Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Spiderweb RPGs

More
24 Dec 2013 15:18 #137912 by Stamatimenos
Spiderweb RPGs was created by Stamatimenos
Ασχολείται κανείς με τα ΔΙΑΜΑΝΤΙΑ αυτής της εταιρείας?
Σε μια εποχή που τα Action-RPGs θεωρούνται πλέον RPGs, η Spiderweb (ξανα)ταράζει τα νερά με το αριστουργηματικό Avadon 2: The Corruption.
www.spiderwebsoftware.com/avadon2/

Άρεσε σε κανέναν? Ή μήπως προτιμάτε τα άλλα setting τους?
(Αvernum, Geneforge, Nethergate...)

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
24 Dec 2013 20:16 #137930 by Alex Filos
Replied by Alex Filos on topic Spiderweb RPGs
Τα έχω πάρει όλα στο Steam ή στο GOG αλλά δεν έχω παίξει κανένα ακόμα. Με χάλαγαν πάντα τα γραφικά. Γενικά δεν έχω πρόβλημα με γραφικά, παίζω ακόμα Dos games και τερμάτισα προχθές το Arcanum. Το συγκεκριμένο στυλ όμως που επέλεξε ο Jeff Vogel για τα περισσότερα παιχνίδια του απλά δεν μπορώ να το χωνέψω.

Τα τελευταία του βέβαια έχουν αλλάξει στυλ προς το καλύτερο και ίσως τους δώσω μια ευκαιρία. Τα παιχνίδια έχουν σεναριακή σχέση μεταξύ τους; Πρέπει να τα παίξω με συγκεκριμένη σειρά;

More
24 Dec 2013 22:12 #137941 by Stamatimenos
Replied by Stamatimenos on topic Spiderweb RPGs
Μεταξύ τους τα settings δεν έχουν σχέση, π.χ. το Avernum είναι άσχετο με το Nethergate, αλλά το καθένα στο δικό του setting είναι συνεχόμενο, ναι.

More
07 Jan 2014 18:45 #138710 by Νικολής Ασημάκης
Είχα παίξει πριν από χρόνια κανένα δίωρο το demo του πρώτου Avadon στο steam και μου άρεσε. Πέρισι, ίσως και περισσότερο, βγήκε σε έκπτωση και το αγόρασα, έπαιξα κανένα μισάωρο, το παράτησα και είναι στο περίμενε από τότε. Κάποια μέρα ίσως το ξαναπιάσω.