα με κολλητούς φίλους. B) B)

More
10 Oct 2014 13:01 - 27 Jan 2016 02:30 #150303 by Donnie Darko
Replied by Donnie Darko on topic Gauntlet Remake

Αν δεν με βρίσκετε στο Facebook η σε κανά σουβλατζίδικο ε τότε θα είμαι μέσα στο Site :) :) :)
ΥΓ:Έχω μόνο Facebook,skype,twitter,youtube :)
Last edit: 27 Jan 2016 02:30 by Μάνος Γρυπάρης.

More
10 Mar 2015 20:31 - 27 Jan 2016 01:52 #157834 by Πιέρρος Φουστέρης
Η εμπειρία της Χριστιάνας για το παιχνίδι, μέσω ενός ωραιότατου άρθρου.

Διαβάστε το αναλυτικά

Η Χριστιάνα έπαιξε το remake του Hack n' Slash Dungeon Crawler της Arrowhead Game Studios και σας παρουσιάζει το gameplay του, όπως και τις προσωπικές της απόψεις για το παιχνίδι. Αξίζει να το διαβάσετε, διότι, αν σας αρέσει, τότε θα αποτελεί μία ωραία επιλογή αγοράς, μιας και η τιμή του είναι χαμηλή και το gameplay του ιδανικό για co-op!

"Once you've accepted your flaws, no one can use them against you."
"Never forget what you are, the rest of the world will not. Wear it like armor and it can never be used to hurt you."
"Death is so final, whereas life is full of possibilities."
"Most men would rather deny a hard truth than face it."
- Tyrion Lannister
Last edit: 27 Jan 2016 01:52 by Μάνος Γρυπάρης.

More
27 Jan 2016 02:32 #175979 by Μάνος Γρυπάρης
Έπαιξα κι εγώ σήμερα το Gauntlet. Πολύ ωραίο το remake. Αναμενόμενα Hack 'n' Slash στο έπακρο. Τα μόνα σημεία που με ενόχλησαν ήταν η επανάληψη των εχθρών και το εξαναγκαστικό παίξιμο των special moves. Περιμένεις απλά το cooldown και ξαναspamάρεις την special move. Ειδικά στο Hard όπου το παίζω αυτός είναι κι ο μόνος δρόμος.

Τα upgrades είναι ελάχιστα. Πάντως από πλευράς ατμόσφαιρας και boss fights δίνει ρέστα. Ενδιαφέρον indie για ειδικό κοινό.Εμένα προσωπικά με ικανοποίησε οριακά.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)