Champions Of Norrath
Πρόκειται για ένα Hack And Slash RPG που κυκλοφόρησε στο PS2 to 2004. To παιχνίδι είχε Single Player, Online Co-Op Multiplayer αλλά και Offline Co-Op Multiplayer. Στην αρχή του παιχνιδιού σας δίνεται η επιλογή να φτιάξετε ένα χαρακτήρα διαλέγοντας Race και κάνοντας Customize την εμφάνισή του. Το Gameplay του θυμίζει την σειρά Baldur's Gate και Diablo με το Hack And Slash στοιχείο να κυριαρχεί. Ανεβάζετε Levels, παίρνετε Skill Points, κάνετε Upgrades, εξερευνείτε σπήλαια, δάση, βρίσκετε όπλα, πανοπλίες κτλ.
[youtube:p2nosctr]
[/youtube:p2nosctr]
Champions: Return To Arms
Το 2005 κυκλοφόρησε το sequel με τον τίτλο Champions: Return To Arms. Ένα sequel βελτιωμένο κατά πολύ από τον προκάτοχό του σχεδόν σε όλους τους τομείς. Γραφικά, Gameplay και ένα καλογραμμένο σενάριο. Στην ουσία το RtA έκανε ότι και το Norrath αλλά 3 φορές καλύτερα. Και τα δυο αυτά παιχνίδια έχουν τρομερή διάρκεια και πάρα πολύ replayability. Ειδικά αν παίξετε με τον κολλητό σας Offline Co-Op δεν θα ξεκολλάτε. Η διασκέδαση είναι ατελείωτη.
[youtube:p2nosctr]
[/youtube:p2nosctr]
To Return To Arms το έχω λιώσει περισσότερο από κάθε άλλο παιχνίδι στη ζωή μου! Γύρω στις 5-6 φορές με τον κολλητό μου και άλλη μια με τον αδερφό μου.
Εσείς έχετε ασχοληθεί ποτέ με αυτή τη σειρά?
Την είχατε ακουστά καθόλου ή είμαι ο μόνος που έχει ασχοληθεί?
Για όσους έπαιξαν αυτά τα παιχνίδια και αναπολούν τις παλιές κλασσικές Hack And Slash Rpg στιγμές, προτείνω να δοκιμάσουν το Sacred 2: Fallen Angel για τις τωρινές κονσόλες. Είναι ότι έχει απομείνει από αυτό το εκλιπόν είδος RPG.