Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Final Fantasy V

More
11 Jul 2013 00:25 #127975 by Παντελής Δασκαλέλος
H πρώτη μου γνωριμία με το Final Fantasy V ήταν μέσω της συλλογής Final Fantasy Anthology. H αλήθεια είναι πως αρχικά μου προκάλεσε ιδιαίτερη αίσθηση, καθώς ήταν το πρώτο που έπαιξά από τα τρία κεφάλαια της 16-bit εποχής της σειράς. Μερικά χρόνια αργότερα μάλιστα το αγόρασα στο GameBoy Advance, αλλά η δευτερη επαφή μου μαζί του δεν ήταν και η καλύτερη.

Βλέπετε τότε έιχα ήδη παίξει και IV και το VI και σε βάθος χρόνου το βρήκα το Final Fantasy V πολύ κατώτερο των περιστάσεων. Εν τω μεταξύ, το Job system είναι να μεν μια σημαντική προσθήκη για την σειρά εντούτοις έμενα προσωπικά με αφήνει αδιάφορο και προτιμώ το παραδοσιακό σύστημα. Όπως και να έχει πάντως εάν κάποιος αγαπά την σειρά το Final Fantasy V δεν θα τον αφήσει αδιάφορα ακόμη κι αν αποφασίσει να ασχοληθεί σήμερα μαζί του.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
12 Jul 2013 11:11 #128138 by Κώστας Λάβαρης
Το review ενός ακόμα θρυλικού Final Fantasy είναι έτοιμο. Ο Παντελής Δασκαλέλος μας παρουσιάζει το πέμπτο τίτλο της σειράς και το προτείνει αποκλειστικά στους φανατικούς φίλους της σειράς.

[youtube:2zzd318e]
[/youtube:2zzd318e]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

Please Log in or Create an account to join the conversation.