Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Chrono Cross

More
11 Nov 2013 05:21 #135077 by Γιάννης Μοσχονάς
Είναι αλήθεια ότι ξεκίνησα θετικά προκατειλημμένος την εκπληκτική περιπέτεια που ακούει στο όνομα Chrono Cross επειδή είχα παίξει τον προκάτοχο του αλλά και βλέποντας τις βαθμολογίες που του βάζουν οι συνάδελφοι ανά τον κόσμο. Τελικά η πραγματικότητα ικανοποίησε κάθε προσδοκία μου.

Το Chrono Cross δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από αντίστοιχα JRPG αριστουργήματα όπως τα Final Fantasy, Gradia κ.ο.κ. Διαθέτει ένα πρωτότυπο σύστημα μάχης που ωθεί τον παίκτη στο να προσαρμόζει την στρατηγική αλλά και τα μέλη της ομάδας του ανάλογα με την εκάστοτε μάχη. Έχει την μεγαλύτερη ίσως ποικιλία playable χαρακτήρων που έχω συναντήσει σε JRPG και το σημαντικότερο, κάθε χαρακτήρας είναι εντελώς διαφορετικός από τους υπόλοιπους σε όλα, από εμφάνιση μέχρι όπλο και elements :icon bow: :icon bow:

Το χαρακτηριστικό του που εκτίμησα περισσότερο ήταν η μεγάλη του διάρκεια, πάνω από 50 ώρες συνεχούς αναζήτησης και δράσης, ένα πραγματικό ψηφιακό αριστούργημα που αξίζει την θέση του στην ιστορία :cup: :cup: :cup:

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Nov 2013 17:38 #135083 by Παντελής Δασκαλέλος
Εγώ για να είμαι ειλικρινής θυμάμαι ελάχιστα από το Chrono Cross καθώς είχα την τύχη να το δοκιμάσω όταν κυκλοφόρησε. Φυσικά είχα αναγκαστεί να καταφύγω στην πειρατεία, καθώς η Square Enix όπως και με το Xenogears αποφάσισε να αφήσει την Ευρώπη στην απ 'έξω. Πραγματικά ένα από τα διαμάντια του PlayStation και άξιος διάδοχος του αριστουργηματικού Chrono Trigger.

More
11 Nov 2013 19:41 #135099 by Βασίλης Καμακάρης
Ο Γιάννης Μοσχονάς μας παρουσιάζει το Review του Chrono Cross , ένα από τα διαμάντια του Playstation1, δεν έχει σημασία αν σας αρέσουν τα JRPGs ή όχι. Το Chrono Cross θα εντυπωσιάσει ακόμα κι όσους δεν είναι μυημένοι στο είδος!