Μόνο εγγεγραμμένοι χρήστες έχουν το δικαίωμα δημιουργίας και σχολιασμού άρθρων στο forum.
Παρακαλούμε πραγματοποιήστε είσοδο ή εγγραφή χρήστη πατώντας στο κουμπί με το εικονίδιο που βρίσκεται πάνω δεξιά.

Το GameWorld.gr αναζητά Forum Moderators (21 May 2018)

Το GameWorld.gr επιθυμεί να προσλάβει Forum Moderators.

Da Orkz: Κυριακή 22:00-00:00

More
01 May 2006 13:30 - 10 Jun 2016 09:36 #11644 by Κώστας Παραδιάς
Da Orkz: Νέα ώρα -> Κυριακή 22:00-00:00

Πω! Το λάτρεψα! Τέλειο! Γαμάτο! Θέλω να κάνω τα παιδιά τους! Καλό ήταν...Μέτριο...Μπαα...Όχι ρε πούστη, έχασα δυο ώρες από τη ζωή μου! Γιατί, γιατί θεέ;

Αυτά και πολλά άλλα σχόλια από όλους εσάς τους ακροατές μας, σε αυτό το τόπικ. Δεκτές γίνονται και προτασεις γαμου.

Last edit: 10 Jun 2016 09:36 by Μάνος Γρυπάρης.

Please Log in or Create an account to join the conversation.

• a Guest
  • Visitor
  • Visitor
01 May 2006 13:38 #11646 by a Guest
Replied by a Guest on topic Da Orkz: Κυριακή 22:00-00:00
Εμένα πάντως η εκπομπή μου άρεσε πολύ,αν και δεν έχω ιδέα από το αντικείμενο (table-top RPG)
Παιδιά είστε απίθανοι,τα σπάτε ...Το μόνο που θα ήθελα είναι να κάνετε μια εισαγωγή γενικής φύσης,έτσι για να μάθουμε κι εμείς οι άσχετοι περί τίνος πρόκειται..

More
01 May 2006 15:12 #11657 by john louskas
Ναι μάλλον οφείλουμε να κάνουμε μια γενικού είδους εισαγωγή. Και αφού το γοργό και χάρη έχει, θα κοιτάξουμε να την κάνουμε την κυριακή. Φίλοι RPGάδες, όποιος έχει όρεξη μπορεί να μας πει με δυό λόγια εδώ πως βλέπει αυτός το RPG και εμείς από την πλεύρα μας θα αναφερθούμε εκτενέστερα στην επόμενη εκπομπή. Α, και όλα αυτά για τον emperor και αηδίες ΝΑ ΚΟΠΟΥΝΕ ΑΜΕΣΩΣ. Λουλούδες τουαυτοκράτορα μου γίνατε όλοι ξαφνικά? :lol: του έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει.

For The Horde PEEEEEE!

Da Orkz

Κάθε κυριακή 22:00 - 24:00 στον Gamesradio

More
01 May 2006 15:14 #11658 by Κώστας Παραδιάς
ΓΟΥΑΤ; ΓΙΟΥ ΝΤΕΑΡ ΝΤΙΦΑΙ ΔΙ ΕΜΠΕΡΟΑΡ ΡΕ; ΑΙ ΓΟΥΙΛ ΠΕΡΤΖ ΓΙΟΥ ΧΕΡΕΤΙΚ ΣΚΑΜ!

More
01 May 2006 16:48 #11663 by Δημήτρης
Παίδες, συγχαρητήρια για την εκπομπή. Όσοι σας ακούσαμε, λιώσαμε στα γέλια. Συνεχίστε έτσι. :D

Επίσης, μελλοντικά κάντε ένα αφιέρωμα στο Planescape και στο Ravenloft, αν δεν είναι κόπος.

More
01 May 2006 22:06 #11683 by john louskas
Ναι, έχεις δίκιο, κάτι σαν το Planescape δυστυχώς δεν θα ξαναβγεί, ή έτσι φαίνεται και είναι κρίμα γιατί ξέφευγε από τα πλαίσια του DnD. Για το Ravenloft δεν σχολιάζω γατί ήταν ένα παιχνίδι από μόνο του, ίδιως το βικτωριανό setting. Εάν ήσουν και λίγο διαβασμένος και στο κλίμα της εποχής, ήταν φανταστικό περιβάλλον.

Da Orkz

More
01 May 2006 23:17 #11693 by Michaelides Andreas
Planescape, Ravenloft, Dark Sun, τα καλύτερα settings της εταιρίας. Οι καλοί πεθαίνουν πάντα πρώτοι *σνιφ*. Οι παλιοί όμως συνεχίζουμε ρε! Όταν δεν παίζω με το party στον κόσμο που έχω φτιάξει, παίζω Ravenloft με δύο παίκτες και παίδες, περνάμε γαμάτα. Ειδικά με prop υποστήριξη (μουσική, φωτισμό, κρύο υπόγειο), γίνεται ο χαμός. BTW, για όσους αγαπούν την παλιά καλή δεύτερη έκδοση αλλά προτιμούν τους λογιστικά βελτιωμένους κανόνες της τρίτης, δοκιμάστε Skills and Powers. Η χρυ΄σή τομή.

Α, και Atrelegis: άσε τοWH40K. WH rulez! send out the dwarven smiths, send out the rune cannons, send out the Slayers with Gotrek leading the way!

More
02 May 2006 01:06 #11706 by Κώστας Παραδιάς
Ρε δεν πιάνουν τίποτα αυτά μπροστά στην υπερτεχνολογική παντοδυναμία του Imperium!

ΣΑΦΦΕΡ ΝΑΤ ΔΙ ΈΙΛΙΕΝ ΤΟΥ ΛΙΒ!

ΔΕ ΕΜΠΕΡΟΡ ΠΡΟΒ’ΙΝΤΖ!

Επί τη ευκαιρία, σιμά-κοντά σας θα έχουμε και αφιερωματάκι για τα προαναφερθέντα settings. Stay Tuned!

Α και κάτι ακόμη: Ποιός έφτιαξε ρε εκείνο το τρελό wallpaper με την Μπελούτσι; Το Θέλω!

More
09 May 2006 14:40 #12237 by xrhstos
egw to eftia3a:P

DaOrcz

afierwmeno e3eretika :P

More
10 May 2006 01:58 #12313 by john louskas
Μόνικα αγάπη μου

Da Orkz