Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Αναζητείται: Chaos Chronicles

More
22 Jul 2013 01:25 - 11 Aug 2013 23:56 #128859 by GamesEmperor
Έχετε δεί το Chaos Chronicles ? Είναι από τα λίγα παιχνίδια ρόλων του είδους που δεν πρόκειται για 100% ανεξάρτητη παραγωγή και δεν χρηματοδοτήθηκε μέσω υπηρεσιών τύπου Kickstarter όπως γίνεται το τελευταίο διάστημα. Θέλοντας να διαδεχθεί κλασικούς τίτλους της δεκαετίας του 80 ξεχώρισε με τα γραφικά του και χαρακτηριστικά όπως τις μάχες με γύρους σε εξαγωνικό πλέγμα και χρήση των κανόνων D&D 3.5e. Δείτε το trailer .
[youtube:1jthxsy5]
[/youtube:1jthxsy5]
Εάν όλα είχαν πάει καλά θα βλέπαμε την κυκλοφορία του μέσα σε λίγους μήνες, όμως φόβοι που ξεκίνησαν λόγω καθυστερήσεων στις ανακοινώσεις δυστυχώς ενισχύθηκαν όταν ένας εκ των δημιουργών ανέφερε ένα πρόβλημα νομικής φύσεως μεταξύ της κατασκευάστριας COREPLAY και της εκδότριας bitComposer Games , όπως μπορείτε να δείτε εδώ .

Με λίγες πληροφορίες και εφόσον πρόκειται για προϊόν χωρίς επιβεβαιωμένη ποιότητα φυσικά δεν κατηγορείται κανείς, έχει ξεκινήσει όμως μια λίστα υπογραφών υπέρ του παιχνιδιού όπως αυτό έχει διαφημιστεί. Οπαδοί των κλασικών παιχνιδιών ρόλων, ελπίζουμε για το καλύτερο.

Το ερασιτεχνικό μου blog στα Ελληνικά και στα Αγγλικά.
Last edit: 11 Aug 2013 23:56 by GamesEmperor.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
01 Aug 2013 20:45 #129839 by GamesEmperor
Σε απάντηση της πρόσφατης προσπάθειας υπέρ του Chaos Chronicles η bitComposer Games μόλις έστειλε μια επίσημη δήλωση. Δυστυχώς φαίνεται πως υπάρχει ένα νομικό αδιέξοδο που εμποδίζει την ολοκλήρωση της διαδικασίας. Η bitComposer Games ισχυρίζεται πω έχει κάνει ότι ήταν δυνατόν για να ξεπεραστεί, φαίνεται όμως πως θα πρέπει να γίνουν δηλώσεις και από άλλους για να χυθεί αρκετό φως στο θέμα. Εδώ είναι ολόκληρη η δήλωση όπως αυτή μου εστάλη .

More
11 Aug 2013 23:55 #130399 by GamesEmperor
H COREPLAY επιτέλους ανταπάντησε σε αυτά που είπε η bitComposer. Φυσικά ρίχνουν όλο το βάρος των ευθυνών σε αυτή.

Ολόκληρη η δήλωση στα αγγλικά είναι εδώ .

Δυστυχώς το μόνο σίγουρο είναι ότι το παιχνίδι δεν θα πραγματοποιηθεί. Τουλάχιστον έχουμε όλα τα RPG που βγήκαν μέσω Kickstarter να αναμένουμε, όπως τα Wasteland 2, Torment: Tides of Numenera, Project Eternity και πολλά ακόμη. Ας ελπίσουμε για το καλύερο.