Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Xenoblade Chronicles X (Wii U)

More
24 Jan 2013 13:53 - 01 Sep 2015 09:40 #119485 by Παντελής Δασκαλέλος
H κωδική ονομασία Xeno αφορά το νέο project του Tetsuya Takahashi για το Wii U, το οποίο παρουσιάστηκε στην πρόσφατη Nintendo Direct. Ο Takahashi είχε εργαστεί στο παρελθόν στο εξαιρετικό Xenoblade Chronicles για το Wii, οπότε κατά πάσα πιθανότητα το Xeno θα αποτελέσει τον πνευματικό διάδοχό του.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα από την Νintendo Direct 23/1/13:

[youtube:2jbb5grk]
[/youtube:2jbb5grk]

Εντύπωση προκαλεί το λογότυπο του Xeno, που θυμίζει το αντίστοιχο του Xenogears της Square Enix. Το Xenogears κυκλοφόρησε για το πρώτο PlayStation, αλλά δυστυχώς δεν έφτασε ποτέ από τα μέρη μας.
Last edit: 01 Sep 2015 09:40 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

More
11 Jun 2013 23:58 #125771 by Παντελής Δασκαλέλος
Xeno

To μυστηριώδες project της Monolith Soft για το Wii U.

Διαβάστε Περισσότερες Πληροφορίες

More
12 Jun 2013 00:07 #125772 by Παντελής Δασκαλέλος
Για την ιστορία το Xenogears ήταν το καλύτερο JRPG της Square Enix για PS1 μετά το Final Fantasy αλλά ποτέ δεν ήρθε Ευρώπη. Το είχα λιώσει σε πειρατικό τότε.

More
12 Jun 2013 02:10 #125796 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Μου θυμίζεις το xenogears και το System ID! Τι να πρωτοπει κανείς για αυτήν την παιχνιδάρα με το τρελό σενάριο, τις φοβερές μάχες, είτε με τους χαρακτήρες μας είτε με τα Gears μεγάλα mecha τα οποια χειρίζονταν οι χαρακτήρες μας. 2 CD με εκπληκτικό υλικό, πρωτότυπους χαρακτήρες

Xenogears στην Wikipedia

More
12 Jun 2013 02:13 #125797 by Παντελής Δασκαλέλος
Αχ αγνές JRPG εποχές τότε είχα περάσει φοιτητής Καβάλα και καιγόμουν στην κυριολεξία με Xenogears και ένα Star Ocean που είχε βγει τότε αλλά δεν μπορώ να θυμηθώ το όνομά του. Πάντως όπως και να έχει η Monolith Soft θα βγάλει καλό game. Είτε είναι νέο Xenogears είτε Xenoblade Chornicles 2.

More
12 Jun 2013 02:23 #125798 by Φίλιππος Δαουκόπουλος
Star Ocean 2 The Second Story κλάμα ήτανε! Εγώ Chrono Chross (ναι η συνέχεια του Chrono trigger του Snes), Breath of Fire III και τελευταίο και καλό Legend of Dragoon που ποτέ δεν τελείωσα για τον γνωστό λόγο του 4ου CD :P

Θυμάσαι τι ήταν το System ID e? Μακράν το καλύτερο mode. Μετά που άλλαξαν σε omni δεν μου άρεσαν και πολύ. Μόνο του γιατρου με τα γυαλιά που απέκτησε και σπαθί :P

More
12 Jun 2013 02:39 #125801 by Παντελής Δασκαλέλος
Ναι Chrono Cross επίσης και είχε βγει και αυτό μόνο Αμερική και Ιαπωνία. Legend of the Dragoon το θέλω σαν τρελός δίνω και την ψυχή μου γι' αυτό. Το κουλό είναι ότι υπάρχει στο αμερικανικό PS Store και δεν το φέρνουν εδώ τόσο καιρό είναι τραγικοί στην Sony.

More
14 Feb 2014 16:37 #140546 by Κώστας Λάβαρης
Replied by Κώστας Λάβαρης on topic Xeno
Σύμφωνα με τον Satoru Iwata το X θα έχει παρόμοιο σύστημα μάχης με το Xenoblade Chronicles.

[youtube:2sjcw9wv]
[/youtube:2sjcw9wv]

-Πάτρικ με ακούς;
-Όχι, έχει σκοτάδι.

More
31 Aug 2015 23:23 - 31 Aug 2015 23:57 #168295 by Μάνος Γρυπάρης

Μετά την επιτυχία του Xenoblade Chronicles στο Wii η Nintendo ετοιμάζει το Xenoblade Chronicles X, ένα από τα τελευταία μεγάλα exclusives του Wii U που θα μας έρθει στις 4 Δεκεμβρίου.

Το παιχνίδι αναπτύσσεται από την Monolith, δημιουργό του πρώτου μέρους.

[img
[img
[img

"Δεν με νοιάζει τι λες, αρκεί να λες σωστά το όνομά μου".
(George M. Cohan)
Attachments:
Last edit: 31 Aug 2015 23:57 by Μάνος Γρυπάρης.

More
01 Sep 2015 00:10 #168297 by Νικολής Ασημάκης
Πανέμορφο παιχνίδι και πανέμορφη η special έκδοση. Θα το τσιμπήσω σίγουρα. Γι'αυτό πήρα το U.