Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Νέα επίσημα Character Sheets D&D 3rd Edition & Revis

More
19 May 2006 02:48 #12688 by Panagiotis Koutelidakis
Από εδώ μπορείτε να βρείτε τα καινούρια character sheets που κυκλοφόρησε η Wizards of the Coast.

Εγώ, ειλικρινά, τα επικροτώ ως την καλύτερη προσπάθεια που έχω δει μέχρι τώρα στον τομέα του D&D - Συγχαρητήρια!

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
19 May 2006 10:36 #12701 by Βασίλης

More
19 May 2006 11:35 #12702 by Κώστας Παραδιάς
Λένε ρε φίλε, τουλάχιστον πιάνουν καλά το μάτι και είναι λειτουργικά...

More
19 May 2006 14:26 #12712 by S. K.
Λειτουργικο μεν, ασχημο στο ματι δε.

spH3RiCal_v3CtoR: Th3_ImposSsiBl3 ~>O

More
19 May 2006 14:35 #12713 by Panagiotis Koutelidakis
Εμένα μου άρεσαν κι αισθητικά, πάντως.

More
19 May 2006 16:19 #12720 by Δημήτρης Δερμάνης
Πλήρη αλλά ούτε εμένα μου αρέσουν... Ίσως γιατί τα προηγούμενα ήταν πολ'ύ οραία.

Listen to the masters key:
Stay well trained and drug free
[hr]
Ακούτε καθημερινά 17:00 - 19:00 την εκπομπή Tech από τον GamesRadio.gr για να ενημερωθείτε για όλες τις εξελίξεις στο χώρο της τεχνολογίας.
Ακούστε το πρόγραμμα live

More
19 May 2006 18:48 #12730 by Κώστας Παραδιάς
Ή ίσως γιατί δεν έχεις ξαναδεί character sheets... :lol:

More
22 May 2006 09:48 #12875 by Πέτρος
Εμένα με εξυπηρετεί και θα συνεχίσει να το κάνει για καιρό, το Automated Character Sheet, aka "The Singing Sheet". Είναι ένα pdf που θέλει Αcrobat Pro για να το μορφοποιήσετε και φυσικά να το σώσετε αλλά υπολογίζει πάρα πολλά στοιχεία αυτόματα (skills, modifiers, attack bonuses κλπ). Αν ενδιαφέρεται κάποιος, πείτε μου να το ανεβάσω κάπου.

More
22 May 2006 20:46 #12953 by Panagiotis Koutelidakis
Το έχω κι εγώ, αλλά τονίζω κάποιες διαφορές για τις οποίες προτιμώ το μεν του δε:

Η νόμιμη χρήση του Acrobat (όχι Acrobat Pro, το δωρεάν λέγεται Acrobat Reader) απαιτεί την αγορά του προϊόντος, πρώτον.
Δεύτερον, είναι αρκετά βαρύ το συγκεκριμένο.
Τρίτον, κάποια πράγματα δεν τα υπολογίζει σωστά.

Πάντως, είναι αρκετά καλή δουλειά κι αυτό, απλά δεν το συνιστώ, ειδικά τώρα που μπορείς να έχεις κάτι τέτοιο και να κάνεις ότι σημειώσεις θέλεις με περίσια άνεση. Να υπενθυμίσω πως δεν έχουν όλοι laptop, ούτε θεωρώ ιδιαίτερα άνετο να χρησιμοποιείς κάτι τέτοιο σαν παίκτης.

More
23 May 2006 09:36 #13000 by Πέτρος
Το ότι χρειάζεται το Pro είναι μειονέκτημα. Πάντως και με το reader κάνεις δουλειά, απλά θα πρέπει κάθε φορά να το ξαναφτιάχνεις.

Δεν είναι αρκετά βαρύ, εκτός κι αν το δουλεύεις σε Pentium!

Όσο για τα πράγματα που δεν υπολογίζει σωστά, δεν έχω βρει κάτι τέτοιο και πίστεψέ με, το έχω λιώσει -και όχι μόνο εγώ. Αν σε κάποιο skill συνήθως δεν υπολογίσει σωστά κάποιο modifier ή κάτι τέτοιο, αρκεί να το κλείσεις και να το ξανανοίξεις και είσαι κομπλέ.